2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 175
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NHL sezona 2012/2013  (Pročitano 50374 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1687
Zastava Nis
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
Samsung 
Ne znam tačno kako je sve počelo, znam da sam gotivio da igram hokej na plej stejšnu i da sam igrao sa ortacima neko vreme baš mnogo.

Onda kad je prošlo neko vreme i kad sam provalio koliko je zapravo to dobar i kvalitetan sport počeo sam da gledam tekme i da ostajem do kasno u noć i pratim. I eto već 5-6 godina za redom je tako. Uglavnom gledam utakmice sa istoka pošto one kreću u 1 noću po našem vremenu i tako nekako sam i zgotivio Toronto. Ona Sandinova generacija na zalasku mi je ostala u memoriji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Ovde u ovom kraju, kao što si i sam rekao, svi gotive Toronto dok sam ja možda i jedan od veoma malih izuzetaka ali .. ima nas i to baš onih koji navijaju za Detroit tako da sam zadovoljan.

Reci mi, šta misliš, ima li Toronto šanse ove godine ?
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1687
Zastava Nis
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
Samsung 
Pa ne znam šta bih ti rekao, ja se nadam da će izboriti plej of, ali i sam znaš kako je to sa Lifsima, uvek visoka očekivanja i dobar start pa onda krene pad i sve se upropasti u finišu.

Realno govoreći ovaj tim je bolji od timova u zanjih par sezona, došao je Rijemsdik koga vrlo cenim, tu su Kesel i Lupu koji je eksplodirao. Praktično prve dve linije su super, ove druge dve su malo tanke, ali ima kvalitetnih igrača poput Kulemina, Konolija, Kadrija itd.

Odbrana je praktično ista kao i prošle godina pa cenim da će biti još uigraniji.

Jedini veliki problem zapravo je golman. Ako dovedu Luonga, to će biti veliki bum i onda će im šanse definitivno biti veće, ali pitanje je i šta će Vankuver tražiti za uzvrat i dokle je Burk spreman da ide. Znamo da je dosta konzervativan kad su trejdovi u pitanju. Ali ja verujem u Burka i ovo je sezona u kojoj mora da dokaže da je sve do sada uloženo vredno truda.

I na kraju Karlajl je mnogo bolji trener od onog paćenika Ron Vilsona. Žali bože sve ove godine sa Vilsonom, svake sezone najgori PK u ligi...jad i beda!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Šta reći osim da se nadam da neće biti opet paklenog februara za Toronto pošto bih stvarno i ja voleo da ih vidim u plej ofu jer su dobri kao ekipa samo što popuste onda kada svi krenu u juriš ( posle All Star odmora )
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1687
Zastava Nis
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
Samsung 
Ove godine će biti specifično, nema prostora za igru toplo-hladno, ili jesi ili nisi.

Jedan loš niz i ćao đaci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Ove godine će biti specifično, nema prostora za igru toplo-hladno, ili jesi ili nisi.

Jedan loš niz i ćao đaci.

Pogotovo na početku ... kad su još svi hladni i kad se još svi spremaju ...

Što se tiče Luonga, ja mislim da je on previše vezan za Vankuver tako da ... ko zna.. videćemo
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1687
Zastava Nis
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
Samsung 
Ovih dana puni mediji priča o Luongu, vidim i po forumima da su pregovori u poodmakloj fazi. Čak je i on sam izjavio da mu ne bi smeto pritisak koji nosi igranje za Toronto u odnosu na Vankuver, pošto su realno Lifsi mnogo veći tim.

Pitanje je samo šta traži Vankuver za uzvrat. Ne treba ga preplatiti nikako iako je preko potreban.

S druge strane ako Lifsima ostanu Rajmer i Skrivens i ako Rajmer brani kao prošle sezone (3 gola po meču) onda mogu da se oproste od plejofa. Zato mislim da je Luongo previše važan da bi se propustio i da će on opredeliti sezonu Lifsima. On je taj koji će napraviti razliku!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Rajmer je predobar kao zamena pošto je on ipak mlad i ne može da izdrži pritisak ... videćemo
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
LG L9
Ко је по вама фаворит ове године ? Значи које су то екипе које требамо форсират при клађењу ?

Nju Jork Rendžeri, Boston na istoku, Los Andjeles Kinsi, Detroit, Nešvil na zapadu...

Kao prvo pozdrav i dobro došao na ovu temu .. vidim da si upućen u hokej pa će biti lepo da se diskutuje s tobom

Kao drugo ... da ti kažem da mi se sviđa što gledaš Detroit pošto Di Canio ' obožava ' Detroit onako skriveno  Smile

......................

A sad malo vesti ... Backstrom ( Vašington ) se povredio dok je igrao u Rusiji i pitanje je da li će biti spreman za početak sezone

A evo i ako hoćete da vidite šta se sve dešavalo u toku pauze

http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=649414

Nisi ziv dok ne izbaksuziras te povrede  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Šta da ti kažem prijatelju .. samo sam pročitao vest
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 175
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.