Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 00:28:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ni malo lepa dobrodoslica NATO-u  (Pročitano 10951 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows
Browser
Chrome 47.0.2526.73
имаш цео уговор,прочитај немој да ти је тешко,и видећеш да је аутор извукао из контекста наводе,стим да на почетку уговора пише оно што сам навео у јучерашњем посту о раскиду Smile
да се разумемо сваки споразум уговор или шта већ са нато је лоши ја то не браним,али користити то у предизборну кампању и лупетати о уласку у нато... је смешно Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Tvoj problem je što ti misliš da ja napadam dogovor sa NATO,a više puta sam na temi o NATO pisao da je moj stav da idemo ili u NATO ili u ODKB i da prekinemo sa farsom oko neutralnosti jer je to jedna presmešna stvar drago mi je što je i ovaj Jevtović bukvalno to isto napisao u tekstu...

Ja napadam LAŽ,da smo mi kao jebote neutralni i sve tako neutralni imamo 126 vojnih aktivnosti sa NATO,sve tako neutralni potpisasmo IPAP,pa sad ratifikovali ovaj sporazum u skupštini,pa baza jug,pa kancelarija NATO,pa Diković u komandi 6-te flote u Napulju,pa Gašić i Dačić na samitu NATO,i neko veruje da smo mi neutralni?!Alo!Plus ne odričemo se puta EU,a nema članstva u EU,bez članstva u NATO i priznanja Kosova,pa može Vučić da vas laže još 10 godina,ali to je tako!

Ja samo otvaram oči ništa više,najgore je kad ljudi lažu sami sebe Smile (i to je rekao Jevtović na kraju Smile,kažem ja dobar tekst)
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows
Browser
Chrome 47.0.2526.73
како неће бити добар текст јер је теби по вољи  Smile
па и русија има потписан споразум са нато,значи на путу су уласка у исти Smile
то шта би ти волео да јесте а шта ће бити су две различите ствари Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Rusija ima SOFA i IPAP sa NATO?Nisam znao Smile.Gde se nalazi kancelarija NATO u Moskvi.Kojim bazama u ruskim vojnim okruzima je dozvoljen pristup američkim generalima Smile

Ja te samo obaveštavam da se što manje iznenadiš kad dodje vreme Smile
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows
Browser
Chrome 47.0.2526.73
русија је у партнерству за мир Smileрекох ја да узмеш и прочиташ Smile
и колико год ти навијао за једно или друго,џаба се трудиш око нечега што се не пита ниједна влада Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Šta da pročitam?IPAP?Pa ja ga postavio na temi o NATO još pre godinu dana kad je potpisan Smile.Pratim ja to malo duže nego što ti misliš da sam ja "žuti koji se juče setio NATO".E sad tvoja je stvar što ti je lakše da lažeš sebe nego da shvatiš i to je ok.

Rusija jeste u partnerstvu za mir,ali niti ima SOFA niti IPAP,niti bi to ikad i ikako bilo moguće.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows
Browser
Chrome 47.0.2526.73
јели партнерство за мир споразум са нато  Smile
па кад си поставио дали си знао да је то потписано и на снази од 2006 Smile
дали си прочитао шта је једина разлика између овог сад и онога из 2006 Smile
и ако ти је лакше,ми смо у нато одавно,од кад имамо базу на својој територији Smile
и не мислим ја да си ти жути,то је небитно у томе се разликујемо јер ја своје неистомишљенике не сматрам тупавим Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 50.0.2654.0
mob
Motorola 
...па и русија има потписан споразум са нато,значи на путу су уласка у исти Smile...

Evo, Putin se sprema da ga izaberu za generalnog sekretara NATO-a...  Smile Smile Smile

Sreća pa teta-doktorka uskoro ulazi u skupštinu i ne sumnjam da će se potruditi da vam sa stručne strane objasni kako psihijatrija tretira problematiku poricanja stvarnosti.Do tada , malo Vikipedije :

https://en.wikipedia.org/wiki/Denialism

"...In the psychology of human behavior, denialism is a person's choice to deny reality, as a way to avoid a psychologically uncomfortable truth...The motivations and causes of denialism include religion and self-interest (economic, political, financial) and defence mechanisms meant to protect the psyche of the denialist against mentally disturbing facts and ideas..." 
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows
Browser
Chrome 47.0.2526.73
која докторка  Smile

јели партнерство за мир споразум са нато  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Jeste,al na drugim osnovama,Rusija i NATO su imali zajedničke akcije i jedino zbog toga je potpisan,dakle pravni,logistički problemi...verujem da u bilo kom drugom segmentu Rusija praktično nije član.

Drugo ne znam šta nije jasno,ali vrlo je lako pronaći na netu šta je SOFA sa amerima,dakle ugovor o tranzitnim aranžmanima za vojsku,a šta je IPAP ugovor u kome se izmedju ostalog govori o inkluziji Roma i pravima LGBT populacije?!I plus sadrži SOFA,al sa NATO.Ako izmedju toga nema razlike i ako je zbog toga Tadić zapadni NATO plaćenik koji izvršava naredjenja svojih gazda ok.Ali onda pitanje šta je ovaj koji je potpisao IPAP i ratifikovao ove protokole?!Prosto pitanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 00:28:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.