Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nijemci će za srpski „telekom“ platiti milijardu eura  (Pročitano 44277 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Ma bre covece, ja necu vise da se objasnjavam sa tobom. To je sve americka tehnologija.
Neeeemoj se kopitati za dzaba.Kad Rus napravi mikroporcesor ima sanse da za sto godina dostigne amera.
Pusti gluposti tamo neka resenja i sta ti ja znam.
Oni su jos nas vakuumske lampe, diode i triode. Treba ti trioda odavde do Vladovostoka, preko Tokija pa nazad do Moskve da napises ovaj tekst sada.Ako sve radi kako valja ujutro si informisan, ako papa ne pregori koju (sabotazha).
Hajde bre okreni se malo oko svih stvari koje imas u kuci u vezi komunikacija. Imal negde R od Ruskog?
I meni je zao njih, ali su na 65-om mestu u svetu.
Daaaaaa tajno niko ne zna sta ce Rusi da lansiraju. Svakako, Verujem ti. Svako jutro se budim sa nadom da su svi shiptari pocrkali od njihovog GPS-a.
I Teslu je hteo Markoni da zajebe, ali kad je otislo u ruke naucnika, govedo je ispalo kako je ispalo: plagijator.
Drugo su razlicita inzenjerska resenja, dal ce tange ili zimske gace.
Dal da zovem hitnu,posto je stvarno cudo da neko moze ovoliko da izlupa i ostane ziv...
 Smile

Ni hitna se vise ne obazire za ovog...... oguglali .... stavili ga na ignore ....

Istustvo Hrvatske sa Dojce Telekomom moze nam biti odlicna pouka sta nas ceka . Stotine hiljada (tisuca  Smile ) pretplatnika dobijale su nekakve fantomske racune od 200 - 300 evra - a nisu mogli da dokazu kako ih nisu napravili - uvek bi im odgovorii : mora da su deca zvala nekakve vruce linije .....  Smile ... pa plati i kontrolisi decu ! .....  Smile..   e, bilo je i njih koji nemaju dece , pa su te  optuzili da oni zovu vruce linije .. i Novi Zeland ... po citav dugi dan ......   Smile

Svapski prevaranti .  Smile
« Poslednja izmena: 25. Mar 2010, 11:16:19 od Lepi_Bora »
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Samsung Galaxy IIs
Ma bre covece, ja necu vise da se objasnjavam sa tobom. To je sve americka tehnologija.
Neeeemoj se kopitati za dzaba.Kad Rus napravi mikroporcesor ima sanse da za sto godina dostigne amera.
Pusti gluposti tamo neka resenja i sta ti ja znam.
Oni su jos nas vakuumske lampe, diode i triode. Treba ti trioda odavde do Vladovostoka, preko Tokija pa nazad do Moskve da napises ovaj tekst sada.Ako sve radi kako valja ujutro si informisan, ako papa ne pregori koju (sabotazha).
Hajde bre okreni se malo oko svih stvari koje imas u kuci u vezi komunikacija. Imal negde R od Ruskog?
I meni je zao njih, ali su na 65-om mestu u svetu.
Daaaaaa tajno niko ne zna sta ce Rusi da lansiraju. Svakako, Verujem ti. Svako jutro se budim sa nadom da su svi shiptari pocrkali od njihovog GPS-a.
I Teslu je hteo Markoni da zajebe, ali kad je otislo u ruke naucnika, govedo je ispalo kako je ispalo: plagijator.
Drugo su razlicita inzenjerska resenja, dal ce tange ili zimske gace.
Dal da zovem hitnu,posto je stvarno cudo da neko moze ovoliko da izlupa i ostane ziv...
 Smile

Ni hitna se vise ne obazire za ovog...... oguglali .... stavili ga na ignore ....

Istustvo Hrvatske sa Dojce Telekomom moze nam biti odlicna pouka sta nas ceka . Stotine hiljada (tisuca  Smile ) pretplatnika dobijale su nekakve fantomske racune od 200 - 300 evra - a nisu mogli da dokazu kako ih nisu napravili - uvek bi im odgovorii : mora da su deca zvala nekakve vruce linije .....  Smile ... pa plati i kontrolisi decu ! .....  Smile..   e, bilo je i njih koji nemaju dece , pa su te  optuzili da oni zovu vruce linije .. i Novi Zeland ... po citav dugi dan ......   Smile

Svapski prevaranti .  Smile

Kazem ja , da damo Rusima, njihovi tajkuni i mafija su najposteniji ljudi na svetu...
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Ja bi im tražio tri mi9lijarde .....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Ja bi im tražio tri mi9lijarde .....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
То ти се решава укидањем монопола и довођењем неког конкурента. Када имаш могућност да их одјебеш и одеш код неког квалитетније има да видиш како ће Лелеком одма да обара цене и побољшава услуге. Smile
U Srbiji postoje tri mobilna operatera i od skoro dva fiksna....tako da u svakom momentu mozes da ih odjebes i odes kod drugog Smile
Stvar je u tome sto se blize izbori, a para nema, nezadovoljstvo raste i sad ce da prodaju najvrednije preduzece (ako ne racunamo EPS) koje je prosle godine ostvarilo rekordnu dobit, samo da bi mogli da popune budzet, trose pare i mazu oci ljudima, da bi dobili na izborima.
Ostacemo bez najboljeg predzueca, da bi Tadic, Dinkic & co mogli da dobiju izbore i jos malo vladaju.....to je sustina!

