2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 159 160 162 163 ... 175
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NHL sezona 2012/2013  (Pročitano 50383 puta)
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
LG L9
Cikago se malo opustijo  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Biće bogami ovde dobre tuče i bitki do kraja sezone
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
LG L9
Devilsi vode 1-0,a filadelfija 0-3
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Filadelfija kad igra, igra .. a kad ne igra, nema ih nigde
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
LG L9

Totalno neozbiljni
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57

Totalno neozbiljni
+1

Otava pobedila NJ 2-1  Smile
Filadelfija završila 7-0 protiv NYI  Smile Smile Smile Smile
Kolorado - Nešvil 6-5  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
LG L9
Golovi kao kisa,ada mi je samo oznenadjenje otawa  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Pričuvni vratari donijeli prevagu Canadiensima i Senatorsima

Sedam NHL dvoboja odrađeno je u ponedjeljak, a gosti su bili uspješniji s četiri pobjede. U naslovnim ulogama bili su vratari koji nisu nominalno starteri u svojim momčadima, međutim ovaj put su pokazali da se na njih može računati...

Canadiensi u naletu, upisana četvrta pobjeda u nizu

Montreal Canadiensi nastavili su s dobrim igrama i upisali su i četvrtu uzastopnu pobjedu. Dugo su lomili otpor Caroline, prve dvije trećine završile su bez pogodaka, a onda je uslijedio blitzkrieg u izvedbi Tomasa Plekaneca i Maxa Paciorettyja koji je riješio utakmicu.

Mrežu Cama Warda načeo je na startu treće trećine Brandon Prust na asistenciju rookieja Alexa Galchenyuka i nakon toga je Montreal zaigrao opuštenije. U 53. minuti je pobjednik riješen, prvo je Plekanec zabio svoj osmi ovosezonski gol na dodavanje Paciorettyja, a 18 sekundi nakon toga Pacioretty je napokon stigao do svog prvog ovosezonskog gola čime je postavio konačnih 3:0.

Obrana Montreala još jednom je odradila veliki posao, udaljila je Carolinu od gola Petera Budaja i još jednom protivnika ostavila na manje od 20 udaraca prema golu.

Budaj je upisao deseti shutout u karijeri, dobro je odmijenio Careyja Pricea koji se još uvijek oporavlja od gripe, no već u sljedećem susretu bio trebao biti na ledu.

Nije bilo lako jer nisam previše branio ove sezone, ali kao što sam rekao nakon prošle utakmice - moraš uvijek biti spreman. Carolina ima dobru momčad, vrlo je neugodna i ima puno napadačkog arsenala iako joj nedostaje nekoliko igrača stoga je ovo dobra pobjeda", komentirao je Budaj.

Bishop uspješniji od Brodeura, Senatorsima pobjeda u Newarku

Kako su Devilsi otvorili susret protiv Senatorsa, nije se činilo da će Ottawa dobro proći u Newarku. Rani gol, opsada Bishopovog gola u prvih 20 minuta i sve je govorilo kako će Ottawa teško izdržati, međutim, nastavak susreta je ponudio drugačiji rasplet.

Ben Bishop je odlično zamijenio Craiga Andersona, obranio je 30 udaraca i ključni pokušaj Patrika Eliasa u shootoutu.

Početak nije bio obećavajući za Bishopa i Senatorse, već nakon 80 sekundi igre Stephen Gionta je doveo Devilse u vodstvo, no to je bio njihov jedini gol na susretu. Bishop je nakon toga branio sjajno i zaustavio je 16 pokušaja New Jerseya u prvoj trećini.

Novih golova nije bilo sve do treće trećine kada je Ottawa uspjela doći do poravnanja. Kapetan Daniel Alfredsson poslao je pak u mrežu za zasluženo poravnanje i odlazak u produžetak.

Tamo je bilo malo prilika, obje momčadi su se dobro branile te se krenulo u izvođenje kaznenih udaraca. U trećoj seriji mirnoću je zadržao Jakob Silfverberg koji vara Brodeura i donosi pobjedu Senatorsima.

"Imao sam nekoliko prilika u regularnom dijelu, no nisam pogodio. Žao mi je zbog onog udarca kada je pak pogodio stativu, Brodeur nije znao gdje se pak uopće nalazi. U shootoutu nisam previše razmišljao gdje će Brodeur krenuti, samo sam razmišljao da što brže pucam, to je bilo najvažnije, morao sam reagirati prije njega, ušao je i bio sam sretan. Ovo je velika pobjeda za nas posebno jer smo igrali prvu utakmicu bez Karlssona. Imamo puno mladih igrača i ovo nam puno znači za samopouzdanje. Već smo izgubili nekoliko ključnih igrača", govorio je Jakob Silfverberg.

Anaheim se oporavio od lošeg ulaska i okrenuo Columbus

Ducksi su na svom ledu ugostili slabi Columbus, loše su otvorili utakmicu, ali su se uspjeli oporaviti i odnijeti očekivanu pobjedu 3:2.

