Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nikolić: Ako Rusi iznevere, vraćam se na selo  (Pročitano 17844 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Kraljevicu Marko , jos samo Sneki da mi prica o seoskom mentalitetu i pink kulturi.
A vrabac iz Mrcajevaca i Saban bi bili idealni ds+lpd partneri.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia 
Kraljevicu Marko , jos samo Sneki da mi prica o seoskom mentalitetu i pink kulturi.
A vrabac iz Mrcajevaca i Saban bi bili idealni ds+lpd partneri.
Smile
ti verovatno nisi ni svestan kolika si ti budala.
jel da?
aj da ne otezem jer to sto ti pricas je..
ma, bio sam na mitingu SPS-a,(zanimalo me) i neki lik je pevao onu kafansku sund muziku uz falsh zavijanje.
ja se kladim da 90% vadikala sluisa cecu i sece vene za krleushom i sl.

ajde povuci se, ispadas smesan, ili jos gore...
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 145
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia 
 Краљевићу Марко,Тома је очигледно твоја опција! Smile
И он тако вређа,као и ти...
Чак је више и урбани тип човека него ти. Smile
« Poslednja izmena: 31. Mar 2007, 01:40:31 od sunshine reggae »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S7220
Necemo o LDP-u o njima vec postoji tema.
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Apple Iphone 5
Nemojte mnogo da se radujete cak i kada bi se Toma povukao iz politike, zapravo svi vi anti-radikali bi trebalo da se plasite takve odluke, jer u tom slucaju Vucic preuzima stranku, a onda cete pozeleti da pustite Seselja iz haskog kazamata.

I onda bi Vucic poceo da preti svima kroz emisije Sanje Marinkovic a?
Bezi bre smesni ste ko crtani filmovi
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
E moj Cmarkic, govedo do kraja. Proziva me na temi na kojoj ne ucestvujem. Iskompleksirani selja iz PA kome tata lopov-burzuj finansira studije u NS pa umislio covek da je veliki Evropejac! Smile Smile Smile
Takvi su zatrovali nasu Srbiju!
Ja znam da je vama demokratorima prosto nepojmljivo da postoje posteni ljudi kao Toma koji bi odrzali rec. Ne ko vas Djilas, koji satro dao ostavku, pa se onda kandidovao ponovo i to kao jedini kandidat.
Smejurija. Ko komunjare!
Posaljemo VAS sipcima, ima za 6 meseci da nas mole
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
da ih pustimo nazad u Srbiju, jos ce i Albaniju da nam poklone samo da se oslobode gamadi.
Verujem da ni njima samima ne bi bilo jasno da postoji veca gamad od njih samih!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia E50
Joj ovo je najjace... Smile Smile Smile

@rasha
Boze... ko li se kandiduje,za izbor predsednika vase stranke,pa ga onako demokratski izaberu jednoglasno ko ovce,ajde ne laprdaj majke ti...ima li ijedan covek u Srbiji koji se bavi politikom a, da Radikali o njemu nisu napisali knjigu,ili ga oklevetali za narkomaniju,lopovluk,izdaju i ostale "nesrpske" karakteristike....nije vas ni sramota posle svega,da se uopste javljate,a ne da tu glumite neke likove,kao vi niste bili za ratove,to nije nasa krivica,vi niste bili na vlasti,pa sad jos za ocigledan gubitak Kosova ocete da kazete....kako vi eto,koliko ste dobri ne optuzujete ni predsednika ni premijera,nego je bitno sta ce oni uraditi sutradan...
Mozemo mi svi Srbi zajedno,sutradan,i da skocimo u Dunav,i da prekinemo diplomatske odnose sa svetom(bicemo rame uz rame sa Iranom i S.Korejom),moze da bude svasta,ali ako se sva vasa "odbrana" Kosmeta zasniva na tome..."sta reci sutradan"...mislim stvarno,ja znam da vama sankcije i izolacija naj odgovaraju,znate iz iskustva...no dobro vi vidite sta ce ljudi reci "sutradan"....ja licno i tad i sad kazem da mi fali 200-300 eura,da izmirim neke dugove,ali plivam,snalazim se nekako sta cu,ili da i to pitanje prebacim za "sutra"...pa da optuzim ...npr. caleta i kevu,zato sto ja nekom dugujem neke pare...i,zasto to oni boze moj nisu vratili,isto tako je i sa vama,ostavili ste nekome drzavu u govnima do guse,a ocekujete od nekoga apoteku...pizde jedne...
« Poslednja izmena: 31. Mar 2007, 05:23:07 od niko79 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Opet tebi neko drma kavez. Iz postovanja prema tvom ratnom stazu i odbrani, necu nista da ti kazem na ove gluposti.
Samo:
Sram te bilo!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ko se uzda u Ruse, taj obavezno ostaje bez gaca! (Tomo vracaj se u selo ti tamo pripadas)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.