Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nije mi jasno kako mogu toliko da lazu!!!?  (Pročitano 13269 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Puma, Nokia, Telenor, Renault 25 only.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
Citat: miaana
ljudi , pa o čemu vi meni govorite , zar je se promjenilo toliko od nazad dvadeset godina kad je mom ocu za dobrodošlicu bilo servirano tele , i kad je dočekivan od vas Srba ko najveći rod ???

Ово важи још увек.. и Ласло је прошле године дочекан као најближи род.  Smile

Zar se mrzimo samo dvadeset godina ?
Ili je to od Jasenovca ?
Ili od Gazimestana ?
Ili od neki dan kad ste se probudili i shvatili da smo mi krivi za sve ?????

од последњег рата...пре сте само ви нас мрзели..а ми то изгледа нисмо схватали.

DRAGI .... ČESTITAM TI NA HRVATSKOJ KAKVU SI ODUVJEK SANJAO , NEOVISNU I SAMOSTALNU !!! TVOJ KOLEGA DRAGOLJUB !!!

Ма честитам му и ја само нек је та Хрватска далеко од српских земаља.. нека се не ствара на српској земљи и на српској крви.

и да... то што си рекла за Републику Српску је смешно...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 102
gle , vratih se sa sela ( lipo selo u dalmatinskoj zagori ) , pa da vidim što ste mi odgovorili ....zadovoljna , vrlo zadovoljna jer sam tebe Radikal natirala da razmišljaš malo , ali sasvim malo drugačije , a to je uspjeh.
Što se Lasla tiče , priznaješ da čovik zna o čemu piše . Dovoljno , bar meni .
Međusobna mržnja je nešto oko čega triba uistinu stat i razmislit , odakle , od kada , kako .... uzaludan posa , viruj mi!!!
Zašto stalno mene nazivaš da sam licemjerna , pa i ne poznaš me , ni čime se bavim , ni što u svojoj okolini činim , kako odgajam dicu , tko mi je muž , ili cila mi obitelj , ( a napisala sam ponešto , na što nisi odgovorio ) , i ne znam razlog , jedino ako ti smeta moja izrazito dobra volja da smirim strasti koje vode u radikalne zahvate .....

Slike što si stavio su grozne i kao dite sam se nagledala takvih slika , oduvik su GROZNE , i slike sa Manjače , i Srebrenice , i sa Jasenovca , i slika mog rođaka kojeg nije mater mogla indetificirat , ne , nisu ga četnici , NEGO JE BIDAN TAJ DAN DOŠA NA ĆUKU , EKIPA SE NAROLJALA , IŠA SE POPIŠAT I UGAZIJA NA HRVATSKU (!!!!!!!!!!!!!!!) BOMBU, I NIJE ODMA POGINIJA , NEGO CILU NOĆ ZVA SVOJE KOJI OD STRAHA ( I PIJANSTVA ) NISU SMILI DOĆ PO NJEGA , A KAD SE RAZDANILO NAŠLI SU GA MRTVOG !!!!

JEL TO TAJ SLAVNI RAT !!! 13 ( PAZI BROJA ) , TRINEST KILOMETARA OD SVOJE KUĆE !

ja licemjerna Smile:

nikog ne mrzim , samo želim da svit mojoj dici bude lipši , da mi sin ne ode u rat ni za koju budaletinu , tj. da rat i mržnja ne postoje

ja licemjerna Smile:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
....zadovoljna , vrlo zadovoljna jer sam tebe Radikal natirala da razmišljaš malo , ali sasvim malo drugačije , a to je uspjeh.

На основу чега си то закључила?

Što se Lasla tiče , priznaješ da čovik zna o čemu piše . Dovoljno , bar meni .

Ма не признајем ја ништа само кажем да ако је човек бубао нешто 4 године мора и да је запамтио неке ствари. Што се тиче његових покушаја да умањи усташке злочине и да Србима припише неку кривицу и сама можеш да видиш како су прошли. Може неко да има сво знање света, али када покушава да докаже нешто што једноставно није истина онда му то не може помоћи, може само себе да доведе у незгодну ситуацију.

