2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Jun 2026, 00:41:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 276
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NHL Sezona 2011/12  (Pročitano 135106 puta)
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
LG L9
Slaim se matori  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Znam prijatelju ... nemas brige ...

Evo rezultata od veceras

http://sports.yahoo.com/nhl/scoreboard?d=2012-01-06

Samo sam jedan rezultat promasio ( poraz PIT ) a ovo ostalo sam sve pogodio .. nije lose  Smile

Jos jedna blamaza Floride, oni stvarno vise ne znaju sta ce i odakle ce nego su poceli opet da gube i da budu opet onaj stari tim koji ne zna za sebe ako im Iginla ne igra kako treba
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
A sta bi s Krosbijem?
« Poslednja izmena: 07. Jan 2012, 10:00:40 od Latifovich »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
LG L9
Mene je samo cikago zajebo ovo sam sve ocekivao...stvarno sta se desava sa patofnom....
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
A sta bi s Krosbijem?

Nema nista od njega .. picka ziva od coveka .. nece taj vise biti ono sto je bio koliko god on to zeleo ..

Previse je bio naduvan kad je krenuo i sad se tacno vidi ko je ko i sta je sta
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
Prava pi*kica Smiley  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
LG L9
Prava pi*kica Smiley  Smile

Prava picketina
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
LG L9
Ovo sam morao da postavim i ovde  Smile

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Mala osveta Vancouvera

Od trinaest utakmica odigranih u subotu, najviše se pričalo o reprizi finala, susretu Bostona i Vancouvera, koji je oduševio sve, a bodove su odnijeli Canucksi. Pogodak broj 500 postigao je Jarome Iginla, živuća legenda Flamesa, dok je do prvog hat-tricka u šesnaest godina karijere stigao Shane Doan.

Najiščekivanija utakmica dana odigrana je u Bostonu, a bila je to repriza prošlogodišnjeg finala, Bruinsima u goste stigli su Vancouver Canucksi. Susret je u potpunosti ispunio očekivanja, postignuto je sedam golova, odsluženo više od sto minuta isključenja, pregršt događanja na ledu, velika napetost, a pobjedu je na kraju upisao Vancouver.

Gosti su iskoristili preveliku agresivnost i nedisciplinu Bruinsa, te su sva četiri pogotka postigli s viškom igrača na ledu. Strijelci za Canuckse bili su Kesler, Burrows, Henrik Sedin i Hodgson, dok su za domaćine uzvratili Marchand, Peverly i Krejci. No, važni napadači Milan Lucic i strijelac prvog pogotka Marchand, zaradila su isključenja do kraja utakmice, pa je to znatno smanjilo šanse Bostona.

Postigao je Hodgson pogodak za 4:2 na samom otvaranju trećeg perioda, a nakon što je Krejci brzo smanjio, domaćini su pritisnuli, ali bez izjednačenja. Na kraju su igrali i s dva igrača više, ali Vancouver je izdržao i dobio barem malo zadovoljštine. U finalnim utakmicama Boston ih je svaki puta pomeo na svom ledu, ali noćas su Canucksi pokazali da ipak mogu pobijediti i u TD Gardenu.

Velika večer Dannya Brierea u Philadelphiji, koji je predvodio svoje Flyerse do pobjede nad Ottawom. Za to im je trebao produžetak, regularni dio je završio 2:2. Briere je doveo domaće u vodstvo, a Senatorsi su preokrenuli golovima Milana Michaleka i Chrisa Butlera. Briere je deset minuta prije kraja donio produžetak, a hat-trick je upotpunio samo šest sekundi prije kraja dodatnog vremena za dva boda domaćina.

Veliki Jarome Iginla stigao je do 500. pogotka karijere u slavlju svojih Calgary Flamesa nad Minnesotom. Završilo je 3:1, a Iginla je postigao drugi pogodak svoje ekipe, koji se na kraju pokazao pobjedničkim.˝To je nešto s čime sam blagoslovljen u hokeju. Imati takve sjajne trenutke, kojih ću se uvijek sjećati. Kada sam počinjao karijeru, nisam mislio da ću stići ovako daleko˝, izjavio je Iginla, jedan od najboljih igrača lige u posljednjih deset godina.

Shane Doan igra u ligi već šesnaest godina, postigao je 308 golova, 38 puta je zabio dva gola na utakmici, ali nikada do sada nije postigao tri i došao do hat-tricka. Noćas se napokon to promijenilo u pobjedi Phoenixa nad Islandersima od 5:1, a da stvar bude još zanimljivija, treći gol Doan je zabio samo sekundu prije kraja utakmice. ˝Ljudi su imali dobru priču o tome kako nisam mogao doći do hat-tricka i mnogo godina je to trajalo, ali sretan sam da je završilo˝, zaključio je sretni kapetan Coyotesa nakon utakmice.

Toronto je nakon dvanaest minuta imao 3:0 protiv Detroita, ali nakon toga je sve bilo u znaku Red Wingsa koji početkom trećeg perioda stižu do izjednačenja. No, zahvaljujući odličnoj reakciji Joffreya Lupula bodovi su ipak ostali u Torontu, koji je u posljednja dva perioda uputio samo osam udaraca na vrata, prema čak 30 Detroita. Međutim Jonas Gustavsson na golu Toronta bio je vrlo dobar i susret je završio s 37 obrana.

Dallas je uz dva zgoditka Jamiea Benna nadigrao Edmonton, a dva pogotka je u pobjedi Nashvillea nad Carolinom postigao Patric Hornqvist, dok je za poražene dvostruki strijelac bio Jay Harrison. St.Louis je s čistih 4:0 ispratio Colorado, dok se Washington loše proveo u San Joseu s pet golova u svojoj mreži. Devilsi su uzeli važne bodove u Pittsburghu, a do pobjeda su još stigli Winnipeg, Columbus i Montreal.

NHL, rezultati, 7.1.2012.: Boston – Vancouver 3:4, Philadelphia – Ottawa 3:2 (OT), Dallas – Edmonton 4:1, Los Angeles – Columbus 0:1, Buffalo – Winnipeg 1:2 (OT), Toronto – Detroit 3:4, Montreal – Tampa Bay 3:1, Pittsburgh – New Jersey 1:3, St.Louis – Colorado 4:0, Nashville – Carolina 5:2, Phoenix – NY Islanders 5:1, Calgary – Minnesota 3:1, San Jose – Washington 5:2

(SportnetHR)
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
LG L9
Bravo majstore...to je izvestaj  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 276
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Jun 2026, 00:41:02
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.