Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 14:58:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Drustvo  (Pročitano 1837 puta)
27. Jun 2013, 23:47:34
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 45
Zastava Сандански
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Ej ljudi imam jako lose drustvo u pravom smislu te rijeci (ne lose kao da se drogiraju i to nego su retardi) izadjem napolje tamo ima i ovih od 10 godina , i moje godiste, i momci stariji... i samo igramo kosarke/fudbala i kad to zavrsim odem kuci... e i svi ti stariji momci podjebavaju, daju pogrbne nadimke.. ali ja nikad necu da se svadjam i pustam da me pogrbno zovu i to... e sad tu u drugi kvart ima pravo drustvo i sad ne znam da li da probam tamo da odem jednu noc i da se uklopim... Drustvo je ekstra ima ih 15-20 sve moje godiste, najvaznije ima riba nekih... ti ljudi idu na zurke, stalno su u jedan kafic u taj kvart, na svaki koncert idu.. ali losa strana tog drustva je sto svi puse, kad odu na koncert il nedje pobiju se to je standardno... a prica se i da vare... ali mogao bi se uklopit jer sve te ''clanove'' znam kada se nisu druzili sa njima nego su nekako osnovali ekipu prije 2-3 godine i preludi su..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 8536.25
idi bre gde hoćeš, biraj svoje društvo! nemoj da pušiš, nikome nemoj da pušiš, piješ i drogiraš se, sve drugo radi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 205
Zastava Црвенка
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
BlackBerry 
Све је то ок, само немој пљугати.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
otidji ba kupi...dvije dvolitre...lava...i sjedi ko co'jek...cugaj...i gledaj "retarde"... Smile
i daji i ti njima nadimke...a za svaki slucaj tu blizu..sakrij i neku motku...  Smile
ako budu poceli se kurcit...nalupaj ih ... Smile

nikad nemoj da se druzis bilo s kim..s kime ti je dosadno...i posebno ne sa retardima..i mentolima...
to je prelazno...zaglupice te... Smile

ako ti je cejf i ako zelčis...pusi. pij..i radi sta ti padne napamet..samo nemoj pretjerivati...
sve je to normalno.... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 205
Zastava Црвенка
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
BlackBerry 
Иди тамо где ти прија, просто је.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Ego sum qui sum.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 15076
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Radi ono sto se tebi radi...
Zasto imas predrasude o pusenju,picu,varenju,ako neko radi ne mora da znaci da moras i ti...
Sad ako neko pusi travu ili pije znaci da nije ok lik...?
Opusti se i uzivaj u zivotu,zezaj se dok ima vremena,kad omatoris,kajaces se...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 14:58:34
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Drustvo

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.