Zašto stalno mene nazivaš da sam licemjerna , pa i ne poznaš me , ni, čime se bavim, ni što u svojoj okolini činim , kako odgajam dicu , tko mi je muž , ili cila mi obitelj , ( a napisala sam ponešto , na što nisi odgovorio ) , i ne znam razlog ,

Нисам ја рекао да си ти лицемерна него сам ову, у задње време веома изражену тежњу Хрвата (па и твоју) да Србима причате приче о миру и толеранцији назвао лицемерном, као што и јесте. То каква си ти лично, твој приватни живот, то мене уопште не занима, нити имам жељу на то да одговарам и коментаришем.

jedino ako ti smeta moja izrazito dobra volja da smirim strasti koje vode u radikalne zahvate .....

О томе ти ја причам а ти се правиш да не разумеш Wink. Да смо ми побили милион Хрвата и да смо извршили геноцид, сада би мени било у интересу да смирујем страсти, да радим на томе да се све заборави, а не теби.

ja licemjerna Smile:

Већ сам ти рекао да то није предмет мога интересовања, нити ми је циљ да ти тај епитет доделим, коментаришем само поступке из мог угла гледања а ти то можеш да пихватиш или не, мени је све једно.

nikog ne mrzim , samo želim da svit mojoj dici bude lipši , da mi sin ne ode u rat ni za koju budaletinu , tj. da rat i mržnja ne postoje

И ма како се теби чинило, ни ја не мрзим вас Хрвате, можда вас овако глобално као нацију помало презирем, али у сваком случају не мрзим вас у смислу да желим да вам на било који начин наудим, на крај памети ми није да вам враћам геноцид који сте ви починили над нама, једино за шта ћу се борити је да се неправда кад тад исправи на што безболнији могући начин. Ето лепо мирним путем вратите Србима територије на којима сте извршили геноцид и са којих сте их протерали (и које су данас готово ненасељене) па да сви будемо задовољни.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
Laslo nam moze sve odgovriti povijesno, ali mozemo i mi njemu, a svi zajedno shvatamo da je povijest povijest, a da smo mi mi i da mi moramo da se uhvatimo u kostac sa povijescu i da zivimo sa tim... ako nista drugo, Srbi barem nikada nisu imali patoloski kompleks od Hrvata kakve god mane imali, a hrvatski patoloski kompleks dolazi do izrazaja u masi stvari koje Hrvati rade. Nego da se vratimo na temu, evo ima toga jos o tome kako zatiru istinu o povijesti:

KONTINUITET ZLOČINA
("Umanjivanje srpskih žrtva. Zašto se umanjuje broj stradalnih Srba u Drugom svetskom ratu", 26.3)

Svesno umanjivanje broja stradalnih Srba u Drugom svetskom ratu mora da se nazove pravim imenom - da je reč o svesnom saučesništvu u nečuvenom zločini koji je počinjen nad Srbima u toku Drugog svetskog rata u NDH. Da takvi pokušaju uopšte postoje najveću odgovornost snose oni koji su bili dužni, a nisu to učinili, da odmah po okončanju Drugog svetskog rata pristupe utvrđivanju tačnog broja žrtava, imenom i prezimenom, svake žrtve i okolnostima u kojima je žrtva postradala. Da je to učinjeno - osnovni civilizacijski dug prema žrtvama - bilo bi dans manje onih koji svesno, iz nečasnih i monstruoznih razloga, negiraju ili umanjuju broj žrtava. Oni koji su sprečavali da se taj osnovni kulturni i civilizacijski dug prema nevinim žrtvama obavi ne mogu izbeći istorijsku odgovornost, na čelu sa Brozom. Jer, jasno je, da je on hteo da se to obavi to bi itekako bilo obavljeno.

Zato posebno treba odati dužno priznanje onima koji su ipak pokušali da to kao ljudi obave. Navečću samo dva primera koji su mi poznati; vertujem da ih je bilo više ali su vođenjem politike zaborava gurnuti u stranu.

