Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 17:34:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nightwish  (Pročitano 184265 puta)
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.78
mob
Sony 
prevedi  Smile

Google Translator i samo da piči Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Pušikander

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42494
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
prevedi  Smile

Ne, ozbiljno, trebalo bi mi 3 sata da to prevedem. Ne zato sto je tekst dugacak vec zato sto sadrzi gomilu izvedenica koje je skoro nemoguce adekvatno prevesti Smiley
IP sačuvana
social share
Ajde da se drogiramo nek se oči sjaje
Svršavam na silikone od Nikolić Maje
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.78
mob
Sony 
Стидљив од витцхбурнерс
Стидљив и тајновите врсте, Лаури Илонен и Тарја Турунен изгледа неочекиваних рок иконе, али њихови Звездице носе на растућем, то ће бити тешко да зазиру од сјаја, а камоли нешто витцхбурнерс ...

"Сваки пут када се неко појави са нечим новим постоје људи који се плаше од њих". Лаури Илонен.
Свако би помислио да је Нигхтвисх и певачица Тарја Турунен Тхе Расмус затвора фронтмен Лаури Илонен се познајемо годинама. Ми смо у салу за састанке на великом Хелсиншког хотела и Роцк Соунд је Снаппер тестира толеранцију две финске звезде 'до првог тражећи Лаури да покуша да стави руже између зубима, а затим тражећи Тарја да се ослони на Лаури држећи је као она нагиње уназад у пуном о класичној валцер режиму. Она изгледа сумњиво, али разумљиво Лаури је одједном пуна ентузијазма. "У реду", каже она пристане, условно нагиње уназад у деминутив фронтмена ", немојте ме дроп!"
У ствари, иако су њихове каријере су паралелно се кандидује за последњих осам година, они само сам једном упознао пре тога. Оба бенда постали успешни у Финској дуго пре избијања почети да преузима цео свет. Али, до недавно, идеја о финског стене сада популарни и другде био нечувен.
"Изгледало је прилично немогуће", слаже се Лаури као што седну на дугом сјајном столу на задњем делу собе. "Али, у почетку смо били млади и глупи, а ми смо само хтели да иду као пакао. Наша компанија рекорд је чак предложио да би требало да пева у финском се овде продати више албума. То нас спусти много пута да схвате да није било подршке од стране индустрије и није било индустрије у земљама изван Финске. "
"Није било много бендова Финнисх - свако је слушао поп или Ирон Маиден и такве ствари кад смо били одрастања", каже Тарја. "За нас се то десило после другог албума. Али, пошто је тешки метал музика нисмо ни помишљали да би могао да добије велики, да имамо ситуацију да смо сада имате где су наши албуми продају у неким земљама више него што има тешких метала деца! Финска је земља сада да су људи тражили. Они су сада су заинтересовани да знају шта се дешава у нашој музици. Они почињу да схватају да, 'Хеј! Постоји мала земља близу Русије и имамо музику на наше '! "

