2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 175
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NHL sezona 2012/2013  (Pročitano 55893 puta)
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Ma daj bre ... Šnajder je ok ali ako će im on biti glavni golman ja od njih ne vidim ni plejof tim a kamoli neku mogućnost osvajanja titule
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
LG L9
Ma daj bre ... Šnajder je ok ali ako će im on biti glavni golman ja od njih ne vidim ni plejof tim a kamoli neku mogućnost osvajanja titule

A sto mi se toliko ti uzbudjujes prijatelju,sada imate priliku da ih prestignete  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Koga ? Vankuver ? hahaha .. daj nemoj da se zezamo ... Vankuver što je igrao, to je to
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
LG L9
Koga ? Vankuver ? hahaha .. daj nemoj da se zezamo ... Vankuver što je igrao, to je to

Pa vancuver na njih sam mislio...Nema leba od njih,ja mislim da ce cikago i SJ biti ispred njih,a gde je detroit,pa nesvil,LA
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Pa nek oni samo puštaju Luonga .. još ako ode u Kalgari koji je u njihovoj diviziji .. hahaha .. pa to ima da bude svašta
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
LG L9
Pa nek oni samo puštaju Luonga .. još ako ode u Kalgari koji je u njihovoj diviziji .. hahaha .. pa to ima da bude svašta

Sve je moguce..Nego kazi mi ko su ti favoriti u obe divizije,tj ko ce se boiti za play off?
« Poslednja izmena: 10. Jan 2013, 07:12:05 od Di Canio »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Misliš konferencije ...

za Zapad .. zna se .. uvek ciljam na Detroit ... a na istoku je sve moguće između Bostona-Pitsburga i Vašingtona
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1687
Zastava Nis
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
Samsung 
Pažljivo sam propratio raspravu oko Burka i Toronta i moram da se malo uključim i iznesem svoje viđenje... Smile

Burk je nesumnjivo dobar menadžer, zna hokej, ima jasnu viziju kako tim treba da izgleda i teži ka tome da to postigne. Beskompromisan je u tome i zato je jedinstven. Ali, na žalost u Torontu mu nije išlo, nije se snašao, u nekim trejdovima je potpuno podbacio, potpuno se pogubio i na kraju dobio šta je zaslužio. Sigurno je da nisu izabrali previ momenat da ga smene, to je trebalo uraditi u maju prošle godine, tako da s te strane je MLSE napravio veliki propust ali nije pogrešio što je doneo takvu odluku. Tim je 6-7 godina van plejofa, i Burk je glavni krivac za to.

Ako pogledamo tim koji je Burk preuze 2008 i ovaj današnji, videćemo da nema 2 igrača koja su tada igrala. Tako se ne pravi tim.

U timu Toronta iz 2008 igrao je jedan Nik Antropov koji je odbačen kao krpa, zatim Aleks Stin koji je sa Kolijakovom trejdovan za Stempnijaka koji je najveći promašaj u zadnjih 10 godina u Torontu, igrao je jedan Ian Vajt koji je odličan ofanzivni defanzivac (sa uspehom igra za Detroit). Do danas nije rešeno pitanje prvog centra ekipe, evo već 6 godina kako se Sundin povukao tim nema pravog prvog centra a golman je od Ed Belfura gorući problem. To je GM kalibra Burka morao da reši i to mu ide na dušu.

Trebam li da pričam o Keselovom trejdu, 3 pika (2 iz prvi runde od toga jedan 2. pik) za Fila Kesela!! Promašaj decenije. Nikad neće moći da se opravda za taj trejd. Jedini trejd koji je imao smisao je trejd za Diona Fenafa i ovaj za van Rijemsdika, ostalo je sve problematično.

Da ne dužim, kad se sve sabere i oduzme, Burk nije ništa napravio od Toronta. Trebalo je da popravi tim koji je nasledio a ne da menja sve igrače u rosteru.

I na kraju Dejv Nonis je pravo rešenje za Lifse. Smiren, stabilan i strpljiv čovek koji ne trejduje osim ako ne mora. Čovek koji ulaže u pikove, prospekte i razvija mlade igrače. Treba da uradi dve stvari, da što pre dovede Luonga i da dugoročno napravi plan da nađe prvog centra. To će biti dovoljno dobro za ozbiljnu konkurenciju u plejofu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
U najveće se priča da mu je Rogers korporacija dala korpu jer su oni hteli Luonga a on nije dao a to sve što si rekao brate je istina ... znači nije mu išlo i to je to ali ko zna zašto je to dobro
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
LG L9
Od kada je on tamo nisu ulazili u plej off-u,jel, tako?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 175
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.