Prvi primer je knjiga Petra Zinaića "Genocid na Kordunu i okolici 1941-1945". Knjiga sadrži oko 30.000 imena stradalih Srba Korduna i okoline u toku Drugog svetskog rata. Pored imena i prezimena dati su i drugi relevantni podaci gde je to bilo moguće: starost žrtve, okolnosti stradanja. U predgovoru pisac navodi: "Ovo je nepotpuna slika onoga što se stvarno dešavalo sa srpskim narodom na Kordunu i okolici. Popis žrtava izvršen je 19 godine poslije završetka rata kada su sjećanja izblijedila a mnoga imena žrtava zaboravljena. Po uputstvima za popis podatke o žrtvama mogli su davati samo članovi uže porodice žrtava, a tamo gdje su čitave porodice zbrisane sa lica zemlje nije bilo užeg člana da daje podatke. Zbog toga veliki broj žrtava nije upisan". Da bi se shavtile razmere zločina počinjenog na Kordunu treba imati u vidu da je pred rat na Kordunu živelo 91.385 Srba (sada ih tamo praktično nema).

Drugi primer je primer Opštine Dvora na Uni koja je izdala publikaciju "Dvor na Uni" koja, između ostalog, sadrži i precizne podatke o stradanju srpskog naroda sa tog podrušja u toku Drugog svetskog rata. Tu nalazimo podatke da je od ukupno 2.196 postradalih Srba njih 1.430 ubijeno "na kućnom pragu", 586 odvedeno u logore u NDH i tamo ubijeno, a 180 umrlo od smrzavanja, gladi i tifusa.

Sve napred navedeno nam govori, između ostalog, da glavno stratište Srba u NDH nije bio Jasenovac, nego "kućni prag", to jest Srbi su uglavnom likvidirani na mestima gde su hvatani, ili u obližnjem šumarku ili jaruzi. Ovo posebno vredi za područje Korduna - jedva da je poneko odvođen tamo; verovatno je to ustašamo bio nepotreban napor. Zato je daleko važnije govoriti o ukupnom zločinu genocida nad srpskim narodom u NDH nego nagađanja o broju žrtava u logoru Jasenovac, iako, naravne, velika sramota pada na sve nas što ne znamo ni približno tačan broj žrtava toga logora pa nečasni manipulatori tu činjenicu zloupotrebljavcaju.

Dr Milan Tepavac,
Beograd
IP sačuvana
social share
Nije bitno sta imas, bitno je koliko dajes.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
@ Radikal

Hajde mi, molim te, posalji na email te slike i sve sto imas vezano za te stvari (cbbj@sezampro.yu).

Hvala unapred.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 102
Mislim ...., pa opet mislim , i opet ....  interesantno ,  mi u Damaciji kažemo; NIJE GOVNO NEGO SE PAS POSRA ( to Radikal o licemjerju , ka ono , nisan ja nego VI HRVATI ...). Naslov topica je NIJE MI JASNO..... , viruj , nije ni meni , ali tko ? Zar se nikada , ama baš nikada ne zapitaš TKO ti servira sve te laži , i kako uopće smiješ nazivat neki narod GENOCIDAN , jer to nigdje ne postoji i onaj tko se tako izražava ne da je RADIKAL , nego i MALOUMAN (sad se ti ljuti koliko hoćeš , ali je tome tako i nikako drugačije) . Problem koji postoji između dva naroda , tvog i mog , je ko i na ovom forumu , NEPRIZNAVANJE PRAVA NA POSTOJANJE ONOG DRUGOG , PRAVO DATO OD BOGA !!! Ti bi bio sritan da ste nas pobili sve , do jednog , jer ne mogu sebi da objasnim tu tvoju mržnju . Ali , evo jedan savjet , dobronamjeran , ka i uvik - ČOVIK KOJI MRZI , IMA OGROMAN TERET NA DUŠI , VEĆI NEGO ONAJ KOJEG TI MRZIŠ , MRŽNJA TE GUŠI , DAVI , A ONAJ DRUGI NE OSJEĆA TO , MOŽDA I NE ZNA ŠTO SE SA TOBOM DOGAĐA , I MIRNO I SPOKOJNO ŽIVI SVOJ ŽIVOT . UZALUDNO I NEPOTREBNO TROŠIŠ ENERGIJU KOJA BI MOGLA BIT UPOTREBLJENA U KORISNE SVRHE , DAPAČE , I LIPŠE !!!