Прљав посао
То можда клише, али музика Тарја говори врло често изгледа да је обојена са готх. Можда је због тамне сенке коју баца Русије на истоку, у дугим зимама или националним митовима о вештицама и другим чудовиштима. "Последњи албум 'Тхе Расмус Хиде Фром Тхе Сун" је скоро као хооки као његов претходник, али још увек постоји тамна језгро, док је Нигхтвисх љубав опере манифестује толико у фасцинацији трагедије као што то чини у невероватном гласу Тарја је.
"Мој родни град је био веома близу руске границе, као и 20 километара", каже Тарја, "па све време сам имао тај утицај, знате видевши евердаи живот на граници и како ствари тамо радио. Није било лако "На који начин није било лако.? "Да бисте видели ... прљави посао", каже она оклева. "Да бисте видели прљав посао иде између земаља, криминала и дроге и курве." Шта, долазим из Русије?
"Углавном," климне Лаури, "али ће такође на другу страну. Ово је земља измедју остатка Скандинавије и Русије, тако да иако дође на путу до Шведске, на пример. "
Ту је камера снима интервју за финског ДВД и Делфина кажу ништа што би могло, евентуално, бити контроверзан, Тарја гледа нервозно. Из неког разлога, ово изгледа превише осетљив предмет. Нигхтвисх и Тхе Расмус су обоје достигли фазу у којој они су домаћинства имена у Финској и они су недавно хваљен од стране владе за допринос привреди. Можда је то учинило више опрезни о томе шта они кажу. У једном тренутку Тарја говори Роцк Соунд о томе како јој је задиркивали у школи, као клинац осетљиве учења класичног клавира, али очигледно ни то тешко за њу да причам о.
"То је својеврсна ... аррргх! гори тему ", рекла мелодраматицалли уздише. "Било је те локалне новине тражећи о томе и нисам била спремна да разговара о томе овде, због проблема које сам имао са момком ... Али ја не могу да вам кажем о томе било!" Постоји чудно пауза као и сви гледа у камеру.
"Никада нисам била стварно задиркивала," каже Лаури. "Имали смо малу групу пријатеља, али је био веома тесан, јер смо били другачији да већину људи због изгледа и такође музичким укусом. Пре него што смо имали бендове музика нас је окупити већ. "
Дакле, то није само ствар која се недавно Тхе Расмус деле свет на љубитеље и мрзе - са мрзитељи Најпознатији које представљају уско бацача на читање прошлогодишњем фестивалу. "То је увек било тако", каже Лаури, ствар-на-хладно. "Сећам се десни бек у почетку смо играли неке нове песме са нашим пријатељима и они су нам рекли," не можете да играте, то звучи тако 80 година! 'И били су као "Тачно!" То је добро да имају тако нешто "" нешто необично ". слаже Тарја.
"Без увреде", каже Лаури окреће Тарја, "али је исто са својим бендом. Добијате неке људе који га воле, а неки људи су као, 'Шта је то!' "
"Наравно!", Каже она. "Добијате неке људе који желе да класификују ствари све време. Ја сам некако довукли све ове класичне људе који никада не би слушали хеави метал пре него што у нашој музици. Они слушају Нигхтвисх а сада ће они тешких метала фестивалима или клубовима рок. Наравно, неки људи у почетку, када су ме чули пева ту врсту музике, са овим гласом рудника су мислили: "Шта је она покушава да уради?", Јер је тако ново за њих. "
"Али ви сте дефинитивно задржао класичну ствар, која је јединствена", каже Лаури суппортивели.
"И то је нешто што желим да задржите. Ја радим свој туре класичне музике, на пример, тако да навијачи долазе у моје концерте у црквама где су једва би икада иду у супротном, и веома сам срећан што могу да урадим. "

Бурн Баби Бурн
Након незгодну старт ствари чини се да иде толико добро да рок звук има уму неспретне идете на музичком свитцх. И одмах га жали као они гледају једни на друге као два тинејџера који се гурају у дан од стране добронамерних Аунтие.
Желите ли да пева у другим бендовима? Као Тхе Расмус рећи? "Ја се нуди све време", Тарја одговара пажљиво ", а људи ме контактирати све време. То је стварно тешко за мене да видим који је начин на који сам треба да предузме. Важно је да размишљају о будућности и линије које желим да направим, и ја сам радила неке ствари које не би требало да уради! (Смех) "
Које ствари? "Ствари које нису биле превише паметан, али не желим да кажем! (Смех опет) Али све је било и искуство ми је потребно да то урадите све време "." То мора да се осећа заиста у праву ", каже Лаури мало охрабрујуце.
Роцк Соунд сматра да могу да раде ...
"То би могло!" Се слаже "Као и што смо радили са Апоцалиптица (на један Биттерсвеет). То се толико природно, јер је иза једног дрвета (мимес појављују округли другој страни дрвета), како ми кажемо у Финској. Било је као, 'Хеј, ми идемо да пева на овом албуму ипак, оба од нас, па идемо заједно ", и да је осећао баш како треба."
Још једна сличност између две групе је њихова опсесија са митовима и легендама. Нигхвисх оснивач и главни текстописац Туомас Холопаинен је огромна Господар прстенова вентилатора, а Тхе Расмус су инспирисани древним скандинавским причама о "Сакриј од Сунца
"Имамо велике приче! Веома сцари они ", каже Лаури.
"Све те вештице!" Слаже Тарја. "Ох, мој Боже! Али, добио сам само да их знам сада, као, касније. Хеј их не уче децу да се у школи више "
"Ја сам читао историју Скандинавији", каже Лаури. "Ја сам написао песму на новом албуму (Луцифер је анђео), који проналази везу између када се користи за нарезивање вештице у 16. и 15. века. Мислим да су ти људи били само добри људи. Хтели су да помогну другим људима и променити свет. Они су нам дошли са много нових и визија људи виде их као претњу и наказе и морали су да их убију. Мислим иста ствар се дешава, али то је само прикривено сада. "
Они не сагорева заиста висе људи ...
"Наравно", он се слаже. "Али несто неко дође са нечим новим постоје људи који су их се бојали."
Дакле, мислиш да би имао и спаљена као вештица, ако бих био присутан у 16. веку?
"Јао!", Смеје се Тарја, "Ја ћу морати да размишљам о томе."
Лаури изгледа као да сумња у замку. "Ја не мислим тако", рекао је суво одговара.
"Али ми дефинитивно су људи са севера", каже Тарја. "Желимо да верујемо у овим митовима и оваквим стварима. Желимо да верујемо да смо грљење дрвећа и добијање моћ! Желимо да верујемо да! "
Да ли загрлити дрвеће?
"Ја имам летњу место на језеру", каже Лаури снено, "и не постоје суседи и имам чамац. То је врло уобичајена у Финској. "
Дакле, да ли метафорички загрли дрвеће или буквално?
"За мене је то као рехабилитацију" Лаури додгес питање. "Ја идем тамо после турнеје и то ми траје око 10 минута да се односи на мог детињства јер сам тамо провео детињство моје. Све је тако сигуран. Веома је важно да има место скривену слично. "
За два таквих приватних звезда ће то бити тешко да се баве постаје масивна у земљама где су људи мало мање кул од Финци, али сада остатак света је ухваћен, он је нешто што ће и Расмус и Нигхтвисх морају да добију навикли.

