Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 07:37:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ni malo lepa dobrodoslica NATO-u  (Pročitano 10909 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.5
Browser
Safari 601.4.4
mob
I-mate 30 Pro
Sta je reko za kapitulaciju nisam pratio...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0

Gale misli da u situaciji jači protiv slabijeg ugovori i papiri imaju neku presudnu ulogu.  Smile
Suština moje debate sa njim,ja govorim brate vidiš da nam mažu oči idemo u NATO na mala vrata,a on meni da,da al to Tadić potpisao,ma pusti ko je potpisao potpisuju obojica ide se polako NATO,a on da,da sve to ok al TO JE TADIĆ POTPISAO Smile

па ја би рекао да си ти мало безобразан а Smile
имате проблем ви радуловићеви што се превише острашћени,па користите свакакве глупости за пљување,а кад нема аргумената почињете да се губите,ако си баш толико кратког памћења прелистај тему Smile

Ja bezobrazan bože sačuvaj,ja sam fino vaspitan dječko,meni zabavno kad vidim radikala kako zdušno brani sporazume sa NATO.Tvoj problem je elementarna logika,jer na neki uvrnut način po vama je potpisivanje SOFA sa SAD zločin,a ratifikovanje SOFA sa NATO i svih pratećih protokola je jebi ga znaš kako to se moralo nema to veze,plus na sve to ova vlada potpiše IPAP na svoj zahtev,ponavljam na svoj zahtev,a taj isti IPAP samo što još ne reguliše koliko jaja kokoške na farmama mogu da snesu,a vaš komentar je pa jbg to je tako šta da se radi,mora se...

Šta se desilo s vama radikalima jbt,za jednog Srbina 100 muslimana,Karlovac-Karlobag,Šešelj hteo raketama Rim da gadja,sad ste se toliko pogubili da moram SOFU i IPAP da vam objašnjavam.Tužno majke mi šta je ostalo od vas Smile

Nego da završimo ovu debatu sa pitanjem kojim sam i počeo :nakon svih ovih potpisanih sporazuma,koja je razlika biti ovako "neutralan" i biti članica Nato?

i još bolje pitanje

Ako izmedju toga nema razlike i ako je zbog toga Tadić zapadni NATO plaćenik koji izvršava naredjenja svojih gazda ok.Ali onda pitanje šta je ovaj koji je potpisao IPAP i ratifikovao ove protokole?!Prosto pitanje.

I tako jebi ga...Rusija je u partnerstvu za mir Smile
« Poslednja izmena: 21. Feb 2016, 14:45:12 od sergio ramos »
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows
Browser
Chrome 47.0.2526.73

Gale misli da u situaciji jači protiv slabijeg ugovori i papiri imaju neku presudnu ulogu.  Smile
Suština moje debate sa njim,ja govorim brate vidiš da nam mažu oči idemo u NATO na mala vrata,a on meni da,da al to Tadić potpisao,ma pusti ko je potpisao potpisuju obojica ide se polako NATO,a on da,da sve to ok al TO JE TADIĆ POTPISAO Smile

па ја би рекао да си ти мало безобразан а Smile
имате проблем ви радуловићеви што се превише острашћени,па користите свакакве глупости за пљување,а кад нема аргумената почињете да се губите,ако си баш толико кратког памћења прелистај тему Smile

Ja bezobrazan bože sačuvaj,ja sam fino vaspitan dječko,meni zabavno kad vidim radikala kako zdušno brani sporazume sa NATO.Tvoj problem je elementarna logika,jer na neki uvrnut način po vama je potpisivanje SOFA sa SAD zločin,a ratifikovanje SOFA sa NATO i svih pratećih protokola je jebi ga znaš kako to se moralo nema to veze,plus na sve to ova vlada potpiše IPAP na svoj zahtev,ponavljam na svoj zahtev,a taj isti IPAP samo što još ne reguliše koliko jaja kokoške na farmama mogu da snesu,a vaš komentar je pa jbg to je tako šta da se radi,mora se...

Šta se desilo s vama radikalima jbt,za jednog Srbina 100 muslimana,Karlovac-Karlobag,Šešelj hteo raketama Rim da gadja,sad ste se toliko pogubili da moram SOFU i IPAP da vam objašnjavam.Tužno majke mi šta je ostalo od vas Smile

Nego da završimo ovu debatu sa pitanjem kojim sam i počeo :nakon svih ovih potpisanih sporazuma,koja je razlika biti ovako "neutralan" i biti članica Nato?

i još bolje pitanje

Ako izmedju toga nema razlike i ako je zbog toga Tadić zapadni NATO plaćenik koji izvršava naredjenja svojih gazda ok.Ali onda pitanje šta je ovaj koji je potpisao IPAP i ratifikovao ove protokole?!Prosto pitanje.

