Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nikad ne mogu da se kontrolišem i uvek kupim!!  (Pročitano 44999 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla desktopsmiley_1_1
mob
HTC Wildfire S
vi zene niste za WoW, samo kupujete torbe, a ni sa cim ih ne punite   Smile

Sakloni me Boze kad pricas da zene ne pune torbe...Znaci da u zivotu nisi video klasicnu zensku torbu  Smile

Ali ali ali... šta ostalih 128 torbi radi dok ova nova 129. šeta krcata?  Smile
Nisu valjda sve pune istovremeno?  Smile

I šta je dođavola falilo onoj... drugoj... eventualno trećoj... zašto one više nisu bile kvalifikovane i sposobne da obave svoju prvobitnu namenu i građansku dušnost, zašto... zašto... ali zašto više u njih ne mogu da se stavljaju stvari pa se morala kupiti četvrta... i sutradan peta... 67. ... 129...

Da li torbe oglupe vremenom pa odbijaju da se u njih smeštaju stvari?
ili
Da li se odjednom osećaju silovano od toliko trpanja?
Iskorišćeno?
Da li pomisle da to više nije ljubav nego  trpanje iz koristi?
Da li torbe ustvari imaju osećanja?

Smile
« Poslednja izmena: 03. Sep 2009, 11:16:22 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 
Pa ne, ali ne mozes svaku torbu za svaku priliku...Ne mozes onu vecernju da nosis na faks ili u skolu, niti onu za faks za izlazak, a ona sto je lezerna i za svaki dan opet nije odgovarajuca za posao(pa tu opet zavisi kakvim se poslom bavis ili na kakav faks ides)...A opet je bezveze nositi preveliku torbu ako npr. izlazis u kraj ili negde blizu gde ti trebaju samo kljucevi, cigare i pare...Pa onda treba neka mala za to...A opet da ne bude previse napadna  Smile  Pa onda kada uzmes u obzir da sve to treba da se kombinuje ipak sa odecom...A tek to da se torbe habaju(pogotovo ako su od nekog skaja ili ako su sranje kao ova zelena sto ja imam sto sam je kupila za 200 kinti na Zelenjaku  Smile )

Ne znam, pristrasna sam, ja gotivim torbe, to je jedino od tih stvarcica(pored nakita) koje bih vecito pazarila(za neke razumne cene, naravno)  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

ne znaš ti kako je normalan biti pa poludeti !!!!

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 10717
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG shine
mislim da im se smuči toliko trpanje , a i nama dosadi trpati sve u jednu istu mislim torbu

Ne znam, pristrasna sam, ja gotivim torbe, to je jedino od tih stvarcica(pored nakita) koje bih vecito pazarila(za neke razumne cene, naravno) Smile

100%
« Poslednja izmena: 03. Sep 2009, 11:21:25 od nacka0110 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
mob
HTC Wildfire S
Pa ne, ali ne mozes svaku torbu za svaku priliku...Ne mozes onu vecernju da nosis na faks ili u skolu, niti onu za faks za izlazak, a ona sto je lezerna i za svaki dan opet nije odgovarajuca za posao(pa tu opet zavisi kakvim se poslom bavis ili na kakav faks ides)...A opet je bezveze nositi preveliku torbu ako npr. izlazis u kraj ili negde blizu gde ti trebaju samo kljucevi, cigare i pare...Pa onda treba neka mala za to...A opet da ne bude previse napadna  Smile  Pa onda kada uzmes u obzir da sve to treba da se kombinuje ipak sa odecom...A tek to da se torbe habaju(pogotovo ako su od nekog skaja ili ako su sranje kao ova zelena sto ja imam sto sam je kupila za 200 kinti na Zelenjaku  Smile )

Ne znam, pristrasna sam, ja gotivim torbe, to je jedino od tih stvarcica(pored nakita) koje bih vecito pazarila(za neke razumne cene, naravno)  Smile
Ne.
Nije to.
Mislim da je nešto drugo u pitanju.
Vi znate da se ona prva torba neće osećati ljubomorno ako je varate s drugom torbom za kafenisanje... naravno nijedna od njih dve ne znaju da noću šetate treću, glamurozniju koja se oseća posebno u sreći i veselju misleći da je najbitnija... a opet... ne zna da je u stvari smaračica i da je samo za te neke gala večere... a da imate neku malu torbu šaljivdžiju koja je za bleju sa ortacima.
To je u stvari.
Vi čim osetite da možete da zloupotrebite nečija osećanja odmah to maximalno iskoristite.
Takve ste vi u stvari.
Eto a ljutite se kad mušarac ima vas, redovnu ženu svog života... kad ima neku nazovi drugaricu za izlaske sa društvo jer duhovitija od vas, kad ima prefinjenu ljubavnicu, prefinjeniju od vas koju vodi na poslovni put...  i kad povremeno ode kod prostitutke koja mu ništa ne znači ali eto ima neke svoje prednosti.
Vi se onda ljutite.
A u suštini biste isto to uradile. To i radite, samo s torbama.
To je vrlo ne fer od vas, i licemerno.
Jadne torbe kad moraju da vas trpe.
 Smile

