Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 23:34:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nis, okupljanje 06.07.2011.  (Pročitano 26839 puta)
Zvezda u usponu

Мицы-za moju dusu :D

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1187
Zastava Jagodina Seljana :D
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Ericsson 
Bice toga jos cimi xDDD  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ko drugome jamu kopa, dve sreće grabi - al' ćud nikada
Sunce Sija ko Tepsija
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
prvo,dobro veče Smile
drugo-svaka vam čast na ovako čestim okupljanjima Smile

treće-mrzim vas Smile Smile ne nego ozbiljno,bude mi žao nekad što sam ovako daleko,ima ovdje sjajnih likova
četvrto:vidi se da je bilo dobro,a što se Cimi tiče-jedna je od malobrojnih koje znam sa slika,a i neko ko definitivno čini slike živima,ima osmjeh djeteta Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Мицы-za moju dusu :D

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1187
Zastava Jagodina Seljana :D
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Ericsson 
prvo,dobro veče Smile
drugo-svaka vam čast na ovako čestim okupljanjima Smile

treće-mrzim vas Smile Smile ne nego ozbiljno,bude mi žao nekad što sam ovako daleko,ima ovdje sjajnih likova
četvrto:vidi se da je bilo dobro,a što se Cimi tiče-jedna je od malobrojnih koje znam sa slika,a i neko ko definitivno čini slike živima,ima osmjeh djeteta Smile

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ko drugome jamu kopa, dve sreće grabi - al' ćud nikada
Sunce Sija ko Tepsija
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Dracha Srdjan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 53
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
Stvarno svaka cast ljudi... stvarno ste svi divni...  Mene brine samo jedna stvar... Nigde vinjaka na astalu?!?!?!?!?!?!?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Panta Rei

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 5379
Zastava Novi Sad, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
Samsung 
Draco, sakrili smo ga da se ne vidi, ne damo ga ni slikati  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Prolazi vreme, hteo ja ili ne
Klize tramvaji i miriše hleb
Stojim i brojim godine
Ko da najbolje tek dolaze

Igra se vetar sa oblakom
Nestašni, lucidni, zajedljivi vajar
I svaki oblik koji napravi
Mene podseća na jednu istu stvar
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 96
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
svaka cast,bilo vam je super  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zivot nam vraca ono sto mi drugima dajemo....

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 150
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Nokia 
Stvarno svaka cast ljudi... stvarno ste svi divni...  Mene brine samo jedna stvar... Nigde vinjaka na astalu?!?!?!?!?!?!?
DRacho, bice vinjaka kad nam se budes pridruzio u avgustu  Smile
IP sačuvana
social share
Ona koja voli zivot <3
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

One for all,all for one

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1238
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
SonyEricsson C902
Nislije odlicni organizatori. Smile Sad cemo da vidimo Novosadjane i Beogradjane. Smile
IP sačuvana
social share

Sons of Gondor! Of Rohan! My brothers. I see in your eyes the same fear that would take the heart of me. A day may come when the courage of Men fails, when we forsake our friends and break all bonds of fellowship, but it is not this day. An hour of wolves and shattered shields when the Age of Men comes crashing down, but it is not this day! This day we fight! By all that you hold dear on this good earth, I bid you stand, Men of the West!
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

:D

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 627
Zastava Vranje
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
LG 03
Cimi,imas prelepi osmeh...Smiley))) Svi ste najlepsi .....vidim opet okupljanju u Nisu za avgusta Smiley)))) Smile   Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Sony xperia
Drage moje i dragi moji, imadoh jednu prepisku na You Tube kanalu povodom okupljanja. Kao sto to obicno biva ...

Pa da Vam predstavim.

Citat
Comment on your video: Okupljanje Nis 06.07.11.
Stariji gospodin je tu da bi mladima bilo neprijatno u njegovom prisustvu?
Ili je možda on samo mlad duhom.

Neki ljudi jednostavno ne znaju gde prestaju granice pristojnosti.

Citat
lightsoftnislija
Kako je bilo mladima, to se njih trebalo prvo pitati. Kao i koliko je stariji gospodin mladjan duhom. Smiley
Za mene je nepristojnost, komentarisati nesto sa cime se nije upoznato.

Pozdrav uz naklon i zahvalnost za komentar. Smiley

Citat
najnavipgirl
Grešite gospodine. Komentarisati može svako, zato i postoje ovakvi vidovi komunikacije. Da bi ljudi razmenjivali mišljenja, ili samo konstantovali odredjene stvari.

Ne treba "biti upoznato sa nečim" kako Vi to rekoste, da bi se izvuklo jedno očigledno opažanje iz ovakvog okupljanja:
Vi ste dakako stariji od omladine koja je posetila/posećuje pomenuta okupljanja. Nekima verovatno možete biti i otac.
Nepristojno je prema njima, a i prema drugima da se pretvarate da ste Vi, jeste ili niste (dakle opet ne konstantujem, niti opovrgavam) "mladjani duhom" i da Vam je mesto sa njima. Ma koliko Vi bili "obrazovani", "prosvećeni", "produhovljeni", "kul" i slično.

Jednostavno znajte svoje granice i granice Vašeg životnog doba.

Pozdrav uz još veći naklon i zahvalnost za Vaš komentar

Citat
najnavipgirl
U medjuvremenu preporučujem Vam da konsultujete Gramatiku srpskog jezika bilo kog izdanja i podrobnije proučite upotrebu povratnih glagola, da bi izbegli dalje ponavljanje nezgrapnih konstrukcija kod upotrebe istih, konkretno iz Vaše rečenice: "komentarisati nesto sa cime se nije upoznato."
Savršeno je normalno da ste zadovoljni i sa sadašnjim svojim nivoom znanja srpske gramatike. Tako da gore napisani predlog shvatite u vidu neobaveznog saveta za poboljšanje istog.

Izvinjavam se na dvostrukom odgovoru.

Citat
lightsoftnislija
Naravno da moze komentarisati. To ne sporim, samo iz kojih pobuda i osnova ?

Vama smeta ako sam stariji ? Drugima sa kojima sam bio, ne smeta. I u cemu je problem ? Sto nije po Vasem vidjenju ? Onako kako Vi smatrate da bi trebalo biti ?

Draga gospodjice ili gospodjo, ponavljam, da je nepristojno komentarisati nesto sa cime niste upoznati. Ne znate od koliko njih sam dobio poziv,ne znate sa kojim od njih se i privatno cujem i cavrljam, ne znate mnogo toga. Kao sto ne znate ni o mom mladjanom duhu.

Sve sta ste napisali, mogao bih reci da ste namerno otvorili novi nalog kako se ne bi znalo ko ste. A da se pretpostaviti. Smiley A da li je to tacno ? Ne znam. Zato i ne komentarisem.

Citat
lightsoftnislija
Zbog limita na odredjen broj karaktera, moram dodati u drugom komentaru.

Za greske niste culi, dakako Smiley Jos ako se radi neki drugi posao uporedo. Vazno je da ste Vi savrseni i nepogresivi, kao u svojim komentarima, vidjenjima tako i u gramatici. Smiley

Da ne duzim, zivite u svom svetu, u kome Vam na kraju od argumenata ostane samo udar na licnost. Jer za drugo se ne zna kada dodjete u nepriliku ? Klasicna reakcija poznata psiholozima. Smiley

Zivi i zdravi bili, moje postovanje.

Obzirom da nemate vise sta konstruktivno reci, blokiracu Vas nalog.

« Poslednja izmena: 22. Avg 2011, 04:41:35 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 23:34:43
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.