2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Okt 2026, 06:12:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 261 262 264 265 ... 276
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NHL Sezona 2011/12  (Pročitano 143837 puta)
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
LG L9
Nema na cemu,uvek zasta prijatelji postoje  Smile

Bas cu sada poceti da pratim malo evropski hokej,mada sam se iznenadio thortnov izbor  Smile

Znas kako .. nije vazno gde se igra nego samo da se igra jer je para u pitanju a sto se tice evropskog hokeja, pa on moze uvek da se prati Wink

Vala bas,pocecu da gledam tekme sutra  Smile,iskreno uzeleo sam ga se  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Nema na cemu,uvek zasta prijatelji postoje  Smile

Bas cu sada poceti da pratim malo evropski hokej,mada sam se iznenadio thortnov izbor  Smile

Znas kako .. nije vazno gde se igra nego samo da se igra jer je para u pitanju a sto se tice evropskog hokeja, pa on moze uvek da se prati Wink

Vala bas,pocecu da gledam tekme sutra  Smile,iskreno uzeleo sam ga se  Smile

Smiley ... bas me zanima ko je sledeci da ode iz NHL u KHL
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.89
NHL: Aleksandar Semin u ruskoj drugoj ligi, i Šveđani se počeli vraćati kući

Još uvijek ne jenjavaju prelasci i povratci najboljih hokejaša svijeta iz NHL-a, najjače hokejske svjetske lige koja je pod lockoutom. Nakon brojnih Rusa, Čeha, Kanađana pa čak i Slovaka, na povratak u domovinu ili u njenu blizinu odlučilo se i više od nekoliko Šveđana, dok se i dalje u Europu nastavljaju vraćati velike zvijezde NHL-a. Posljednja u nizu jest Aleksandar Semin, koji se, začudo, vratio u "tek" drugu najjaču rusku ligu...

Jedna od najvećih stranih zvijezda NHL-a posljednjih nekoliko godina te standardni ruski reprezentativac, Aleksandar Semin, vratio se u Rusiju, ali ne u KHL, najjaču hokejsku ligu Starog kontinenta, već u drugi najjači razred ruskog hokeja, VHL ligu.

Desno 28-godišnje krilo koje je u dosadašnjoj NHL karijeri odigralo 469 utakmica i ostvarilo 408 bodova uz 197 golova i igrač koji je najbolje dane karijere proveo uz svoga imenjaka i ponajboljeg hokejaša svijeta Aleksandra Ovečkina u Washington Capitalsima, potpisao je suradnju s klubom iz svog rodnog grada Krasnojarska, Sokolom. Sadašnji igrač Carolina Hurricanesa u koje je stigao ovog ljeta iz Capsa, ukupno 13. izbor drafta 2002. godine i čovjek s pet odigranih NHL doigravanja bit će, bez premca, najveće ime u ruskom VHL-u.

Nakon Rusa, Slovaka, ponajviše Čeha, a čak i Kanađana, klubove diljem Europe odlučili su potražiti i brojni Šveđani iz NHL-a. Naravno, oni traže novi klub što bliže svojim domovima pa je tako među prvim Šveđanima koji su se vratili u domovinu bio Douglas Murray, bek San Jose Sharksa, koji je potpisao za Djurgarden.
U Švedsku se vratio i izvrsni napadač St. Louis Bluesa, Alexander Steen, koji je postao novi igrač bivšeg kluba legendarnog Petera Forsberga, MODO-a, u kojem trenutno ima nekoliko bivših NHL igrača poput kanadskog beka Kylea Cumiskeyja, ili napadača Samuela Pahlssona te Mattiasa Ritole.
Treće švedsko ime koje se vratilo u Europu ujedno je i najzvučnije, naime, radi se o dobitniku prošlosezonskog Norris trofeja za najboljeg beka NHL-a, Eriku Karlssonu, koji je dres Ottawa Senatorsa zamijenio onim finskog Jokerita. Također u Finsku vratio se i jedan domaći hokejaš - vrlo dobro krilo Sean Bergenheim stigao je u helsinški HIFK iz Florida Panthersa.
Zvučni su i interesantni bili najnoviji dolasci na istok Europe, osobito u KHL, a posebno su traženi bili finski vratari. Stoga je jedan od najboljih NHL golmana, Pekka Rinne, iz Nashville Predatorsa prešao u bjeloruski Dinamo Minsk, dok se novi prvi vratar Boston Bruinsa Tuukka Rask uputio u češki HC Plzen. Za ruski Avangard Omsk iz KHL-a potpisao je vrlo dobri bek Columbusa Nikita Nikitin, dok se apsolutno najbolji bjeloruski hokejaš i velika zvijezda Toronto Maple Leafsa, Mihail Grabovski, zaputio u Moskvu gdje je stavio potpis na ugovor za CSKA.
Nijemac Marcel Goc iz Florida Panthersa je stigao u domaći Adler Mannheim, češki bek Chicago Blackhawksa Michal Rozsival zajedno se s Raskom pridružio Plzenu, dok je najnovije pojačanje finske najbolje lige, SM-liige, postao Kanađanin Kris Russell, koji je postao novi branič TPS-a iz Turkua, a inače je igrač Bluzera Kena Hitchcocka.