Od svih tih para (kao uostalom i od silnih milijardi pre tih) neces videti nijedan put, nijedan most, elektranu, razvojni prijekat ili sl.
Videces samo povecanje plata buzetskim korisnicima (koji em imaju vec velike plate, em su svi dosli na ta mesta po politickoj liniji) sto je Dinkic vec najavio, videces otvaranje jos gomile agencija koje nicemu ne sluze, videces rasipanje para za nebulozne stvari koje ce sluziti za povecanje rejtniga i sirenja demagogije....i kad se za godinu dana okrenes iza sebe, videces da nista nije uradjeno, sagradjeno, podignuto, dugovi nisu vraceni, a novi su napravljeni......a para vise nema, Telekoma vise nema......
ali,svi su ili lopuze,ili lencuge.ili i jedno i drugo.
u tome je problem.
bilo da se radi o fiksnoj,ili mobilnoj telefoniji,sve su to iste lopuze,i Telenor,i Traljakom,i Vip,i svi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Najvece lopuze su Nemci ... samo nam oni jos fale  Smile
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Rusi ne mogu da naprave diode i triode Smile Smile Smile Smile Smile  Idi bre Smile Smile Smile

ovde jebe lud zbunjenog definitivno ne zna se ko pije ko placa Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61494
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1104
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
TELEKOM SRBIJE PROCIJENJEN NA 3,5 MILIJARDI EURA    
00:14 / 25.03.2010.

telekom_srbija.jpgKompanija Telekom Srbija vrijedi između tri i tri i po milijarde evra, procjena je jedne od najpoznatijih svjetskih konsultantskih firmi iz SAD, piše u današnjem izdanju Politika. Ta konsultanska firma, čije se ime drži u tajnosti jer bi ona mogla da se pojavi na tenderu za privatizacionog ...

...  savjetnika, procjenu vrijednosti Telekoma dala je prije dva mjeseca na osnovu podataka o poslovanju srpske kompanije u 2009. godini, javlja Beta.

Kako piše Politika, plan Vlade Srbije je da početna cijena na tenderu za prodaju Telekoma bude veća od procijenjene vrijednosti kompanije.

Biznis.ba
IP sačuvana
social share
Ah, kad se Bosnom sevdah zaori...Pa procvijeta behar i sve podijeli...kahva zamirise po mahali.
Sve bi ti srce stalo od radosti...Ja ljepote Boze dragi!
Ko da Bosnu Bog sam za sebe stvori.
Pa u tren , vidis svaki sokak i carsiju, sviju volis ko da su ti rodjeni.
I nedas je. Jer te tu mati rodi,jer s...e za nju rijeke krvi proli!
Branise Bosnu ,ljepoticu,junaci brane je i danas dani.
Zatvoris oci i zahvali Bogu sto si Bosanac i sto te takvom ljepotom nadari!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Najvece lopuze su Nemci ... samo nam oni jos fale  Smile

Још да им неки шваба угане ногу одоше нама педесет глава. Smile

TELEKOM SRBIJE PROCIJENJEN NA 3,5 MILIJARDI EURA    
00:14 / 25.03.2010.

telekom_srbija.jpgKompanija Telekom Srbija vrijedi između tri i tri i po milijarde evra, procjena je jedne od najpoznatijih svjetskih konsultantskih firmi iz SAD, piše u današnjem izdanju Politika. Ta konsultanska firma, čije se ime drži u tajnosti jer bi ona mogla da se pojavi na tenderu za privatizacionog ...

...  savjetnika, procjenu vrijednosti Telekoma dala je prije dva mjeseca na osnovu podataka o poslovanju srpske kompanije u 2009. godini, javlja Beta.

Kako piše Politika, plan Vlade Srbije je da početna cijena na tenderu za prodaju Telekoma bude veća od procijenjene vrijednosti kompanije.

Biznis.ba

Процјена је једно,а реалност је друго.
Обично падне први и други тендер,а на трећем се понуди мало више од цијене која се вртила
по новинама,а она је милијарда.Који ће туки неко уваљивати 3 када може добити и за 1,2 јер
је беспарица,а ваља платити министре и државни апарат.Ако сачекају мјесец моћи ће га
добити и за 1 милијарду јер ће социјални бунт јачати.
Једино да се неко сажали (швабе су меког срца према србима Smile) па да ували 3 не би
ли неко паметан макар двије употријебио у подстицај производње.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.