Google Translator, nije najbolji prevod, ali je ok
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Pušikander

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42494
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Ok, now translate that please  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Provalila sam šifru :)

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 3302
Zastava Kitee
OS
Windows 7
Browser
Maxthon 3.0
mob
Samsung s5230
Mu mind is full of fuck now xD
Ali hvala za trud  Smile

Update: Za Dead boy's poem

Evo Tuomasovog objasnjenja za tu pesmu
'lt might be that Dead Boy's Poem is the best song we ever wrote. We've been able to... l don't know.
lt is such of a personal song...A sort of a...The basic idea is that if l were to die tomorrow - lf l really died, there'd be so much l wanted to say. There are so many people whom l should thank - So many l should apologize to but haven't apologized. So many people who l should tell to go fuck themselves but haven't had the guts to do so far.
l just had to write a song for them.
A Finnish man rarely voices his thanks or apologies but with music it's easier, at least for me. My mother and father are the best people in the world but l haven't been able to tell them what they mean to me. lf they listen to the song, read the lyrics, maybe they'll find themselves there, too, and understand.
Same thing with some of my best friends and the whole Nightwish thing, that in the last five years has grown to be such of a big part of my life, if not the biggest. The band mates and everything connected to it. How important they are... lt's hard for a Finnish man to tell it to their face. Or apologize to them...You'd rather write a song about it. And write the kind of lyrics that Dead Boys Poem has.
Read it there, because l can't say it to your face-
and maybe you'll understand'
IZVOR
« Poslednja izmena: 10. Mar 2012, 20:37:25 od TheEscapist »
IP sačuvana
social share

I walk forever...
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Pušikander

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42494
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Pih, ja sam za to davno zaboravio, hvala na obrazlozenju  Smile Imam ovde jedan Tuomasov mini intervju koji sam slucajno izrovio negdje na Guglu u slikama. Nisam koristio Google translate za prevod  Smile

Reporter : Prekini tu prokletu galamu! To je  veoma skup "Stainway and sons" klavir.

Tuomas : Malo je raštimovan.

R : Koštao je 83000 dolara. Koliko para toliko muzike.

T : Zaista želim jedan ovakav, ali moraću da prodam još nekoliko albuma prije nego ga kupim. Mislim da bi izgledao dobro u ćošku dnevnog boravka sa svijećama na njemu.

R : Kada si počeo da sviraš klavir?

T : Počeo sam svirati klavir sa 6 godina, a sa 16 sam počeo svirati klavijature. Dakle, prvih 10 godina sam svirao samo klasični klavir. Moja majka je profesorica klavira tako da je sasvim logično da sam i ja počeo sa tim instrumentom. Ali moj primarni instrument bio je klarinet. Svirao sam ga negdje do svoje osamnaeste, i tada me rock and roll osvojio.

R : Da li još uvijek sviraš klarinet?

T : Ne, nisam ga uzeo u ruke već deset godina. U vojsci sam bio devet mjeseci u vojnom bendu. U Finskoj je obaveza svakog muškarca da služi vojsku, a sviranje klarineta u bendu je za mene bila olakšavajuća okolnost u tom periodu.

R : Ta mi priča djeluje zanimljiva.

T : Prvih osam sedmica sam proveo trčkarajući okolo s pištoljem i sličnim stvarima, a ostatak sam proveo svirajući klarinet.

R : Da li si uživao u vojsci?

T : Ne, ni na sekund, mrzio sam je svakog dana mog boravka tamo. Mislim da je Emppu prilično volio vojsku. Marco je nije ni služio, otišao je kod doktora i rekao nešto kao "Moja glava ovo ne može podnijeti" i doktor ga je oslobodio. Većina ljudi ode u vojsku, ali ako se ponašaš čudno oni te oslobode te obaveze.

R : Da li si morao da se ošišaš?