I tako jebi ga...Rusija je u partnerstvu za mir Smile

кад нема аргумената почињете да се губите,ако си баш толико кратког памћења прелистај тему Smile

иначе исти су и један и други по питању сарадње са нато само је вучић мање зло  Smile
ето видиш да ово позитивно утиче на вас радуловиће,научио си и да русија има споразум са нато Smile
и тако од капитулације дођосмо до радикала Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Eto vidš od odbrane i poricanja dodjosmo da su isti...napredujemo

Što reče ti prelistaj temu i pronadji da sam ja napisao "kapitulacija" voleo bih da vidim gde i u kom kontekstu

A ovo za Rusiju,ok u početku je bilo smešno sad više nemoj stvarno,glupo je Smile
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 50.0.2654.0
mob
Motorola 
A ovo za Rusiju,ok u početku je bilo smešno sad više nemoj stvarno,glupo je Smile

Pusti čoveka neka tera sa tom tezom do izbora...zabavno je.   Smile
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows
Browser
Chrome 47.0.2526.73
Eto vidš od odbrane i poricanja dodjosmo da su isti...napredujemo

Što reče ti prelistaj temu i pronadji da sam ja napisao "kapitulacija" voleo bih da vidim gde i u kom kontekstu

где сам ја порицао,прелистај ти Smile
поставио си текст пуковника који по теби објаснио,а он је написао да је ово капитулација,како то код тебе иде сад јесмо па сад мало нисмо Smile
што се тиче русије и партнерства за мир,као што ти рекох раније,узми и прочитај Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.5
Browser
Safari 601.4.4
mob
I-mate 30 Pro
svaka imperija koja je napadala na srbiju ....znamo kako je prosla... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.116
mob
Qtek 小米
Их где би нам био крај да нас је Стаљин ''напао'' и ослободио те црвене усташке напасти ... да је само поживео коју годину више.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0

поставио си текст пуковника који по теби објаснио,а он је написао да је ово капитулација,како то код тебе иде сад јесмо па сад мало нисмо Smile

Još samo da nisam napisao ispred teksta,ako izuzmemo lične ocene i kvalifikacije pukovnika tekst sadrži obilje informacija Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Pazi sad ove.Ali ženo draga kakvo uvlačenje u NATO,to je samo neki sporazum koji je izdajnik Tadić potpisao 2006,to je potpuno nebitna stvar,mi smo neutralni.Ne mogu da verujem da je ovako neobaveštena,a glasnogovornica je jednog od najmočnijih diplomata na planeti Smile

OŠTRA REAKCIJA RUSIJE: "Ponižavajuće je uvlačenje Srbije u NATO nakon Libije"

FoNet/novosti/sputnik

Uvlačenje Srbije u NATO, i to u trenutku kada su njene diplomate poginule pod američkim bombama, predstavlja poniženje za zemlju, ocenila je zvanična predstavnica ruskog Mnistarstva spoljnih poslova

Pogibija dvoje službenika srpske ambasade u Libiji dešava se na pozadini pokušaja Zapada da tu istu Srbiju uvuče u NATO, ocenila je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova.

Zaharova je, gostujući u emisiji na TV Rusija, da je tosvojevrsno nametanje stokholmskog sindroma, kada žrtve terate da vas zavole, preneo je Sputnik Srbija.

Upozorila je na opasnu tendenciju Zapada da počne novi krug optužbi protiv Rusije da je navodno bombardovala bolnicu, a onda se dešava bukvalno sledećeg dana da snage koalicije uništavaju ili bolnicu ili ubijaju civile.

"Bukvalno pre par dana imali smo još jedno podmetanje kroz turske medije u vezi sa tim da su ruske snage navodno bobmardovale bolnicu. I šta se desilo posle dva dana? Američke snage su bombardovale ciljeve Islamske države u Libiji I tom prilikom ubijena su dva službenika srpske ambasade", navela je ona i dodala da su se SAD izvinile Srbiji.

Podsetivši da su ubijeni službenici ambasade Srbije bili taoci Islamske države, Zaharova je rekla da je tužno što su tu informaciju dostavili FBI i CIA, premda sada negiraju da su znali da su se tu nalazili.

„Sve se to dešava na pozadini toga da Zapad postepeno pokušava da uvuče tu istu Srbiju, a Crnu Goru već uveliko, u NATO. Kažu Crnogorcima — treba da idete u NATO, mi ćemo vas zaštiti ”, rekla je Zaharova u emisiji „Veče sa Vladimirom Solovjovom”.

Ona je upitala kako možete da zaštitite zemlju kada imate informaciju da su ljudi taoci na određenoj teritoriji, a vi ih bombardujete.

"Kakva bezbednost, o čemu govorite?. To je posebna vrsta poniženja, nametanje stokholmskog sindroma kada teraju svoje žrtve — a oni su bili žrtve, da ih zavole i da javno priznaju da hoće kod njih. To je posebna vrsta perverznosti", ocenila je Zaharova.
« Poslednja izmena: 22. Feb 2016, 10:24:36 od sergio ramos »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 07:37:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.