Vinny Prospal bio je zaslužan za dobar ulazak u utakmicu Blue Jacketsa golom već u četvrtoj minuti, ali nije samo taj gol bio problem, problem je predstavljala kompletna igra Ducksa koji su u prvih 15 minuta potpuno nadigrani.

Ipak uspjeli su se oporaviti od lošeg starta i već do kraja prve trećine preokrenuti rezultat. Prvo je zabio Pere Holland u powerplayu u 16. minuti, a zatim i Ryan Getzlaf za vodstvo Anaheima 2:1.

Nakon preokreta Ducksima je bilo lakše igrati, međutim tek početkom treće trećine uspjeli su povisiti vodstvo i to golom Coreya Perryja da bi Derick Brassard smanjio na konačnih 3:2.

Između vratnica Ducksa vratio se Jonas Hiller i upisao svoju prvu pobjedu od početka veljače i povratka od ozljede. "Jako sam sretan što sam ponovno bio na golu. Igramo odlično i imamo uspjeha jer se žrtvujemo jedan za drugog i dajemo sve od sebe bez obzira osjećaju li se igrači dobro ili se muče s ozljedama. Iako nismo igrali svoju najbolju utakmicu, uspjeli smo pronaći put do pobjede", rekao je Hiller koji je upisao 25 obrana.

Scrivens do drugog uzastopnog shutouta

Florida Panthersi se i dalje muče, a raspored im je donio Toronto koji igra vrlo dobro i to je ponovio i u ovom susretu. Maple Leafsi su stigli do pobjede 3:0, a Ben Scrivens je upisao drugi shutout u nizu obranivši svih 37 udaraca Panthersa.

Iako je obrana Toronta imala priličnih problema i puštala je previše udaraca Panthersima, domaćin nije imao rješenje za odličnog Scrivensa koji je stigao do drugog shutouta u karijeri uopće.

Napadački gledano, Maple Leafsi su odradili dobar posao, poveli su u 18. minuti preko Phila Kessela da bi sredinom druge trećine riješili utakmicu golovima Nazema Kadrija i Clarkea MacArthura.

Pokušaji Panthersa da dođu do preokreta bili su neuspješni unatoč velikom pritisku u posljednjoj trećini.

"Ne smijemo poletjeti nakon ovih rezultata, pred nama je još puno posla", upozorio je nakon susreta trener Maple Leafsa Randy Carlyle. Maple Leafse očekuju četiri gostovanja u narednih šest utakmica i tu će se vidjeti njihova prava snaga.

Flyersi uništili Islanderse

New York Islandersi su dobili propisnu lekciju od Flyersa koji su ih usred Uniondalea pregazili s čak 7:0. Potpuno neraspoloženi Islandersi nisu se dobro snašli na ledu, Flyersi su bili puno agresivniji i stigli su do ove visoke pobjede uz shutout Ilje Brizgalova. S druge strane dan nije imao Evgeni Nabokov koji snosi krivicu za neke golove. Već u 26. sekundi Claude Giroux je najavio težak dan za Islanderse da bi nakon druge trećine bilo već 4:0 uz novi gol Girouxa te po jedan Matta Reada i Braydena Schenna. Posao su u posljednjoj trećini završili s dva gola Daniel Briere i s jednim Zac Rinaldo.

Čak 11 golova viđeno je u Denveru gdje je Colorado sa 6:5 svladao Predatorse. Predatorsi su krenuli s Chrisom Masonom što se pokazalo lošim izborom i Pekka Rinne u posljednjoj trećini više nije mogao spasiti stvar. Aaron Palushaj i Tyson Barrie doveli su Colorado u prednost 2:1 da bi krajem prve trećine Sergej Kosticin uspio u powerplayu smanjiti na 2:1. Nikako nisu Predatorsi mogli do poravnanja, konstantno su bili u zaostatku pa i u trenucima kada bi se približili i smanjili na gol zaostatka, Colorado je odmah odgovarao. U drugoj trećini viđeno je čak sedam pogodaka, za Predatorse su smanjivali Mark Fisher, Colin Wilson i Jonathon Blum dok su prednost domaćina održavali Matt Duchene, Chuck Kobasew, Paul Stastny i Jamie McGinn. U posljednjoj trećini uslijedio je žestoki pritisak prema golu Varlamova, međutim tek minutu i pol prije kraja Shea Weber smanjuje na 6:5 što je bio i konačan rezultat.

Shutoutom Mikea Smitha Phoenix Coyotesi su stigli do pobjede 4:0 protiv Calgaryja. Smith je obranio svih 30 pokušaja Flamesa, a u pobjedi su pogađali Keith Yandle, Mikkel Boedker, Antoine Vermette i Raffi Torres.

Izvor: HR Sport
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15463
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7
Tampa Bay 4-2 Toronto

napokon su vezali 2 pobede
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
LG L9
Tampa Bay 4-2 Toronto

napokon su vezali 2 pobede

Pih  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 159 160 162 163 ... 175
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.