Izvor: HR Sport
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
LG L9
Aj pa da ostavim post na moj rodjendan....

Semin me razocarao,sta ce mu druga liga..Ali nema veze vazno da se igra hokej
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Srecan rodjendan prijatelju  Smile

Danas nista novog .. osim ako ja nesto nisam propustio
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Добрих вибрација творац

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4559
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.79
mob
LG Optimus L3
ДиКанио пријатељу, све најбоље у животу  Smile Smile
IP sačuvana
social share
it's a struggle every day, gotta roll on...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
LG L9
Hvala drugari hokejasi  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
LG L9
NHL: Lokomotiv iz Jaroslavlja popunio KHL-ovu kvotu igrača, Danci u Lukko Raumi

Ne jenjava količina transfera između NHL-a i europskih najjačih liga što se tiče poznatih i renomiranih igrača, koji zbog lockouta u NHL-u još uvijek napuštaju Sjevernu Ameriku. Kanađanima je Švicarska još uvijek prvo odredište u Europi, Rusi se masovno vraćaju u svoj KHL, a ponajviše u emocijama nabijeni Lokomotiv iz Jaroslavlja, dok je iznenađenje napravio finski klub iz SM-liige, Lukko Rauma, koji je u svoje redove doveo čak tri - Danca...

Ruski hokejski velikan Lokomotiv iz Jaroslavlja ove će sezone pretendirati na naslov u KHL-u, odnosno osvajanje Gagarinovog kupa. To je postalo sasvim jasno nakon što je Lokomotiv popunio svoju kvotu od tri igrača iz NHL-a, koju je propisao KHL. Sada Loko ima tri NHL igrača koji su došli za vrijeme lockouta, što je maksimum po propozicijama najjače europske lige iako su svi Rusi, a osim njih klub ima još barem pet igrača s velikim iskustvom igranja u NHL-u, koji su u Jaroslavlj došli nešto ranije.
Novi igrači Lokomotiva su, kako je dugo najavljivano, bek Florida Panthersa Dimitrij Kulikov te sjajni mladi vratar Semjon Varlamov, koji je i ruski reprezentativac te igrač koji je karijeru napravio u Washington Capitalsima, a nastavio je u Colorado Avalancheu. Osim njih dvojice treći NHL igrač koji je za Lokomotiv potpisao u vrijeme lockouta jest Artem Anisimov, a svi oni će svlačionicu dijeliti s još nekoliko sjajnih i poznatih bivših NHL igrača, čime je Lokomotiv, barem po imenima, postao jedan od najjačih klubova u KHL-u.
Za Kanađane je Švicarska i dalje zemlja u koju se isplati otići i nastaviti karijeru, a njena NLA liga glavno je odredište. Nova dva igrača kanadske nacionalnosti u Švicarskoj su korisni i vrlo dobri napadač Capsa, Brooks Laich, koji je potpisao za Kloten i postao prvi NHL igrač u tom klubu, dok je mlada napadačka zvijezda NY Islandersa, John Tavares, postala novim igračem Berna, u kojem već igraju NHL domaći igrači, Roman Josi iz Nashvillea te Tavaresov suigrač i kapetan iz Islandersa, Mark Streit.
U ruski KHL osim dvojca koji su potpisali za Lokomotiv iz Jaroslavlja stigao je i Rus ukrajinskog podrijetla, Anton Babchuk, koji je iz Calgary Flamesa otišao u ukrajinski Donbass iz Donecka. Odlični slovački defenzivac Andrej Sekera zamijenio je dres Buffalo Sabresa onim najjačeg slovačkog kluba, Slovana iz Bratislave, koji je također član KHL-a i u kojem već igraju jaka NHL imena poput Lubomira Visnovskyja i legendarnog Miroslava Šatana.
Veliko iznenađenje u potpisivanju novih NHL igrača u svoju ekipu učinio je finski klub koji se natječe u SM-liigi, Lukko Rauma. Finci nisu dosad doveli niti jednog domaćeg igrača iz NHL-a niti bilo koje drugo pojačanje iz najjače lige svijeta u hokeju pa su se okrenuli - Dancima. Bek Dallas Starsa Philip Larsen te napadači NY Islandersa, odnosno Phoenix Coyotesa, Frans Nielsen i Mikkel Boedker, novi su igrači kluba iz Raume, a sva trojica su članovi danske hokejske reprezentacije.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.79
Nema nista od NHL sezone ove godine .. eno Ovi vec poceo da resheta u KHL-u kao i svi ostali gde god da su otisli ...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
LG L9
Nema nista od NHL sezone ove godine .. eno Ovi vec poceo da resheta u KHL-u kao i svi ostali gde god da su otisli ...

Aj postavi neki video iz KHL-a
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 261 262 264 265 ... 276
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Okt 2026, 06:12:55
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.