"...Smisao je gorak: covjek treba da se odrece svega sto bi mogao da zavoli, jer su gubitak i razocarenje neizbezni. Moramo se odreci ljubavi, da je ne izgubimo. Moramo unistiti svoju ljubav, da je ne uniste drugi. Moramo se odreci svakog vezivanja, zbog moguceg zaljenja. Misao je surovo beznadna. Ne mozemo unistiti sve sto volimo; uvijek ce ostati mogucnost da nam to uniste drugi..."
ju ffrrrgot van veri important ting mejts kaptn dzek sperov ... tararamtam tararamtam tararam tamtamtamtararam..... i sir spamalot na hedove i rime troshi sve papire
e ovi svi sto ljude treniraju fudbal,kosarku,ragbi i tako dalje bar neki sport recimo fudbal da trenira ronaldinjo mi bi isto bili kao drugi timovi al bi bili malo losiji od drugix
U Bosni ne postoji burek sa sirom... Postoji samo pita sa sirom. Koliko sam se puta samo zeznuo kada sam zivio u Srbiji kada sam trazio pitu sa sirom, pa opet kada sam se vratio u Bosnu onda sam trazio burek sa mesom. (znajuci da postoji sa sirom) Kaze jedna prodavacica - Jok oces sa zeljem...
[Edit by gox_sp: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjenoPravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 15. Okt 2006, 22:36:03 od gox_sp »