Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 14:53:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Niste dovoljno dobri  (Pročitano 4344 puta)
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
Morate, ako zelite da nas drzite "on line"  Smile  Smile
Isto tako i mi vas, samo sto nam je za to potrebno mnogo manje truda...takoreci,prilicno smo zahtevniji pol.  Smile

...'Ajde da pojasnim, da ne bi bilo zabune.
Muskarci (cast izuzecima) ne moraju da se depiliraju, da se sminkaju, da preterano razmisljaju o izboru garderobe, frizure...

I na sve to ste nas same navikle! Sta se onda desava? Nakon odredjenog perioda veze krece "opustanje"...frizer se posecuje jednom godisnje,depilirate se samo kada se ne daj Boze ogrebete...,sminka se samo pred svecane prilike, a o drugim (suptilnijim) vrstama zavodjenja da ne govorim...

Kuma dala-kuma uzela! Nece da moze!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia the best
''...'Ajde da pojasnim, da ne bi bilo zabune.
Muskarci (cast izuzecima) ne moraju da se depiliraju, da se sminkaju, da preterano razmisljaju o izboru garderobe, frizure...''
to li zbog mene?  Smile

u pravu si...ali...ako zena ima obaveze npr poso,deca,kucne obaveze i sta sve ne,kako mozemo stalno biti lepe i opustene i vesele i td...ne trebate tad stedeti na ljubavi.
kad su u pitanju devojke,naravno da moraju drzati do sebe,ali i to ne moze stalno biti ''pod konac''  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
"...'Ajde da pojasnim, da ne bi bilo zabune.
Muskarci (cast izuzecima) ne moraju da se depiliraju, da se sminkaju, da preterano razmisljaju o izboru garderobe, frizure...

I na sve to ste nas same navikle! Sta se onda desava? Nakon odredjenog perioda veze krece "opustanje"...frizer se posecuje jednom godisnje,depilirate se samo kada se ne daj Boze ogrebete...,sminka se samo pred svecane prilike, a o drugim (suptilnijim) vrstama zavodjenja da ne govorim..."

O pa gresis... uz duzno postovanje, ali gresis  Smile mada mozda i ne  Smile zavisi od osobe... meni ne treba nikakav razlog, recimo da bih posecivala frizera... itd... niti bih "puderisala nos" samo zbog svoje jace polovine. Svaka zena jednostavno mora da se neguje iskljucivo zbog sebe. Ono sto joj prija treba i da radi.  Smile
« Poslednja izmena: 09. Jun 2006, 09:10:02 od Oblachak »
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
Morate, ako zelite da nas drzite "on line" Smile Smile
Isto tako i mi vas, samo sto nam je za to potrebno mnogo manje truda...takoreci,prilicno smo zahtevniji pol. Smile

...'Ajde da pojasnim, da ne bi bilo zabune.

I na sve to ste nas same navikle! Sta se onda desava? Nakon odredjenog perioda veze krece "opustanje"...frizer se posecuje jednom godisnje,depilirate se samo kada se ne daj Boze ogrebete...,sminka se samo pred svecane prilike, a o drugim (suptilnijim) vrstama zavodjenja da ne govorim...