Smile

Nego... džaba ti to nama pričaš.
Torba za nas ima jednu jedinu svrhu.
Da se stave stvari u nju. I da se po potrebi izvade stvari iz nje. Pa se ponovo vrate stvari u nju.
Izuzetak se pravi odnosno kupovina druge torbe se obavlja isključivo ako se prva pokvari ili ako se oceni da sadašnja torba ne ispunjava određene uslove... a to je... podsetimo se još jednom... da se stave stvari u nju...  i izvade stvari iz nje.... 'nači, ako ne može da se smesti određen broj stvari, onda se kupuje veća.
To je to. Prosto.  Smile

mislim da im se smuči toliko trpanje , a i nama dosadi trpati sve u jednu istu mislim torbu

Dakle... ipak nas razumete... samo se pravite lude.  Smile

Smile
« Poslednja izmena: 03. Sep 2009, 11:39:29 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 
Citat
Nego... džaba ti to nama pričaš.
Torba za nas ima jednu jedinu svrhu.
Da se stave stvari u nju. I da se po potrebi izvade stvari iz nje. Pa se ponovo vrate stvari u nju.
Izuzetak se pravi odnosno kupovina druge torbe se obavlja isključivo ako se prva pokvari ili ako se oceni da sadašnja torba ne ispunjava određene uslove... a to je... podsetimo se još jednom... da se stave stvari u nju...  i izvade stvari iz nje.... 'nači, ako ne može da se smesti određen broj stvari, onda se kupuje veća.
To je to. Prosto

Pa i kod nas je isto tako, samo sto mi gledamo + estetski momenat  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
mob
HTC Wildfire S
+ estetski momenat  Smile
Nije to plus putniče, to je puta.  Smile

Ili ako već insistiraš na plusu. Smile

Pa i kod nas je isto tako, samo sto mi gledamo + estetski momenat + estetski momenat + estetski momenat + estetski momenat + estetski momenat + estetski momenat ... Smile

129 estetskih momenata je mnogo za jednog čoveka.

Ali ne i za jednu ženu.  Smile

A kasnije se pitamo zašto je imenica "čovek" u muškom rodu.  Smile
Žena bre nije čovek.  Smile
« Poslednja izmena: 03. Sep 2009, 11:52:08 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 
Pa eto...Kao sa vama i zenama  Smile Sad nas razumete  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
mob
HTC Wildfire S
Razumemo...  Smile ali ovog jutra mi se baš igra sa generalizacijama... Smile odnosno na sve načina ću pokušati da vam demonstriram koliko smo superiorniji u odnosu na vas...   Smile ... ali i dalje ću morati da upotrebljavam gomilu zelenih smajlija jer kad me prođe ova jutranja ludost moraću da zavisim od vas u preostalom delu dana pa ovako samo čikam mečku. Sa zelenim smajlijem se ne ni na koji način ne može otkriti da sam prikriveni šovinista. Smile
Ovo jutro je posebno.
I ne.
Nisam ustao na levu nogu.
Pao sam s' kreveta.

Budi večeras, kad prođe jutro, tu da ti se šlihtam.
Kupiću ti torbu. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 
Hhahahha, gotovo, prs'o je  Smile
Sto pijes kada ti ne prija?!  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
mob
HTC Wildfire S
Razlika između genija i budale... je u tome što je genije ograničen u svojoj genijalnosti. - reče Ajnštajn Smile
U stvari ima i ona njegova "Samo su svemir i ljudska glupost neograničeni, ali za svemir nisam siguran"... međutim, nisam hteo da upotrebi tu jer je tu nekako akcenat na budale.
A to nije dobro.
Kod mene je čaša polupuna a ne poluprazna.
Ovom drugom se opravdava glupost kao da je to nešto normalno.
A to ne smemo dozvoliti.
Idealu se teži. Geniju se teži.
Genija moramo pohvaliti kad ga primetimo, a ne samo da grdimo budalu kad se spazimo.

U meni žive genije i budala, istovremeno (dobro, imam ja i još par stanara u glavi ali oni sad nisu bitni)... jedan ima pištolj, drugi ima municiju... i večito se bore. Smile
Očigledno je da se budala ovog jutra domogla pištolja. Smile

Ovo jutro je posebno iz razloga što meni jutro inače počinje oko 3 sata popodne... čim ja ustanem pre roka, neko sranje mora da se desi. Glupost je bila neizbežna.
Tako da pričekaj još 3 sata i vratiće mu budala pištolj i sve će se vratiti u kosmičku ravnotežu.
Biće sve po starom. Obećavam ti.
Veruj u mene.

Hhahahha, gotovo, prs'o je  Smile
Smile
« Poslednja izmena: 03. Sep 2009, 12:35:13 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.