Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 10:29:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 92 93 95 96 ... 130
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nikolina Pišek  (Pročitano 765787 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
 Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Nikolina Pišek 0043.jpg
(87.31 KB, 632x900)
Nikolina Pišek 0044.jpg
(16.4 KB, 305x472)
Nikolina Pišek 0045.jpg
(82.11 KB, 470x312)
Nikolina Pišek 0046.jpg
(82.74 KB, 326x470)
Nikolina Pišek 0047.jpg
(65.56 KB, 675x900)
Nikolina Pišek 0048.jpg
(72.25 KB, 480x640)
Nikolina Pišek 0050.jpg
(40.7 KB, 428x640)
Nikolina Pišek 0051.jpg
(54.71 KB, 336x440)
Nikolina Pišek 0052.jpg
(51.47 KB, 336x442)
Nikolina Pišek 0053.jpg
(32.29 KB, 399x600)
Nikolina Pišek 0054.jpg
(74.85 KB, 600x900)
Nikolina Pišek 0055.jpg
(85.61 KB, 457x640)
Nikolina Pišek 0056.jpg
(75.88 KB, 426x640)
Nikolina Pišek 0057.jpg
(97.27 KB, 640x457)
Nikolina Pišek 0058.jpg
(48.75 KB, 426x640)
Nikolina Pišek 0059.jpg
(43.59 KB, 428x640)
Nikolina Pišek 0060.jpg
(47.66 KB, 427x640)
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
 Smile

Nikolina Pišek 0001.jpg
(25.7 KB, 390x341)
Nikolina Pišek 0002.jpg
(40.21 KB, 650x434)
Nikolina Pišek 0003.jpg
(28.25 KB, 650x436)
Nikolina Pišek 0004.jpg
(38.55 KB, 650x434)
Nikolina Pišek 0005.jpg
(42.48 KB, 650x433)
IP sačuvana
social share
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
STORY
Nikolina Pišek: Moji dani posle
 raskida

Prelepa voditeljka Nikolina Pišek otkriva svoje emocije nakon što je saznala da ju je bivši momak prevario, priča da joj se često udvaraju znatno mlađi muškarci i ističe da je beg od svega pronašla u glumi

Zanosna voditeljka Nikolina Pišek (34), nakon raskida od pre dva meseca sa bivšim momkom, roniocem na dah Kristijanom Curavićem, usredsređena je na novi posao glumice. Razlog kraha njene trogodišnje romanse jeste prevara bivšeg partnera sa poluanonimnom Hrvaticom Žanom Štrbac.

- Ne osećam ljutnju i gorčinu. Idem dalje i to poglavlje ostavila sam iza sebe. Po njemu više ne bih kopala ili vukla repove te veze. Svako je krenuo svojim putem. Život piše romane i zato ne bih analizirala svoju poslednju vezu. Izdaju nikada ne bih mogla da oprostim   – ističe Nikolina koja je pored svog posla najviše posvećena ćerki Hani (12) koju je dobila sa novinarom Markom Cigojom. Inače, novi emotivni status lepe voditeljke naveo je medije da spekulišu o njenom ljubavnom životu, pa joj je nedavno pripisana romansa sa izvesnim Frankom Plešom.

- Reč je o mom poznaniku iz Toronta koji u Zagrebu ima porodicu i prijatelje. Bila sam sa prijateljima na večeri i od toga je u novinama ispala moja ljubavna večera. U toj priči nema istine, mada mi je laskalo jer su me povezali sa zgodnim tipom – s osmehom kaže Nikolina koja nema vremena za nove romanse jer snima seriju.

