Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...
Evo ovako je to zamisljeno da isprva bude Gay friendly kafe sa ulazom na kom će biti nekoliko zastava dugine boje da može da se prepozna. Kafić će biti otvoren za sve ljude bez obzira na seksualnu orijentaciju. Sa tim da će imati svoje večeri.
Evo kako ja to zamišljam!
znas sta ja zamisljam? Da u junu budem u Dubaiju, i dok me neka Naomi Kembel oralno zadovoljava i utrljava kokisku na desni, gledam na Ledu dijagonale 12 metara, kako Radnicki u poslednjem kolu demolira nekog 11:0 i osvaja titulu prvaka Srbije.
E to ti je otprilike slicno izvodljivo kao i ovo tvoje zamisljanje.