Ja sam skinuo DK 1 i 2 traze emulator za super nitendo skinuo sam i to snes9x-1.43-win32 e sad pre nego sto pocnem sa instalacijom da li bi me neko malo uputio cisto da ne s***** nesto reinstalirao sam win nema mesec dana nemam snage opet
al evo skines s ovog sajta emulator instaliras ga....i onda otvoris ikonu...kad otvoris emulator s tipkom ESC (espace - tastatura) otvaras meni..game---config----cheat----netplay----misc
ed naravno prvo ides na config (konfiguracija) pa onda ides na "input 1" (tu sebi nariktas kontrole)...kliknes na keyb/joystick pa onda set keys ...tad se otvori mali prozorcic i samo citas sta pise i postavljas komande kako hoces.....up down left right....(to je po volji)
eh kad to zavrsiti osnda ides na config pa onda video...da nariktas rezoliciju..ko mene je 1024x768 S WIN......kad to zavrsits eh onda ides na game --- load i nadjes gdje ti je rom (igrica) na pc....ako se nerazumijes u racunare moze ti biti nezgodno naci ...ali ipak nadam se da znas osnove kako sta ide na racunaru
eh kad pokrenes igricu moguce je snimati igricu..znaci dodjes do odredjenog dijela igre i snimis..mozes u pola frke da snimis nebitno..znaci u svaka doba mozes da snimis igru..ne moras uopste da zavrsis level il tak nesto...snimanje se vrsi... game---save state-----a ako hoces da nastavis to sto si snimio ides na opet state.....naravno prije toga igrica mora biti pokrenuta...
eto toliko za sada...to su osnove...a mozes se i snimiti video zapis da pokazes nekome kako igras...mozes slikati screeanshot a mozes pokusati igrati i na netu iako nisam siguran hoces li uspjeti...takodjer ima i opcija da frameskip...ili ubrzanje igrice da tako jednostavnije objasnim...znaci ako ti je mrsko cekati nesto....to opciju tj tipku mozes nariktari na MISC ---game keys,,,,,fastfwd key
E, hulle, kad si vec tu, i razumes se u ove stvari, da te iskoristim do kraja! Sto se tice te igre sa tenkicima, ona je sa NES konzole, i nije kao ova, sto si stavio sliku, vec se ekran pokrece sa tenkovima (na gore . A jao, tako sam je taslacio kad sam bio mali, jako bi mi pomogla da ubijem dosadu u ovoj odvratnoj dijaspori! Pozdrav za hulla jer znam da ces bar pokusati da mi pomognes!
Hvala Hulle poskidao sam brdo igrica! Radi extra ovaj emulator napokon sam stavio normalnu rezoluciju neki prosli je bagovao kad se poveca!
ma nema frke....
evo ti par prijedloga od mene
pored toga sto moras imati Super Mario all stars + world i DK
-Teenage Mutant Ninja Turtles - Tournament Fighters -sve street fighter a moze i jedan mortal combat F-zero (obavezno) Contra III: The Alien Wars (obavezno) Super Castlevania IV Final Fantasy The Legend of Zelda Chrono Trigger Super Mario Kart (samo zato sto je mario..inace ona verzija za n64 je 100 puta bolja od snes verzije) Super Punch-Out!! (totalno luda igrica) SimCity U.N. Squadron NBA jam Aladdin The Death and Return of Superman EVO - The Search for Eden (dosta zanimljiva igrica o evoluciji..na pocetku igrice si riba) Ninja Gaiden Trilogy (ako si igrao na NES znas sta je u pitanju..samo poboljsana grafika) Final Fight Alien 3 Alien vs. Predator Jurassic Park Toy Story (radi grafike s obzirom da je to snes) Captain Tsubasa 4 (ako mognes negdje naci na engleskom jeziku) Battletoads & Double Dragon Bugs Bunny Rabbit Rampage Desert Strike Home alone International Superstar Soccer Deluxe (kako je prije izgledao ISS) Paperboy 2 Wild Guns (OBAVEZNO) Captain Commando(obavezno) Fatal Fury Judge Dredd The Mask Super Adventure Island (iako su po meni bolje one verzije za nes) WWF Super Wrestlemania Batman (ima ih vise skoro sve su cool)
Battletoads in Battlemaniacs (jedna od najtezih igrica svih vremena...prva staza je prelagana..druga se moze proci onak uz manje probleme dok se ne naviknes..ali kasnije...strava...inace marisana ...)
eto nemogu se sad nesto sjetit svih
« Poslednja izmena: 06. Okt 2007, 01:43:42 od hulle »