2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2026, 11:49:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 120 121 123 124 ... 276
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NHL Sezona 2011/12  (Pročitano 139636 puta)
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Ima previse utakmica da bih prognozirao ali ima dosta dobrih tako da cemo gledati dobar hokej danas  Smile
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
LG L9
Ima previse utakmica da bih prognozirao ali ima dosta dobrih tako da cemo gledati dobar hokej danas  Smile

Ja sam ove dve komentarisao zato sto igraju od 21
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Smiley ... ja ko zna dal cu docekati ove kasnije
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
LG L9
Pa ti odmaraj pa da pratimo zajedno veceras...ja cu gledati boston  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
LG L9
Prijatelju gde je izvestaj  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Evo prijatelju .. znas da juce nisam spavao kako treba pa sam se sinoc patosirao i morao da odspavam Smiley

Detroit vlada domaćim ledom

Pobjedom u produžetku protiv Chicaga, Detroit Red Wingsi stigli su do četrnaeste uzastopne pobjede na domaćem ledu. Rangersi su slavili u Torontu i prvi stigli do 60 bodova, dok su nove bodove upisali Ottawa i New Jersey.

Najduži pobjednički niz Detroita na domaćem ledu datira iz 1965. godine kada su slavili kod kuće četrnaest pita zaredom. Priliku da izjednače taj rekord dobili su u subotu u susretu protiv velikih rivala iz Chicaga. Red Wingsi su furiozno odigrali prvi period i tada se činilo da će bez problema dostići željeno ostvarenje.

Domaćini su dominirali, udarci na gol bili su 21-4 za Detroit, a rezultat 2:0. Poveli su pogotkom Thomasa Holmstroma, koji je u mrežu preusmjerio šut Iana White, a ubrzo je Todd Bertuzzi iz kontre povisio vodstvo domaćih. Blackhawksi su bili sretni da se nisu našli u većem zaostatku, a početkom drugog perioda lagano su počeli s buđenjem.

Gosti su smanjili nakon sretnog odbijanca i poklona Jimmya Howarda, a iz blizine praznu mrežu domaćih pogađa Andrew Shaw. Treća dionica donijela je veliku dominaciju Chicaga, izjednačili su 50 sekundi prije kraja, kada su već izvukli i vratara, a utakmicu je u produžetak uveo Jonathan Toews.

U njemu gas opet dodaju domaćini i od prve sekunde su stisli goste na njihovu trećinu, oni su dugo odolijevali pritisku, ali nisu izdržali i Bertuzzi je svojim drugim pogotkom na utakmici donio novu pobjedu Detroitu i izjednačenje rekorda starog 47 godina. Chicago u poretku Detroitu bježi jedan bod, ali i ima utakmicu više.

Na mjesto lidera lige vratili su se New York Rangersi. Pobijedili su u Torontu s čistih 3:0, a utakmicu su u drugom periodu na mlin gostiju odveli Mike Rupp i Brian Boyle. Pobjedu Rangersa četrnaest minuta prije kraja potvrdio je Derek Stepan, a inače rezervni vratar Njujorčana Martin Biron obranio je svih devetnaest pokušaja domaćina i sačuvao svoju mrežu netaknutom. Ovom pobjedom Rangersi su se vratili na prvo mjesto u ligi.

Najugodnije iznenađenje sezone i dalje su Ottawa Senatorsi. U kanadskom derbiju slavili su u Montrealu nakon penala. Prva dva perioda nisu donijela golove, a onda je Tomas Plekanec prvo doveo domaćine u vodstvo, a za Senatorse preokreću Kyle Turris i Jason Spezza. Produžetak je osigurao Max Paciorretty, ali nakon penala pobjeda ipak odlazi u Ottawu golom Daniela Alfredssona.

Identične pobjede od 2:1 ostvarili su New Jersey i San Jose, te su tako nastavili s dobrim rezultatima. Devilsima je pobjedu kod Winnipega sedam minuta prije kraja susreta donio Patrik Elias, dok su Sharksi slavili pogotkom Patricka Marleaua samo tri minute prije završetka utakmice u Columbusu.

Islandersi su s 4:2 dobili Buffalo uz dva pogotka Michaela Grabnera, a istim rezultatom Carolina je nadigrala Boston, te Nashville Philadelphiju. St.Louis je golom Kevina Shattenkirka nakon penala bio bolji od Minnesote, dok su u gostima pobjede upisali Colorado i Los Angeles, a u porazu od Kingsa prvi gol za Flamese nakon tradea iz Montreala postigao je Mike Cammalleri.

NHL, rezultati, 14.1.2012.: Detroit – Chicago 3:2 (OT), Dallas – Colorado 1:2, Winnipeg – New Jersey 1:2, Toronto – NY Rangers 0:3, Montreal – Ottawa 2:3 (SO), NY Islanders – Buffalo 4:2, Carolina – Boston 4:2, Columbus – San Jose 1:2, St.Louis – Minnesota 3:2 (SO), Nashville – Philadelphia 4:2, Calgary – Los Angeles 1:4

(SportnetHR)
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
LG L9
Mnogo si mi se ti opustio.....  Smile

Svaka casta za detroit..mada sam ocekivao da cikago ne uzme ni taj bod
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Detroit se previse opustio i ovi ih stignu ... ma nema veze .. opet im ne mogu nista Smiley
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
LG L9
Detroit se previse opustio i ovi ih stignu ... ma nema veze .. opet im ne mogu nista Smiley

Sta mislis za veceras
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Pobede domacina osim u susretu NYR protiv Montreala .. Montreal je ipak preslab za zahuktale NYR

ti ?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 120 121 123 124 ... 276
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2026, 11:49:32
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.