Podastiranje nekakvih istraživanja o Hrvatskim zločinima koji nisu zavedeni , a svjedoci pozaboravljali , ma dajte , o čemu vi ... a slike iz Vukovara i slavna pjesma bradatih stvorenja ( sebe nazivali oslobodiocima ) ,kako je ono išla... BIT ĆE MESA , BIT ĆE MESA , KLAT ĆEMO HRVATE !!! Obišlo je to cili svit , ako nisi znao , a to ne želiš spominjati , nego ka i papagaj pišeš o Jasenovcu , za koji ti svaki Hrvat ( pravi Hrvat koji voli svoju Hrvatsku ) , kaže tisuću puta da mu je žao!!! Ti se ne želiš meni ispričat ni za što !?!? O.K.  Ti i ne osjećaš da ste nešto ružno učinili kad su bombe padale po Hrvatskoj , a ni jedna u Niš , Novi Sad , Beograd , nego ste slavili Slobodana ko sveca , pratili njegove lude ideje do zareza i točke , masovno ga obožavali ko Boga , a on i Hitler ka braća blizanci ....
JESI LI SE ZAMISLIO IKADA NAD SVOJIM DUŠEVNIM ZDRAVLJEM ? TRIBA BI !!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Mnogo si nervozna, ne valja ti to, siris negativnu energiju.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Mislim ...., pa opet mislim , i opet ....  

Е баш лепо од тебе  Smile.

interesantno ,  mi u Damaciji kažemo; NIJE GOVNO NEGO SE PAS POSRA ( to Radikal o licemjerju , ka ono , nisan ja nego VI HRVATI ...).

Као што сам рекао, коментарисао сам поступак а не личност. Али ако ти је тако стало, онда то тумачи како год ти воља.

Naslov topica je NIJE MI JASNO..... , viruj , nije ni meni , ali tko ? Zar se nikada , ama baš nikada ne zapitaš TKO ti servira sve te laži , i kako uopće smiješ nazivat neki narod GENOCIDAN , jer to nigdje ne postoji

Које лажи? Реци конкретно шта сам слагао? (знам да на ово нећеш одговорити али моје је да питам Wink)
И ако ниси знала нисам ја измислио теорију о геноцидним народима. Него ајде објасни ти мени како се може другачије назвати народ који само у једном логору побије 700.000 људи? Како се може назвати народ који константно током неколико деценија понавља геноцид над једним другим народом (значи није се то једном десило него је то константна тежња која се периодично претвара у стварна дела)?

i onaj tko se tako izražava ne da je RADIKAL , nego i MALOUMAN (sad se ti ljuti koliko hoćeš , ali je tome tako i nikako drugačije) .

Не љутим се уопште. Од вас Хрвата очекујем само најгоре Smiley. Докле год не кољете дотле сте ми симпатични, увреде су безнчајна ствар Wink.

Problem koji postoji između dva naroda , tvog i mog , je ko i na ovom forumu , NEPRIZNAVANJE PRAVA NA POSTOJANJE ONOG DRUGOG , PRAVO DATO OD BOGA !!!

Ма постојте колико вам је воља, али то ваше постојање немојте спроводити на нашим огњиштима и прађедовини. Ако ваше постојање као последицу има геноцид над мојим народом онда и не треба да постојите. Ово за форум ми није јасно? Јел ти неко брани било шта на овом форуму? Колико видим расправљаш овде са мном потпуно равноправно. Шта мислиш колико бих ја опстао на неком хрватском форуму?

Ti bi bio sritan da ste nas pobili sve , do jednog , jer ne mogu sebi da objasnim tu tvoju mržnju . Ali , evo jedan savjet , dobronamjeran , ka i uvik - ČOVIK KOJI MRZI , IMA OGROMAN TERET NA DUŠI , VEĆI NEGO ONAJ KOJEG TI MRZIŠ , MRŽNJA TE GUŠI , DAVI , A ONAJ DRUGI NE OSJEĆA TO , MOŽDA I NE ZNA ŠTO SE SA TOBOM DOGAĐA , I MIRNO I SPOKOJNO ŽIVI SVOJ ŽIVOT . UZALUDNO I NEPOTREBNO TROŠIŠ ENERGIJU KOJA BI MOGLA BIT UPOTREBLJENA U KORISNE SVRHE , DAPAČE , I LIPŠE !!!

