Da bio si u pravu.Sad sam ga zvao da mi kaze tacan naziv i rekao mi je da je naziv upravo GBA .Nintendo DS je slican kad je preklopljen,pa mi se ucinilo kad sam video sliku na netu da je to to.Nego,da li znas mozda koja je procedura skidanja igrice sa neta do pokretanja na gameboy-u?Cuo sam da treba da imas i karticu i emulator.....
« Poslednja izmena: 20. Jan 2008, 00:49:00 od stefaneka »
da bi igrao na pravom GBA ili da igras na PC emulatoru...da igras na PC skines taj emulator i jednostavno igras kao i ostalo...kao sto mozes igrati NES, SNES i n64 a moze se igrati i nds istina samo par igara ali i to je nesto..a gba nes snes i n64 mozes 99%
da bi igrao na pravom GBA ili da igras na PC emulatoru...da igras na PC skines taj emulator i jednostavno igras kao i ostalo...kao sto mozes igrati NES, SNES i n64 a moze se igrati i nds istina samo par igara ali i to je nesto..a gba nes snes i n64 mozes 99%
Visual Boy Advance 1.8.0 Beta3 Windows Freeware Oct 2, 2005 645 Kb.
jednostavno porkenes i igras..iako su na gba bezveze neke inace popularne igre sa PC, PS....
Igrao sam vec na kompu,tj.emulatoru.Al' to nije dozivljaj,zar ne?Kako da pokrenem igricu skinutu sa neta na konzoli(tj. pravom gameboy-u)? I,da,shta je bolje:GBA ili Gb micro?
« Poslednja izmena: 20. Jan 2008, 08:47:53 od stefaneka »
najbolji emulator za n64 je Project64 pici ko lud za razliku od ostalih
a jesi li znao da se nes i snes igre mogu igrati online...mozda mogu i n64 samo treba vjerovatno imati super konekciju
znas neku dobru igru za nes, snes i n64 a da nije popracena marketingom
ja nisam uspio da nadjem jednu igru koju sam imao na piratskom NES zvala se cini mi se Goal3 a na org Goal3 i serija goal je potpuno drugacije..ima nesto slicno Nitendo World Cup ali na tom goal3 sto sam ja imao (zuta disketa) je bilo puno vise reprezenatacija i poteza ono ludi sutevi npr uzmes brazil i super sut bude pirana, argentina banane, ....a japan je najjaci ima od svega po nesto totalno luda igrica samo je nemogu naci vjerovatno sto je pirat ali nasao sam neke piratske al tu jos nisam.....
jes igrao Sunset Riders na SNes igrica je do jaja
a zaboravio sam reci i Street fighter za sve hehe
btw najbolji James Bond je onaj na nes J.Bond Jr.
Mislim da sam tu igricu igrao na nintendu kao klinac.Jel to ono kad mozes da oduvas gol kad ga das,kad mozes da igras na travi ,pesku,i blatu,i neke zezancije kad igrac potone u blato ili ga strefi munja?
Jaoo brate stvarno se ne secam kako se zvao...Igra je bila za cetiri igraca,imas onda onaj laser sto ima beskonacno municije,ima i Golden Gun sto ubija iz jednog metka...
Golden Eye za N64.
Nego, da li neko zna gde mogu nabaviti NES u okolini Novog Sada?