T : Da, nije nam bilo dozvoljeno da nosimo bilo kakvu bradu i minđuše, a kosa je morala da bude veoma kratka. Zato i izgledamo tako čudno na starijim promo fotografijama, kosa nam je tek narastala.

R : Kada si odlučio da sviraš rock klavijature?

T : Kada mi je bilo 16 i kada sam pristupio svom prvom bendu. Neki stari školski drugari su imali bend i pitali su me da li želim da sviram klavijature. Morao sam da pozajmim školske klavijature u početku jer nisam imao svoje.

R : Da li si ikad probao klavijature sa kaišem?

T : Ne, ne odgovaraju mi, mislim da izgledaju kao neka velika igračka. Podsjećaju me na one stvari koje nose prodavači hot dogova na fudbalskim mečevima.

R : Niko nikad nije razbio klavijature na stejdzu kao gitaru.

T : Da, razbijanje gitare je kliše, razbijanje klavijatura bi bilo jako uzbudljivo.

R : Ili još bolje, razbijanje klavijatura gitarom.

T : Nemoj da mi daješ ideje!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zanimljivo mi je kako je Marco eskivirao vojni rok. Dingospo  Smile
« Poslednja izmena: 11. Mar 2012, 21:31:32 od Wayfarer »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 3302
Zastava Kitee
OS
Windows 7
Browser
Maxthon 3.0
mob
Samsung s5230
Znači Emppu je moj čoban XD
Ja volem vojsku i planirala sam da upišem vojnu gimnaziju ali trt milojka ne mogu devojčice tako da... Akadamijio, vidimo se za 4 godine XD
E moj Tuomase, nikad nisi razbio klavijature... Ja jesam... Juče  Smile
IP sačuvana
social share

I walk forever...

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Pušikander

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42494
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.78
A da li bi razbila klavijature kakve koristi Tuomas, npr. neke Korgove koje kostaju dvije-tri hiljade evra? Naravno da ne bi  Smile Evo par slika sa koncerta iz Helsinkija, koji je odrzan preksinoc...

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Helsinki, 10.3..jpg
(76.44 KB, 920x647)
Helsinki, 10.3. (1).jpg
(77.09 KB, 960x612)
Helsinki, 10.3. (2).jpg
(87.43 KB, 944x647)
Helsinki, 10.3. (3).jpg
(57.54 KB, 960x597)
Helsinki, 10.3. (4).jpg
(137.28 KB, 960x624)
Helsinki, 10.3. (5).jpg
(69.3 KB, 960x626)
Helsinki, 10.3. (6).jpg
(620.53 KB, 2048x1477)
Helsinki, 10.3. (7).jpg
(361.43 KB, 1536x2048)
th.jpg
(77.83 KB, 600x903)
« Poslednja izmena: 12. Mar 2012, 19:33:42 od Wayfarer »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 3302
Zastava Kitee
OS
Windows 7
Browser
Maxthon 3.0
mob
Samsung s5230
Mica moja kako se smeje  Smile
IP sačuvana
social share

I walk forever...

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Pušikander

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42494
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
Evo i slika iz Rusije, ko kaze da ih nema  Smile U ovu poruku cu staviti St.Petersburg, a u sledecu Moskvu.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

new.jpg
(141.7 KB, 1000x667)
new (1).jpg
(91.4 KB, 960x641)
new (2).jpg
(101.94 KB, 533x800)
new (3).jpg
(105.02 KB, 960x641)
new (4).jpg
(99.99 KB, 960x640)
new (5).jpg
(105.14 KB, 533x800)
new (7).jpg
(104.66 KB, 960x641)
new (8).jpg
(91.65 KB, 960x641)
new (10).jpg
(44.09 KB, 960x641)
new (11).jpg
(91.89 KB, 534x800)
new (12).jpg
(83.46 KB, 960x641)
new (13).jpg
(59.13 KB, 960x641)
new (14).jpg
(59.8 KB, 534x800)
new (15).jpg
(82.66 KB, 534x800)
new (16).jpg
(109.43 KB, 960x641)
new (17).jpg
(99.27 KB, 960x641)
new (18).jpg
(100.55 KB, 960x641)
new (19).jpg
(89.33 KB, 534x800)
new (20).jpg
(84.48 KB, 960x641)
new (21).jpg
(80.38 KB, 960x641)
new (22).jpg
(141.57 KB, 960x641)
new (23).jpg
(68.59 KB, 534x800)
new (24).jpg
(118.32 KB, 960x641)
new (25).jpg
(58.18 KB, 534x800)
new (26).jpg
(85.82 KB, 534x800)
new (27).jpg
(44.55 KB, 960x641)
new (28).jpg
(79.69 KB, 960x641)
« Poslednja izmena: 17. Mar 2012, 21:34:16 od Wayfarer »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 17:34:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.971 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.