Kuma dala-kuma uzela! Nece da moze! Smile
hm..u redu hajd donekle i da razumem sve osim toga da MORAMO< ako zelimo da vas drzimo on line...hm...a sta kazes na cinjenicu da muskarci vrlo cesto zaborave da je curi dovoljan jedan jedini poljubac da bi raspalio vatru i naveo je na suptilna zavodjenja..mislim kad je muskarcu vaznije sve ostalo od minuta neznosti prema svojoj devojci(sto se vrlo cesto desava u dugim vezama) zasto bi se ona lomila oko njega, kupovala sexy donji ves za koji zna da ce ga napaliti, zasto biga ljubila po vratu i grickala uvo ako je on par prethodnih puta odgurnuo sa obrazlozenjem da sad bas ceka da ga pozovu ortaci da ide u kladionicu ili slicno.Mislim mozda sam malo skrenula sa teme, ali koliko god se muskarac trudio da osvezi vezu sa mnom, jos vise cu se kao devojka truditi da ga zadovoljim na svaki moguci nacin..ako znam da voli sminku, da je navikao na mene takvu, ma ima se nasminkam i budem lepa i sebi i njemu. Ako sam ga navikla na kolace svake nedelje posle nedeljnog rucka, nece mi biti tesko ni ove nedelje da umesim neke...Ako je navikao da budem stalno izdepilirana i uredno ocesljana, necu ni sada sebi dozvoliti da izgledam kao tetkice iz nekih 17-tih kad je bilo sasvim normalno gajiti sumu na odredjenim delovima tela(nebitno kojim) Smile Ali je potrebno tako malko da se devojka inspirise i motivise..pa sad...neka muskarci odluce zele li devojku koja ce im zauvek biti dobra(ma koliko to zauvek trajalo Wink ) ili zele da nastave da nabijaju komplekse devojkama kako nisu vise ono sto su bile Smile
IP sačuvana
social share
Veliki deo svog zivota propustila sam cekajuci da se stvari dese..same od sebe..a nisu se desile..plasim se da cu se jednog dana okrenuti..i iza sebe necu videti nista drugo do hrpu neostvarenih snova , zelja i nadanja, gomilu lazi, izrecenih i neizrecenih...gomilu promasenih investicija i ulaganja sebe...i tek onda cu shvatiti da su sve male stvari u zivotu prosle pored mene..dok sam ja trazila i cekala velike da se dese..nisam umela da citam znakove...trazila sam vise...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Život je prekratak zato prvo pojedi desert!

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1064
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 
pinkie sve to stoji što si ti rekla i slažem se da djevojka,žena treba da se uređuje prvenstveno zbog sebe,da uživa u sebi, svojoj ljepoti, svom tijelu.Da ide u teretanu zbog sebe a ne zbog dečka.,da kupuje extra donje rublje zbog sebe i da se osjeća u tome sexy a ne zbog lika itd.itd...al ne zaboravimo da su muškarci razmaženi i da će on uvijek svoje prioritete i svoja zadovoljstva i svoje želje stavit na prvo mjesto.Jer on je Muško i na takav način razmišlja, tako da je njemu najnormalnije očekivat od  cure,žene da je savršena ljubavnica, prijateljica, domaćica,i u svakoj prilici extra izgleda.Da zapamti sve njegove važnije datume, obiteljske rođendane, i bez obzira što nije siguran kojeg datuma je tvoj rođendan jako dobro zna kad je neki tamo klub iz ko zna koje lige dobio utakmicu.....i njemu je normalno da tebe njegova neobrijana brada smeta i iritira na licu,al mu nije normalno kad ga tvoje tri dana nedepilirane noge grebu i na to će te na fin način upozorit...ma mogli bismo danima raspredat o tome i uvijek ćemo dobit jedna zaključak muškarci i žene su dva nespojiva svijeta koji kad se spoje nastaje kaos Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje stvari u životu su one koje su zabranjene, nemoralne ili debljaju!