Коју мржњу? ТО око мржње сам ти детаљно објаснио у прошлом посту. Не пазиш на часу Wink.
КОлико је мени познато мржња према неком производи убијање, протеривање, геноцид. Добро је познато ко је извршио геноцид, па самим тим и ко кога очигледно мрзи. Значи опет исто лицемерје, Хрвати Србима причају о томе како је лоше мрзети  .

Podastiranje nekakvih istraživanja o Hrvatskim zločinima koji nisu zavedeni , a svjedoci pozaboravljali , ma dajte , o čemu vi ...

Шта није заведено? Шта су сведоци заборавили? Све је то јако добро истражено и документовано и управо захваљујући томе и не може нигде у свету да прође тај ваш `ревизионизам` (иначе ревизионизам исторјски правац који пропагирају неофашистичке организације).

Треба да те је срамота, као и све вас Хрвате, што жртвама најгнуснијег геноцида покушаваде да одузмете и то последње право да буду запамћене.
Али нека, ако ништа друго из овога су бар свима очигледне твоје `добре намере` (мени су биле јасне и раније Wink).

a slike iz Vukovara i slavna pjesma bradatih stvorenja ( sebe nazivali oslobodiocima ) ,kako je ono išla... BIT ĆE MESA , BIT ĆE MESA , KLAT ĆEMO HRVATE !!! Obišlo je to cili svit , ako nisi znao , a to ne želiš spominjati ,

Глупост! Никад чуо, никад видео. Ако је тако нешто отишло у свет онда су то неки ваши Хрвати пустили браде. Никакав морални проблем геноцидним убицама није да и мало лажу Wink.

nego ka i papagaj pišeš o Jasenovcu , za koji ti svaki Hrvat ( pravi Hrvat koji voli svoju Hrvatsku ) , kaže tisuću puta da mu je žao!!! Ti se ne želiš meni ispričat ni za što !?!? O.K.  

И мени је жао због оног једног војника кога смо стрељали на фарми Овчара код Вуковара.

Ti i ne osjećaš da ste nešto ružno učinili kad su bombe padale po Hrvatskoj , a ni jedna u Niš , Novi Sad , Beograd ,

Бомбе нису падале по Хрватској него у великој већини по српским селима и градовима у Хрватској. Те бомбе сте бацали управо ви Хрвати.

nego ste slavili Slobodana ko sveca , pratili njegove lude ideje do zareza i točke , masovno ga obožavali ko Boga , a on i Hitler ka braća blizanci ....

Глупост. Неупоредиво су сличнији Хитлеру и Туђман и Павелић и Лубурић и Степинац и још огроман број Хрвата који су починили геноцид. Слоба је за такве ко нека хуманитарна организација Wink. Које је то злочине он починио који су бар приближни Хитлеровим (или вашим усташким, то дође исто...)?

JESI LI SE ZAMISLIO IKADA NAD SVOJIM DUŠEVNIM ZDRAVLJEM ? TRIBA BI !!!

Као што сам ти рекао, не можеш да ме увредиш, имун сам на текве како ти Wink. Да би ти то доказао нећу ти одговорити личним увредама.

И за крај, када ме вучеш за језик, морам да копирам део једе раније дискусије (и да знаш да ће тога бити још, само се ти настављај овде самном, тако ми много ми помажеш у доказивању истине):

