2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 18:59:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NFL sezona 2016/17  (Pročitano 28145 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
mob
Nokia krntija
Sjajno. Dva blouauta. Jej.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
mob
HTC One
Patriote su oprale Teksanse. Ne znam koju su utakmicu pojedinci gledali (da, da, na tebe mislim Smile) ali oni su se prosetali kroz ovu tekmu na pola gasa. Pritom i dalje uz prelepu igru sa bezbroj razlicitih akcija. Respekt za Luisa, coveka koji je prosle godine vukao tim kada su se i Amendola i Edelman povredili a on preuzeo ulogu WR-a. Ozbiljna povreda, duga pauza a onda 2 TD-a u konferencijskom finalu od toga fenomenalan povracaj panta za 92 jarda TD.  Smile

I to bi bilo to.  Smile

Cak i ovaj rezultat od 36-17 ne pokazuje pravo stanje. Utakmicu su dobili lagano a od 17 poena Stilersa, 8 su maltene poklonjeni u poslednja 3 minuta. Patriote su igrale u tom trenutku odbranu tek toliko da probaju da ih zaustave ali bez punog gasa i rizika od neke nepotrebne povrede.

Sada cemo imati pravi Superbol.  Smile
« Poslednja izmena: 23. Jan 2017, 03:49:00 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Mrtve Patriote ..... nikad crnje dve utakmice.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15463
Zastava Dorcol
mob
Apple iPhone 7
ocekivao sam pobede domacina, ali ne ovako lagano  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7651
Jedna od gorih postsezona.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
mob
Tel.Me Your.Number
Dobija ovo Nju Ingland lagano.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

No lord shall stand before myself

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
mob
Nokia 
ne znam.atlanta cijelu sezonu prelazi teren ko da odbrane ne postoje.prelagano to izgleda

jedinu prednost koju dajem nju inglandu je iskustvo.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
mob
Tel.Me Your.Number
Brejdi i Beliček podržali Trampa... to ti je fiks. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

James Bond 007 MI6

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7630
Zastava Београд
mob
Samsung Galaxy Note 4
И ја мислим да ово патриоте добијају. Надам се узбудљивој и неизвесној утакмици па нек бољи добије Smile
IP sačuvana
social share
"Човјека ћете најбоље упознати ако га проматрате како се понаша кад се нешто дијели бесплатно"- Иво Андрић
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
mob
HTC One
I ja se nadam dobroj i neizvesnoj utakmici... neizvesnoj u smislu sa kolikom ce razlikom Patriote da pobede.  Smile U suprotnom odose zivci, jer sam ja pravi navijac Patriota, kad ih gledam kao da gledam Zvezdu... a zadnjih godina i jace jer Zvezda dugo ni u cemu nije bila uspesna do ove sezone u kosarci.

Pratim NFL i Patriote bas od 2001. godine, kada su i poceli prenosi na 3K. Bar mislim da su te godine i poceli. Prosto sam gledao utakmice i posle 5-6 odgledanih kola par timova sam zagotivio, prema vecini bio ravnodusan a par nisam mogao da smislim i tako je ostalo i do danas. A od tih koje sam zagotivio, najvise su mi se dopale Patriote.

Nisam poceo da ih pratim kao neki jak tim koji vec ima istoriju i od kojeg se mnogo ocekuje. Takodje, to je bila prva Brejdijeva sezona u kojoj je zapravo igrao jer je u prethodnoj bacao mislim u samo jednoj ili dve utakmice.

Iskreno sam presrecan sto sam bas tada poceo da pratim, sto sam uzivajuci u njihovim utakmicama naucio sve o NFL-u, sto sam gledao sva dosadasnja obaranja raznih rekorda, ispratio brojne sjajne igrace i "prisustvovao" stvaranju dinastije.

Evo da se podestimo prve dve titule, obe za kidanje zivaca (zato to ne zelim ovaj put):

Superbol 36 protiv Remsa 2002. (sezona 2001.), nereseno, minut i nesto do kraja bez tajmauta i odlican drajv Brejdija i Patriota iz svoje end zone do nekih 30-35 jardi i sut Vinatijerija 7 sekundi pre kraja sa 48 jardi za pobedu i prvu titulu.

A zatim i superbol 38 2004. (sezona 2003.) Protiv Pantera. Opet ista prica, nereseno, oko minut do kraja, odlican drajv Brejdija i Patriota, i opet sut Vinatijerija 9 sekundi pre kraja sa 41 jarda za drugu titulu.

Inace, ako nekoga zanima cena karata za Superbol kod preprodavaca:

http://www.ebay.com/rpp/football-events/Football-Tickets

Smile
« Poslednja izmena: 03. Feb 2017, 02:39:38 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 18:59:17
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: sezona NFL

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.