Najvažniji trenutak je sadašnjost, najvažniji čovjek je onaj koji ti upravo stoji nasuprot i najvažnije djelo je ljubav!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
E tu se vec definitivno slazem sa tobom  Smile
IP sačuvana
social share
Veliki deo svog zivota propustila sam cekajuci da se stvari dese..same od sebe..a nisu se desile..plasim se da cu se jednog dana okrenuti..i iza sebe necu videti nista drugo do hrpu neostvarenih snova , zelja i nadanja, gomilu lazi, izrecenih i neizrecenih...gomilu promasenih investicija i ulaganja sebe...i tek onda cu shvatiti da su sve male stvari u zivotu prosle pored mene..dok sam ja trazila i cekala velike da se dese..nisam umela da citam znakove...trazila sam vise...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
hm..u redu hajd donekle i da razumem sve osim toga da MORAMO< ako zelimo da vas drzimo on line...hm...a sta kazes na cinjenicu da muskarci vrlo cesto zaborave da je curi dovoljan jedan jedini poljubac da bi raspalio vatru i naveo je na suptilna zavodjenja..mislim kad je muskarcu vaznije sve ostalo od minuta neznosti prema svojoj devojci(sto se vrlo cesto desava u dugim vezama) zasto bi se ona lomila oko njega, kupovala sexy donji ves za koji zna da ce ga napaliti, zasto biga ljubila po vratu i grickala uvo ako je on par prethodnih puta odgurnuo sa obrazlozenjem da sad bas ceka da ga pozovu ortaci da ide u kladionicu ili slicno.Mislim mozda sam malo skrenula sa teme, ali koliko god se muskarac trudio da osvezi vezu sa mnom, jos vise cu se kao devojka truditi da ga zadovoljim na svaki moguci nacin..ako znam da voli sminku, da je navikao na mene takvu, ma ima se nasminkam i budem lepa i sebi i njemu. Ako sam ga navikla na kolace svake nedelje posle nedeljnog rucka, nece mi biti tesko ni ove nedelje da umesim neke...Ako je navikao da budem stalno izdepilirana i uredno ocesljana, necu ni sada sebi dozvoliti da izgledam kao tetkice iz nekih 17-tih kad je bilo sasvim normalno gajiti sumu na odredjenim delovima tela(nebitno kojim) Smile Ali je potrebno tako malko da se devojka inspirise i motivise..pa sad...neka muskarci odluce zele li devojku koja ce im zauvek biti dobra(ma koliko to zauvek trajalo Wink ) ili zele da nastave da nabijaju komplekse devojkama kako nisu vise ono sto su bile Smile
...I tako u krug  Smile
Mislim, sta je starije: kokoska ili jaje???

Definitivno cujete ono sto zelite da cujete, a ne ono sto vam se kaze... Smile

Poenta je u bezuslovnom animiranju partnera! Zasto bih ja cekao da mi se prvo devojka namontira da bih ja obrijao bradu? Naprotiv!
Jedini problem je sto vi morate da ulozite mnogo vise truda od nas....mi imamo samo bradu za brijanje.  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 09. Jun 2006, 12:11:11 od vrcomm »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2

O pa gresis... uz duzno postovanje, ali gresis  Smile mada mozda i ne  Smile zavisi od osobe... meni ne treba nikakav razlog, recimo da bih posecivala frizera... itd... niti bih "puderisala nos" samo zbog svoje jace polovine. Svaka zena jednostavno mora da se neguje iskljucivo zbog sebe. Ono sto joj prija treba i da radi.  Smile

Slozices se sa tim da retko kojoj  zeni u braku ili dugoj vezi prija sve to sto smo nabrojali?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
vrco, slazem se da se zenska populacija "opusta i zapusta" i to je potpuno pogresno, ali kao sto rekoh... zene moraju da se neguju iskljucivo zbog sebe Smile Inace priznajem da sam nekada sita svega i da sam pre dve nedelje, kada je bilo prilicno toplo, na posao dosla potpuno suprotno obucena nego obicno i to u farmerkama do kolena i crvenoj majcici Smile ali se jesam ocesljala i napuderisala nos Smile tog dana sam imala nesvakidasnju obavezu da "pajem" sa kolegom po gradu i razgledam raznu tehniku Smile medjutim, kada mi je krajem dana receno da moram da prisustvujem jednom bitnom sastanku, namignula sam big boss-u i rekla: "ali ja danas nisam bas sama svoja" Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
da da da..u svakom slucaju u pravu si da se vrtimo ko istog...ali samo sam htela reci da je potrebno samo malo ulozenog truda sa obe strane i onda uopste nema potrebe za ikakvim nesigurnostima...zar ne? Naravno da ako je on sebi dozvolio da se zapusti, ja sebi svakako necu....takva sam bila pre par godina, takva sam i sada..dakle bila u vezi ili ne..ne cini nikakvu razliku Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 14:53:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.