И пошто нема смисла даље се препуцавати о броју, ја ћу мало са квантитета прећи на `квалитет` злочина, не би ли можда и ти увидео да се радаи о таквом злочину где никакви покушају умањивања и миноризације не могу `опрати` срамоту. Ево на слици једног примера где се група Хрвата лепо скинула до појаса да се не умажу крвљу, поклала једно мало `брдашце Срба`, и онда тако усхићени и задовољни се попели на то `брдашце Срба` да се сликају и тако овековече овај радосани тренутак. Не знам постоји ли већи степен људскога ништавила од овога! На другој слици је једна интересантна и корисна справица, `специјални нож` за клање. Нема потребе да својатате Србина Николу Теслу, када и сами имате велики дар за изуме. Лепо патентирајте овај проналазак, објасните све његове предности које се огледају у `пропусности` просечног кољача и тиме одушевите читав свет својим стваралачким способностима и смислом за прецизност и ефикасност.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
Jos da dodam ja i to da odlicna knjiga pod naslovom "HITLEROV PAPA" opisuje sasvim lepo kako je sada vec beatifikovani papa Pije XII pomogao Hitleru da se uspne na vlast, kako je precutno dopustio Holokaust Jevreja u Evropi, klanje Srba u Jasenovcu, Jadovnu i raznim jamama, klanje Srba koje je krenulo iz manastira Petricevac... blago nama dokle smo dogurali u "svetosti" vajne "majke crkve". Dakle, upamtite naslov "Hitlerov papa"... tu je dokumentovano ono sto je za nasu istoriju takodje jako bitno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Republika Srpska

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 995
Zastava
mob
Nokia N95
Ti bi bio sritan da ste nas pobili sve , do jednog , jer ne mogu sebi da objasnim tu tvoju mržnju .

Evo ja cu ti objasniti tu mrznju. Nisam o ovom htio ali ajde...Moj deda(otac od moje majke) je rodjen u malom selu koje se zvalo Rijeka (u bosni), bas 1941 i te iste godine (sa tri mjeseca) je strpan u jasenovac sa ostalim neHrvatskim narodom i tu je proveo prve tri godine zivota (jedan razlog zasto vas prezirem). Ja sam rodjen 1982 u Kninu i tu sam sretno zivio do svoje 8 godine kada su me hrvati protjerali sa ognjista moga djeda (otac od mog starog), ali za razliku od drugih nesretnika koje ste protjerali, ja sam imao gdje otici! 1992 gine mi ujak na ratistu kod vukovara, kaze se zaklali ga hrvati (treca stvar zbog koje vas mrzim). Jel sad razumes mrznju???

Podastiranje nekakvih istraživanja o Hrvatskim zločinima koji nisu zavedeni , a svjedoci pozaboravljali , ma dajte , o čemu vi ... a slike iz Vukovara i slavna pjesma bradatih stvorenja ( sebe nazivali oslobodiocima ) ,kako je ono išla... BIT ĆE MESA , BIT ĆE MESA , KLAT ĆEMO HRVATE !!!

"Jasenovac i Gradiska stara to je kuca maksovih mesara..." - Sta bi trebalo to da znaci??? U vukovaru je mozda ubijeno oko 20 000 ljudi a u jasenovcu 600 000...zato nemoj da spominjes vukovar i njega uporedis sa jasenovcom!

Obišlo je to cili svit , ako nisi znao , a to ne želiš spominjati , nego ka i papagaj pišeš o Jasenovcu , za koji ti svaki Hrvat ( pravi Hrvat koji voli svoju Hrvatsku ) , kaže tisuću puta da mu je žao!!!Ti se ne želiš meni ispričat ni za što !?!? O.K.

Ja se vama izvinjavam sto se pobili 600 000 srba u jasenovcu a od toga 200 000 hiljada djece i beba! A ta hrvatska (koju svaki pravi hrvat voli) je napravljena na srpskim grobovima i na srpskoj krvi...zato nemoj da pricas gluposti...

Ti i ne osjećaš da ste nešto ružno učinili kad su bombe padale po Hrvatskoj ,

A one sto su padale po bosni??? To ne racunas je li...

a ni jedna u Niš , Novi Sad , Beograd , nego ste slavili Slobodana ko sveca , pratili njegove lude ideje do zareza i točke , masovno ga obožavali ko Boga , a on i Hitler ka braća blizanci ....

A Pavelic??? A tudjman??? Sta je to milosevic uradio da bi se moglo porediti sa pavelicevim radnjama???
IP sačuvana
social share
Kome pravda leži u topuzu, tragovi mu smrde nečovještvom.
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.