- U šali kažem kako trenutno jedino mogu da se upustim u vezu sa toncem ili majstorom rasvete, ali njihove devojke i supruge ne treba da brinu jer tome na setu nema mesta. Iako nemam vremena za privatne aktivnosti, često mi se nežno i suptilno SMS porukama udvaraju mlađi momci. Jednog sam pitala: Srećo, oprosti, šta bi ti sa mnom radio? Rekao je da bi hteo da se upoznamo i smatra da je jaz u godinama nebitan. Iz moje perspektive, taj jaz je poprilično bitan. Ne znam o čemu bih pričala sa tako mladim momcima, a možda ih nepravedno potcenjujem. Kada je reč o starijim tipovima, ne smem previše da biram inače ću morati da se preorijentišem na devojke. Ponekad mislim kako bi bilo divno da mi neka rodi sina i da me kod kuće uvek čeka skuvan ručak, ali, nažalost, skroz sam heteroseksualna – duhovita je Nikolina koja tvrdi da se ne razlikuje od ostalih devojaka.

- Koliko god da me drugi smatraju fatalnom, ja sam žena sa klasičnim problemima. Vremenom sam se navikla na medijski cirkus koji se oko mene stvara jer sam svesna svojih prednosti i mana – iskrena je Pišekova koja se odlično snalazi u ulozi glumice.

- Zadovoljna sam kojim mi je smerom život nedavno krenuo. Počela sam da snimam seriju Najbolje godine, a mislila sam da nikada neću postati deo glumačkog miljea. Dizanje u pet ujutro ne pada mi teško i mislim da sam odlično prihvaćena, čak i od ozloglašene Katarine Radivojević s kojom uskoro snimam zajedničke scene. Čula sam da je bije zao glas i kako voli da ljudima sve kaže u lice, a ja tu osobinu obožavam. Ljubazno mi je prišla prvi put i uspostavile smo dobar odnos. Još sam u fazi kada učim da glumim, ali učim od najboljih i veoma sam srećna što mi je kreativni direktor, autor legendarnih Smogovaca, Milivoj Puhlovski, ukazao ogromno poverenje za ulogu alkoholičarke koja ima težak život i izgleda toliko strašno da se deca koja dolaze na set često uplaše kada me vide. Slično sam izgledala samo pet minuta nakon što sam se porodila (smeh). U potpunosti sam drugačija od izmanikirane i ispedikirane Nikoline na koju je javnost navikla – zaključuje zanosna brineta.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
 Smile

Nikolina Pišek 0001.jpg
(50.24 KB, 520x780)
Nikolina Pišek 0002.jpg
(35.45 KB, 299x448)
Nikolina Pišek 0003.jpg
(100.29 KB, 520x780)
Nikolina Pišek 0004.jpg
(52.75 KB, 520x346)
Nikolina Pišek 0005.jpg
(63.91 KB, 520x390)
Nikolina Pišek 0006.jpg
(63.9 KB, 520x390)
Nikolina Pišek 0007.jpg
(83.84 KB, 298x448)
Nikolina Pišek 0008.jpg
(96.02 KB, 298x448)
Nikolina Pišek 0009.jpg
(55.26 KB, 520x390)
Nikolina Pišek 0010.jpg
(100.02 KB, 520x718)
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
 Smile

glam1_341467S0.jpg
(167.82 KB, 329x500)
glam2_341468S0.jpg
(136.5 KB, 291x500)
glam6_341472S0.jpg
(271.25 KB, 723x500)
glam14_341480S0.jpg
(285.46 KB, 735x500)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Samsung 
Na kojoj TV se najcesce pojavljuje??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Mis'im da je u pitanju TV Nova .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.1
Nova TV - navecer oko 18.30h u In Magazinu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
HELLO
Nikolina Pišek izdržavala bivše momke

Nikolina Pišek je u intervjuu za hrvatske medije otkrila kako je izdržavala sve svoje bivše momke i kako je ostajala u lošim vezama jer se plašila samoće. Seksepilna voditeljka ispričala je kako je svoje partnere čašćavala luksuznim putovanjima i kako im je sve kupovala, a za uzvrat je dobila tek pokoji buket cveća. Pre nekoliko meseci atraktivna Hrvatica raskinula je dugogodišnju vezu s verenikom Kristijanom Curavićem, a kako se šuška, do razlaza je došlo jer ona više nije želela da plaća njegove dugove.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
 Smile

Nikolina Pisek.jpg
(44.21 KB, 650x483)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 92 93 95 96 ... 130
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 10:29:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.906 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.