Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 06:10:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 279
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nives Celzijus - Zeljkovic  (Pročitano 2003752 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3704
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
85 je godiste

Ma di je '85 jesi lud?

'82 je riba Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

=)

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4232
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6210
Otac Nives Celzijus: Moja kći je glupa kokoš

Zgrožena sam tvrdnjama mog oca, no ne želim se uopće spuštati na njegov nivo niti bilo što demantirati. Samo ga želim što prije zaboraviti, komentirala je Nives Drpić alias Celzius očevu životnu ispovijest.
Nives ga je optužila za psihičko zlostavljanje te da ju je prijateljima, kad je imala samo deset godina, predstavljao kao ljubavnicu. Anej Sam kaže kako nije ogorčen zbog kćerinih optužbi i da mu je samo žao što sa svojom jedinicom nikad nije uspio naći zajednički jezik.
Pokazao je i pismo koje mu je prije 15-ak godina poslala Nivesina majka Mira.
- Žao mi je što sam ti prije zabranjivala da se miješaš u naš život, ali moram ti reći novu situaciju koja mnogo toga mijenja. Ostala sam bez posla, dobila sam i drugo dijete. Zove se Mateja i jako je slatka djevojčica. Njen otac me napustio tako da sam opet sama. Nives je odrasla i ima potrebe koje joj ja ne mogu ispuniti. Nemamo ni za kruh i mlijeko. Anej, molim te, pomozi!
- Nije mi bilo svejedno - kaže Anej.
- Nazvao sam Miru i ponudio joj pomoć. Rekao sam da dolazim po Nives i da je vodim u Ljubljanu kako bih je obukao i kupio joj neophodne stvari. Oduvijek sam bio siromah pa sam za pomoć zamolio neke svoje prijatelje.
U Zagrebu je Aneja čekalo iznenađenje.
- Očekivao sam djevojčicu u dronjcima, a našao ljepoticu odjevenu kao iz modnog časopisa - u dekoltiranoj majici, minici i potpuno našminkanu. Nisu imali za kruh i mlijeko, no zato su imali za skupocjenu odjeću i šminku - kritičan je Anej.
- Dok smo se vozili prema Ljubljani, Nives me ignorirala. Kad smo stigli u moj stan, zatvorila se u sobu i telefonirala satima.
Moja prijateljica Simona, koja ima butik, napunila joj je cijeli kovčeg novom odjećom besplatno, meni za ljubav. Jedino sam cipele morao kupiti. Odabrao sam joj tri para, a ona je bila lisica, nije se bunila iako su cipele bile bez visokih peta. U Ljubljani je ostala svega dva dana jer smo se posvađali. Nije željela nositi ništa što sam joj dao, već ono u čemu je došla. Bilo me je sram tako hodati s njom po Ljubljani. Kad sam joj to spočitnuo, ismijala me i vratila se u Zagreb - kaže Sam, koji je Nives nakon nekoliko dana posjetio u Zagrebu.
- Pohvalila mi se da je sve što sam joj kupio bacila u smeće.
Popizdio sam, rekao im svašta i otad se više nismo ni čuli ni vidjeli - opisuje Anej Sam konačan prekid s kćeri.
Kaže da ga je najviše zaboljelo kad je prije nekoliko godina u novinama vidio Nives potpuno golu, kao curu jednog mafijaša.
- Čak sam i zaplakao od tuge - završio je Sam.

Nives se slikala za Playboy ocu za inat
Nives se slikala za Playboy, kako je rekla, ocu u inat.
- Pa nije li to žalosno? Ja sam se samo trudio da joj pomognem i izvedem je na pravi put, a ona sebe javno predstavlja kao kurvu - smatra Anej Sam.
- Vi svoju kćer nazivate kurvom?
- Ne znam je li moja kći kurva, ali je sigurno glupa kokoš jer ne bi inače gradila karijeru pokazujući sise i pičku. To su činjenice - zaključio je Anej.

Nisam HIV pozitivan
Naravno da nisam HIV pozitivan, to je gnjusna laž, a ja vam i prilažem nalaze iz bolnice. Moja navodna bolest povezana je baš s novinarima, priča otac Nives Zeljković. Optužbe su nastale na vrlo nevjerojatan način, tvrdi.
- Kad je u ljubljani gradski prijevoz uveo nove autobuse u kojima putnici sami otvaraju vrata pritiskom gumba, poslao sam Upravi jedno pismo u kojem ističem negativne posljedice toga potpisan imenom i prezimenom. Nitko mi nije odgovorio. Poslao sam pismo u kojem se predstavljam kao slijepac i HIV pozitivna osoba. Idući tjedan novine su objavile da se raspadam od side - prisjeća se Anej Sam kako su počele glasine o njegovoj bolesti.

izvor: http://www.24sata.hr

inace "riba" je 1982.god rodjena.. dakle ima 24.god..
IP sačuvana
social share
Reality Beats Fiction By Far
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Ima li neko slike nakon porodjaja, ove su sve stare.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
- Ne znam je li moja kći kurva, ali je sigurno glupa kokoš jer ne bi inače gradila karijeru pokazujući sise i pičku. To su činjenice - zaključio je Anej.

moja kći kurva, ali je sigurno glupa kokoš jer ne bi inače gradila karijeru pokazujući sise i pičku. To su činjenice - zaključio je

ali je sigurno glupa kokoš jer ne bi inače gradila karijeru pokazujući sise i pičku. To su činjenice

bi inače gradila karijeru pokazujući sise i pičku. To su

pokazujući sise i pičku

sise i pičku

pičku

ocu da vidim  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 811
Zastava Australija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Motorola V3x
hahahah!
takodje! Smile
IP sačuvana
social share
Ljubav je trijumf maste nad inteligencijom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

=)

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4232
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6210
ja mislim da kad se skidala za playboy nije pokazala p*cku.. to joj samo tako stari kaze jer se skinula za casopis..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Ma nives je zakon ufffffffffff
 Smile Smile Smile

[Edit by gox_sp: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 22. Okt 2006, 14:28:46 od gox_sp »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 152
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia 
Evo večerašnjih slika....

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Nives Celzijus24.jpg
(55.93 KB, 640x480)
Nives Celzijus25.jpg
(54.85 KB, 640x480)
Nives Celzijus26.jpg
(54.25 KB, 640x480)
IP sačuvana
social share
A pevaljku silovali nisu,
majmuni što padaju od pića,
sve dok im nije pokazala sisu,
KRAJ IZVORA DVA PUTIĆA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

=)

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4232
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6210
 Smile
to bude na RTL-u????kada?? mama mia sta ja sve propustam!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 279
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 06:10:34
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.548 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.