Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 09:33:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nightcrawler (2014)  (Pročitano 3380 puta)
15. Dec 2014, 14:01:37
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
Browser
Chrome 39.0.2171.71
mob
HTC One

Nightcrawler (2014)

When Lou Bloom, a driven man desperate for work, muscles into the world of L.A. crime journalism, he blurs the line between observer and participant to become the star of his own story. Aiding him in his effort is Nina, a TV-news veteran.

117 min  -  Crime | Drama | Thriller
Director: Dan Gilroy
Writer: Dan Gilroy
Stars: Jake Gyllenhaal, Rene Russo, Bill Paxton
Country: USA
Language: English
Release Date: 31 October 2014 (USA)

NIGHTCRAWLER is a pulse-pounding thriller set in the nocturnal underbelly of contemporary Los Angeles. Jake Gyllenhaal stars as Lou Bloom, a driven young man desperate for work who discovers the high-speed world of L.A. crime journalism. Finding a group of freelance camera crews who film crashes, fires, murder and other mayhem, Lou muscles into the cut-throat, dangerous realm of nightcrawling -- where each police siren wail equals a possible windfall and victims are converted into dollars and cents. Aided by Rene Russo as Nina, a veteran of the blood-sport that is local TV news, Lou thrives. In the breakneck, ceaseless search for footage, he becomes the star of his own story. (c) Open Road

Rating: R (for violence including graphic images, and for language)
Genre: Mystery & Suspense , Drama
Directed By: Dan Gilroy
Written By: Dan Gilroy
In Theaters: Oct 31, 2014 Wide
On DVD: Feb 10, 2015
Box Office: $31.1M
Runtime: 1 hr. 57 min.

« Poslednja izmena: 15. Dec 2014, 14:16:22 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 34.0
  Ovo je jedan od boljih (ako ne i najbolji) filmova koje sam odgledao prošle godine i kao takav sasvim  sigurno ide na moju listu bar što se protekle sezone tiče. Nightcrawler (2014) je ono što se naziva starom školom i to u najboljem izdanju. Najlepše od svega je što takve hijene zaista i postoje i nisu nepoznate američkoj i svetskoj javnosti koja ih je nagrađivala za ono što su radili van kuće. Džejk koji je ovde producent i glumac je nadmašio samog sebe. Mislim da će se o ovom filmu tek pričati.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
HTC One
Ima Web-DL da se skine ali je nalepljen arapski prevod pa mi je zao da kvarim uzivanje. Ipak cu se jos malo strpeti.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 34.0
  Našao sam negde dobar HD Rip bez ikakvog prevoda. Jedva sam bio dočekao prevod.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.1
Browser
Safari 600.2.5
mob
Apple 15
Meh.

Ne znam... osim ove isposnicke face Dzeka Gelen... sta god... nista posebno.
Imala sam utisak da gledam Crime Story (http://www.imdb.com/title/tt0090410/) samo sa nezanimljivijom pricom...

OK, lik je kameleon i psihopata... ali mogli su malo da zaruju po tom aspektu "sve moze da se nadje na internet"...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0

Ovo i mnogo gore su neka gospoda nagrađivala i o tom ćutala. The Bang Bang Club (2010) je jedan od retkih filmova koji je posvećen ovom tipu ljudi koji bar u slučaju K.Kartera ipak imaju savest. Tri meseca posle nagrade dobijene za  gore postavljenu fotografiju on je izvršio samoubistvo jer nije pomogao tom detetu. Nightcrawler (2014) pokazuje kako to izgleda kad se tako nešto slično dešava ali ne negde drugde već kod kuće.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 600.2.5
mob
Apple 15
Inace, pozadina price je sasvim drugacija...

Kolege koje su bile sa njim kazu da je kadar bio sasvim drugaciji, tj. da je lesinar bio daleko udaljeniji i da je u pitanju poigravanje sa kadrom.
Doticini gospodin je, takodje, bio dzanki i pre nego sto je otisao u Afriku. Fotografijom se bavio samo zbog para.  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0
  O toj fotografiji se pisalo sve i svašta ali se ipak svelo na to da je ipak ostavio dete da samo nađe put do izbegličkog kampa koji je bio u blizini. K.Karter je došao sa ekipom koja je dovezla pomoć u hrani i vodi na koju je detetova majka čekala. Koliko znam niko nije pomogao detetu, takođe ne znam ni da li je preživelo.
  Niko nije životopisao na filmu ovu hijenu koja je slična junaku ovog filma koji takođe sve radi zbog para.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 600.2.5
mob
Apple 15
To sto se zaista desilo pre i posle te fotografije ne znamo zaista... razliciti sudionici imaju razlicito misljenje...

Kapiram da ono sto cu reci nije popularno, ali novinari fotografi ili fotoreporteri moraju da imaju distancu. Ponekad je to lesinarsko, ali... da li bi ljudi zaista bili svesni onoga sto se desava da nema ovakvih fotografija?

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0

To sto se zaista desilo pre i posle te fotografije ne znamo zaista... razliciti sudionici imaju razlicito misljenje...

Kapiram da ono sto cu reci nije popularno, ali novinari fotografi ili fotoreporteri moraju da imaju distancu. Ponekad je to lesinarsko, ali... da li bi ljudi zaista bili svesni onoga sto se desava da nema ovakvih fotografija?

To je upravo ono što se pokušava reći u filmu. Novinari jesu nekad imali distancu i snimali su i izveštavali o raznoraznim užasima ali to su bili ljudi starog kova. Ovo novo pokoljenje, da ga tako nazovem, u cilju ekskluzive a samim tim i para ne čeja da se neki događaj desi. Oni sami prave mizanscen za koji misle da će imati što burniju reakciju kod ljudi.
  Šta bi na primer sad mislili o jednoj Orijani Falači koja je bila poslednji veliki novinar. I novinar i čovek.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 09:33:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.