Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo. Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
"Borićemo se za Kosovo i povratiti ga u okvire Srbije",zatim reče:"ali nikako oružjem" a onda vrhunac:"svi ćemo biti u Evropi,gde neće biti granica"...ovo nešto govori o dotičnoj pers(on)i.
Зато га је и прозивао Константинн на руској ТВ, свака му част
neke Tomine ideje i razmisljanja mi se svidjaju,neke ne.kao i nacin na koji bi ih on realizovao... a najvise mi se kod njega ne svidja sto hoce da vrati na vlast debelu prostacinu koja je 96' kod dvora pucala na demonstrante koji su se borili protiv Slobe-tiranina,medju kojima sam bio i ja i cinila i druge zlocine...epa,neka istrune tamo. sto se tice Tome,rekoh-nesto mi se svidja kod njega,nesto ne.ali,Vucic zato ume da mi ide na ku*ac...nevezano od toga sta i o cemu prica... sto se tice Tadica,znao sam da ce glupi narod brze bolje docekati da ga ispljuje...
zato sto se pretvara u mudzahedine ili slicne ektremiste...svako ko ne bude vidjen na demonstracijama,ili ko ne podrzava unistavanje grada(americka ambasada je izuzetak...) i divljanje,odmah je odbacivan kao izdajica...