Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 13:33:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nik Sloter u Srbiji  (Pročitano 32959 puta)
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Apple iPhone
I, jel idemo na koncert?  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
Boze svasta... naravno da idemo..  Smile Smile
Samo... fora bi bilo da odrze koncert 78h pre Egzita kako bi pokazali organizatorima da u Srbiji ima vise ljudi koji vole Nik Slotera, nego Egzit...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung Galaxy II
u je nik sloter u srbiji...jaka stvar Smile
ko ga nevole nek ceka kasandru  Smile
i da pocnemo da se zbrajamo ko je prijatelj sa Rob Stewart(Nik Sloter) na facebook-u  Smile
1.mige_cacak
2.wayman
3.........  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 285
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hehe, kad je on bio aktuelan, ja sam bio mali, nisam ni posao u osnovnu skolu.Lozio sam se i ja, kao i svi Srbi tada.Da imam sredstva, ovde kod mene u selu bih mu podigao spomenik, kao sto su podigli Rokiju u Zitistu.
Sloteru Nice, Srbija ti klice!
« Poslednja izmena: 01. Apr 2009, 16:13:44 od Aswenio »
IP sačuvana
social share
"Eto, 10 godina se tuzim sa drzavom da mi plati put preko njive, a sada kada vidim da se ne zna ni koj pije ni koj placa, uzecu stvar u svoje ruke, izvadicu stetu makar crko."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Air Max fan - since 1987

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 240
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 7110

Citat
i da pocnemo da se zbrajamo ko je prijatelj sa Rob Stewart(Nik Sloter) na facebook-u  Smile
1.mige_cacak
2.wayman

Izgleda samo dvojica.
« Poslednja izmena: 01. Apr 2009, 23:52:50 od mige_cacak »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Slavni glumac u seriji „Niko kao Montenegro”
Nik Sloter u domaćoj seriji
Autor: V. Đ. Đura - A. Novaković | 02.04.2009. - 05:00

U produkciji crnogorske producentske kuće „Rivijera film” i beogradskog „Media neta”, u Budvi bi krajem maja trebalo da počne snimanje kriminalističke TV serije „Niko kao Montenegro” u kojoj će se kao specijalni gost pojaviti Nik Sloter, odnosno kanadski glumac Rob Stjuart koji je igrao čuvenog detektiva u seriji „Tropska vrelina”.

Planira se dvadeset i šest četrdesetominutnih epizoda serije u prvoj sezoni. Glavni junak je privatni detektiv Niko Montenegro koji u svakoj epizodi rešava neki krimi-slučaj, a Niko je bivši policajac koji u Budvi otvara svoju detektivsku agenciju. Voli lepe žene, humor, poeziju, ali i da popije slično kao legendarni Čendlerov heroj Filip Marlou. Međutim, pravi uzor za njega je Nik Sloter iz serije „Tropska vrelina”.

Osim Nika Montenegra, u seriji su glavni junaci Jole koji drži letnji tropski bar „Antena” gde Niko pije na crtu; muzičar Barna koji organizuje žurke na plaži, filozof, slikar koji mu pomaže u rešavanju slučajeva. Sa Barnom i filozofom Niko najviše voli da pije piće, a ponekad ga pije i sa šefom policije u Budvi, Vukom, bivšim kolegom koji mu takođe pomaže u rešavanju slučajeva. Nikova majka Stanija, inače bivša profesorka, stalno nagovara Nika da se oženi, jer je dobro zašao u tridesete godine, a Niko je zaljubljen u Andrijanu, koja je udata za kontroverznog biznismena. Niko ima sekretaricu Milenu, koja je godinama zaljubljena u njega, a važan akter priče je Jegor Rus, vlasnik agencije za nekretnine u Crnoj Gori. Jegor je najbolji klijent Niku Montenegru, jer je ruska mafija veoma prisutna na toj teritoriji.

U seriji će igrati domaći i strani glumci, a budući da je serija rađena po uzoru na „Tropsku vrelinu” i da glavni junak pomalo liči na Nika Slotera, producenti se već nekoliko meseci trude da za snimanje pilot-epizode u Crnu Goru dovedu Roba Stjuarta. Kanadski glumac je načelno pristao da se pojavi kao specijalni gost u prvoj epizodi, a izgleda da priča o Niku Sloteru i njegovoj obnovljenoj popularnosti u zemljama bivše Jugoslavije polako prerasta u legendu.
Da podsetimo, Rob Stjuart krajem maja dolazi u Srbiju, a u planu je i snimanje dokumentarca o fenomenu njegove popularnosti u Srbiji. Vest o njegovom dolasku izazvala je, blago rečeno, eksploziju oduševljenja među obožavaocima serije „Tropska vrelina”, a potpuno neverovatna priča o Niku Sloteru se nastavila kada je Stjuart u ekskluzivnom intervjuu za „Blic” ispričao da ima usvojenog brata koji je Srbin i čije je pravo ime Branko!

Gost na koncertu „Atheist Rapa”
Rob Stjuart, koji je nakon što je na internetu otkrio da popularni novosadski bend ima pesmu posvećenu Niku Sloteru, kontaktirao je članove grupe „Atheist Rap” i prihvatio poziv da 6. juna bude njihov gost na koncertu u Novom Sadu. „Gitarista Radule mi je odmah predložio da budem gost na njihovom slavljeničkom koncertu u Novom Sadu („Atheist Rap” velikom turnejom proslavlja 20. godišnjicu postojanja, prim. nov.), što sam ja sa velikim zadovoljstvom prihvatio. Imam dva meseca da postanem najveći fan benda „Atheist Rap”. Vreme je da stavim slušalice i počnem da preslušavam njihove pesme!”, izjavio je za „Blic” Rob Stjuart.

Karijera

Glumac priznaje da je sve dobro što mu se desilo u životu povezano sa serijom „Tropska vrelina”.
- Zahvaljujući seriji sarađivao sam sa sjajnim ljudima, obišao svet, venčao se sa ženom koju sigurno ne bih upoznao da nije bilo serije i započeo karijeru koja me i dalje u potpunosti ispunjava.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Bio sam mlad zelen, ponekad i zut

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Motorola V3i
Naravno da idemo na koncerat Smile

Nego daj mi link do njegovog profila wayman Smile
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

I'm gonna make him an offer he can't refuse.

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung Galaxy II

Citat
1.mige_cacak
2.wayman

Izgleda samo dvojica.

ne druzi se nik sloter sa svakojakim  Smile  Smile

vaterpolo,poslao sam ti na pp  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Bio sam mlad zelen, ponekad i zut

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Motorola V3i
Postao sam prijatelj sa Robom tj Nickom Smile Smile Smile

@wayman fala Smile Smile
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

I'm gonna make him an offer he can't refuse.

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
MacOS X
Browser
Mozilla rv:1.9.0.8)
mob
Apple iPhone
Koliko ima prijatelja iz Srbije?  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 13:33:51
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.