Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Нисам знао да је у Србији овако лепо !!!  (Pročitano 3017 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia E50
Ljudi, zivite u bajkama, skroz nerealnom svetu...da li to samo ovde na forumu ili i u stvarnom zivotu? Smile
Ajde,malo pusti ljude da zive...bilo na forumu,stvarnom zivotu i tako to...posmatram tvoje postove vec neko vreme,stalno nekome prebacujes,kako nista ne zna,kako je Srbija ovakva,Srbi ovakvi...na svakoj temi ista prica,koja ljude iritira.
Nisi ti jedina na ovom forumu koja ne zivi u Srbiji,i zajebi nas vise te price,kako mi zivimo u bajkama,kako smo svi radikali,glupi,zaostali i slicno...
Ako nemas nekih konkretnih razloga da ucestvujes u diskusijama na ovom podforumu,ako ti je osnovno polaziste svakog posta i komentara na nesto,kako smo zaostali i tako to...onda to vise nisu diskusije,vec ciste provokacije,koje ostale clanove iritiraju.Ako imas kontraargiment za nesto,lepo ga kazes i to je to.Ne mozes svoje neistomisljenike da smatras (bar ne ovde,javno) na takav nacin.Svi mi imamo svij pogled na svet oko sebe,zato i jesmo ovde...zato...

@All

Back on topic... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
slazem se. Ali ja svaki post potkrepim argumentom, zar nisi to zapazio?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia E50
slazem se. Ali ja svaki post potkrepim argumentom, zar nisi to zapazio?

Argumentom???
Ako ti argumentovanim smatras ovo sto si do sad uglavnom pisala(svi ste glupi,nemate pojma...)... Smile
Veruj mi,svaki takav "argumentovano potkrepljen"post,koji bude sadrzao srodne gluposti koje sam pomenuo,cu da brisem,jer su cist Off,i provokacija drugih ucesnika... Smile

Svaka eventualna replika na ovaj post bice takodje obrisana...
Jos jednom...back on topic... Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

veselo, veselo baš nas briga

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson 
ma Srbija je najbolja inace ne bismo ni ziveli ovde
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Qtek 小米
Citat
Aha, pa cim ode negde drugde, pricace da smo ga klali....
Bolje da ga odmah prikoljemo, pa da sutra kad ode sa duznosti prica polu-istinu kako je preklan dolazio na posao svaki dan.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia E50
Citat
Посебно сам био заинтересован за вожњу кроз Рашку, јер су моји преци живели тамо пре око 900 година. Било је занимљиво посматрати панораму око овог града, са сазнањем да су пре толико година и моји преци гледали у та иста брда.

Da sam ziveo sto godina,ne bi znao da su Englezi osnovali Srpsku drzavu...ovaj sebe izgleda smatra za Nemanjica...
Mislio je za nas da smo ovo-ono,kad ono medjutim...pa zar tako o svojim "precima"... Smile
Ovo je tipican primer Britanskog idiotizma,koji se kosi sa zdravim razumom...

« Poslednja izmena: 25. Avg 2007, 23:16:04 od niko79 »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 
eh...ono sto me boli su ljudi koji ono sto je njihovo nipodostavaju na svakom koraku...
rekoh lepo jeli bi pre parce govneta sa tudjeg tanjira...

za nasu zemlju govore da smo zarazenio svi,bolesni i prljavi.stranim turistima savetuju dezinfekciju i medikamente pre ulaska u nasu zemlju...

sinoc sedim sa devojkom iz slovenije...ne moze da se nacudi nasoj naravi...cula je da u rposeku radimo za 2oo e a veselimo se sinoc kao da nam je poslednje vece pred umiranje  Smile Smile

e to je duh naseg naroda ...to je ono sto nosimo u sebi...da nadjemo srecu u nesreci...trunak ...ali da ga ima

sto smo nasmejani i kad smo gladovali,sto smo igrali na mostovima kad su nas gadjali...sto smo pred i za vreme bombardovanja igrali uzicko ispred gradskih kuca

to je ona nasa dusa koju niko nikada nece ubiti...i na cemu mogu samo da nam zavide.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Citat
Посебно сам био заинтересован за вожњу кроз Рашку, јер су моји преци живели тамо пре око 900 година. Било је занимљиво посматрати панораму око овог града, са сазнањем да су пре толико година и моји преци гледали у та иста брда.

Da sam ziveo sto godina,ne bi znao da su Englezi osnovali Srpsku drzavu...ovaj sebe izgleda smatra za Nemanjica...
Mislio je za nas da smo ovo-ono,kad ono medjutim...pa zar tako o svojim "precima"... Smile
Ovo je tipican primer Britanskog idiotizma,koji se kosi sa zdravim razumom...

Zar nije time inplicitno priznao da je uticaj Engleske na raspad SFRJ, SRJ  i SCG bio presudan? Po meni to je skandalozno bezobrazno i drsko.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
sandra80
sta reci o tebi? Igranje na mostovima  Smile ....to je tebi bilo "igranje"?  Smile

I sta da ti se (daleko bilo) nesto desilo? Za koga? Zbog cega? Ajd razmisli dobro i pocni da cenis zivot malo vise Smile
« Poslednja izmena: 26. Avg 2007, 17:25:03 od maleckaa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 231
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Србија је једна од најљепших земаља у којима сам био! Сад да неко не би поставио питање у којим државама сам ја то био да бих могао овако нешто рећи,одговорићу одмах сада! Прошао сам читаву Европу уздуж и попријеко осим Русије и Албаније!
Једино што могу замјерити народу у Србији али баш замјерити је то што се превише псује!
Иначе,најбоље проводе па чак и најслободније проводе сам доживио управо у Србији и моја надража путовања су она у Србију!
Па не каже пјесма џаба да нико нема шта Србин имаде!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.