2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NFL sezona 2014/2015  (Pročitano 64240 puta)
Jet set burekdzija

Tecite suze moje, reče policajac.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5313
Zastava Republika Srpska
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
Motorola Fire X311
Zato što im je kvoterbek Rajan Lindli, koji je startov'o sezonu kao četvrta opcija, i koji je u karijeri bacio 2 tačdauna i 11 intersepšna.

I vode na pauzi. Ali jebote da čovjek ne povjeruje kako su došli do ova dva tačdauna. Kakve ovi gluposti prave ne bi me čudilo i da dobiju.
IP sačuvana
social share

Years later, in another place,
he steps out of the dark and speaks to me.
He whispers: 'I'll tell you the ultimate secret of magic.
Any cunt could do it.
'
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
Kakvo odvratno poluvreme. Ajd, ovaj iz Arizone jednostavno ne ume čovek, al ovo što rade Njutn i drugari je skandal čist.
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
I vode na pauzi. Ali jebote da čovjek ne povjeruje kako su došli do ova dva tačdauna. Kakve ovi gluposti prave ne bi me čudilo i da dobiju.

Idioti. Onog pogađa lopta kod panta, maše fild gol, Njutn isfintir'o i sebe i Kočerija kod presečene, risiverima ispadaju lopte. Ne bi trebalo da mogu da odigraju ovako loše i u drugom, mada ko zna, može i Lindli da istripuje Brejdija u dva drajva, i dosta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
Najmanji broj ofanzivnih jardi jednog tima u istoriji plejofa, i po slobodnoj proceni, najgori kvoterbek koji je ikad startov'o u plejof meču.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2145
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 34.0
Bilo mi zao Arizone prosle godine, 10 pobeda a popuse za PO. I ove godine mi ih bilo zao, prokleo ih neko sa povredama QB. Sve do nocas. Ko ih jebe, i treba da ispadnu, satro bi ih Sijetl. Bolje ja da sam bacao sinoc. Koji je ono diletant, majko moja, nema to veze ni sa strahom ni sa neiskustvom, decko je neznalica najveca. Da mi je znati samo koji ekspert ga je otpustao pa vracao u tim 2 meseca kasnije?!

Mislim da nikome u NE nije svejedno kada vide ko im dolazi u goste sledece nedelje  Smile
IP sačuvana
social share
Bubamara, bubamara nosa nema, slonovima njonja strci!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
Flako me prijatno iznenadio, odlično odigr'o. Al odbrana Rejvensa dobila meč, plus neigranje Bela za Stilerse. On mi je možda i važniji od Brauna i Big Bena bio ove sezone, a zamene su mu bili rukiji i Tejt kog su potpisali pre 3 dana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
Ne da se Romo, igra k'o što je i cele sezone. Dva ogromna četvrta dauna su pretvorili, plus ovaj pas za tačdaun, a i Detroit im je velikodušno pomog'o faulovima u ovom drajvu.

Sad da vidimo od čega je Staford.
« Poslednja izmena: 05. Jan 2015, 01:31:56 od dzejson »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
Nokia 6610
Najgori mečap za NE, ali samo na nekom psihološkom nivou. Samo da OL izdrži početak i da Brejdi počne da siječe odbranu i sekonderi Rejvensa brzim i kratkim pasovima, a odbrana će izdržati Flaka i njegove bombe, sreća pa je pass defense NE mnogo bolja od run defense ove sezone. Plus očekujem da konačno proradi pass rush i da Kolins izmaltretira Flaka za sve pare, a da se Džons i Ninkovič pojave kad je najpotrebnije.
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
Dal je realan ovaj jebote  Smile Pa desi poš'o magarče glupi, samo je trebalo da sedneš na jebenu travu, i to bi bilo to. Neverovatno kakav kretenski potez.

Najgori mečap za NE, ali samo na nekom psihološkom nivou. Samo da OL izdrži početak i da Brejdi počne da siječe odbranu i sekonderi Rejvensa brzim i kratkim pasovima, a odbrana će izdržati Flaka i njegove bombe, sreća pa je pass defense NE mnogo bolja od run defense ove sezone. Plus očekujem da konačno proradi pass rush i da Kolins izmaltretira Flaka za sve pare, a da se Džons i Ninkovič pojave kad je najpotrebnije.

Ako Ngata, a posebno Sags i Damervil budu igrali k'o juče, i Brejdi bi mog'o dosta vremena da provede skupljajući busenje glavom.
« Poslednja izmena: 05. Jan 2015, 01:41:50 od dzejson »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
I iskupio se.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.