2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NFL Sezona 2012/2013  (Pročitano 37972 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
HTC Sensation
Gledao i ja sinoc malo tekmu,uglavnom vidi se ogromna razlika u iskustvu. Onaj sejfti iz NE po-ki-dao!! I razlika u KB je ocigledna,o Brejdilu(iako ga ne gotivim nista spec) nema sta puno da se prica,Saub opet sa druge strane je odlican al kao da mi se cini da je Hjuston previse respektovao NE tako da kao da Saub nije imao dovoljno poverenja u svoje bekove a i kao da bekovi nisu imali dovoljno samopouzdanja u samoj igri i cuvanju Sauba. Sve u svemu da odigraju jos 4 utakmice,sve 4 bi dobio NE,ali to je samo zbog zelenog Hjustona...

Nazalost,NE opet osvaja...masinerija su
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.95
Ne verujem da će da osvoje. U NFC-u ima mnogo jakih ekipa, a i u ovoj konferenciji će mnogo da zavisi ko će da ima prednost domaćeg terena. Nju Ingland nije ni približno jak na strani kao što je u Foksborou i ako budu gostovali na primer Hjustonu druga će to priča da bude skroz.
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
HTC Sensation
Znam da pratis bar 5+ godina NFL pa pretpostavljam da znas kako Belicik zna da natempira formu za plej off...Jednostavno,preiskusna su i predobro vodjena i skockana ekipa da bi trebali da strahuju tek tako. Da se razumemo,ne bih ni ja voleo da uzmu titulu,ali sam na primer ubedjen da bi onaj Hjuston dobiili i na strani. Ne bi ih odrali ali bi pobedili...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.95
Ma velika su oni ekipa, nema tu spora, znaju kako se dolazi do superbola i kako se osvajaju titule. To ime je rutina postala praktično. Daleko od toga da treba da se plaše nekog, ali ne mislim da su najjači u ligi. Sad, te ekipe za koje ja mislim da su jače, su u NFC-u tako da bi sa njima mogli da odigraju samo superbol, a tamo može sve da se desi. Pravi primer je prošla godina kad su svi još pre početka proglasili Nju Ingland za šampione, al Džajantsi se povampirili i uterali im onako kvalitetno..

Gronkovski je tu veliki faktor. Male su šanse da zaigra i u plejofu, ali ako se nekako oporavi, onda Nju Ingland postaje još veći kandidat za titulu nego što je sada. Bez njega su dosta slabiji, čovek je najdominantniji tajt end u ligi poslednjih mnogo godina i mnogo veliku širinu daje njihovoj odbrani i Brejdiju da bira kome će da baci pas. Sinoć im je odbrana odigrala bolje nego što ume, a Hjustonova je skroz podbacila. JJ nijedan sek, to je čini mi se tek drugi meč ove sezone da nije oborio QB-a, ali, napis'o sam već, to je Brejdijeva zasluga ponajviše.
« Poslednja izmena: 11. Dec 2012, 18:19:41 od dzejson »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Mnogo čudan meč u Bostonu. Brejdi bacio 2 presečene lopte i još 2 fambla Nju Inglanda, Kapernik presečen pas i fambl. 31-17 trenutno za SF, bilo je i 31-10, NE kompletir'o 4. daun 2 puta i evo ih sad na polovini najnersa. Aldon Smit i Navaro Boumen razbiše ofanzivnu liniju petriotsa, ali vrlo lako mogu da izgube meč jer protiv Brejdija nikad nije gotovo.

Edit: Evo ga 31-24, a tek počela četvrta..
« Poslednja izmena: 17. Dec 2012, 05:27:44 od dzejson »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
http://www.nfl.com/playoffs/playoff-picture

Pitersonu falilo 9 jardi da obori rekord po broju istrčanih u sezoni. Postao je tek 7. igrač u istoriji koji je istrčao više od 2000 jardi i stao je na 2097 što je drugi najbolji rezultat ikada. Megatronu falilo 36 jardi da prebaci 2000, on je postavio novi NFL rekord po broju uhvaćenih jardi u sezoni i prestigao najboljeg risivera ikad, Džerija Rajsa. Denver je stigao do 13. uzastopne pobede i prvog mesta u AFC-u. MVP će biti Mening ili Piterson najverovatnije. Čak 3 ruki kvoterbeka su dovela svoje timove do plejofa, Grifin i Vilson će imati direktan okršaj u Vašingtonu, a ni Luk i Koltsi nisu bez šansi u Baltimoru. Šampiona neće ni biti u plejofu, platili su danak velikim oscilacijama tokom sezone i nisu uspeli da se provuku kao prošle godine.

Do skoro sam im'o favorite za titulu, odnosno mislio sam da su pojedini timovi jači od drugih, a sad kad je došlo vreme plejofa pojma nemam ko bi mog'o do Lombardi trofeja. Hjuston je u padu forme, Atlanta takođe, Najnersi ne deluju moćno kao na početku sezone, Grin Bej ima svojih problema, mada mislim da su oni tempirali formu za plejof i da bi najpre mogli do superbola iz svoje konferencije. Denver će imati veliku prednost u vidu domaćeg terena, ne samo zbog publike, već i zbog toga što je stadion na nadmorskoj visini od oko 1600 metara i kiseonik je dosta razređen, pogotovu u ovo doba godine. Treba očekivati njihov duel sa NE u finalu konferencije i tu neće biti favorita. Moja neka prognoza superbola Grin Bej - Denver.

Bez trenera su ostali Bafalo, Čikago, Klivlend, Kanzas i Filadelfija, Rid odlazi posle 14 sezona u klubu. Očekuju se otkazi još u San Dijegu, Arizoni, Karolini i moguće Detroitu. Reks Rajan ostaje hed kouč Džetsa i naredne sezone.
« Poslednja izmena: 31. Dec 2012, 17:15:53 od dzejson »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7651
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Stvarno ne znam sta je Pekersima bilo juce, smesna odbrana.Ako se uozbilje mislim da mogu sa Denverom(ili Patriotsima) za titulu.

Sto se tice prve runde mislim da ispadaju Wasington, Sinsinati, Minesota, i nazalost Rejvensi.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37023
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
steta za pitersona
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia 
Индијанаполис-Балтимор
Балтимор-Њу Ингланд*

Синсинати-Хјустон*
Хјустон/Син-Денвер
--------------
Сијетл-Вашингтон
Вашингтон-СФ

Минесота-Грин Беј
Грин Беј-Атланта

---------------------------
Њу Ингланд-Денвер
СФ-Грин Беј (ко ће овде бити домаћин)

*-могуће и другачије са вероватноћом 5-10%

Денвер против екипа са 50%+ има 3-3! (Синсинати/Балтимор/Питсбург-------Атланта/Хјустон/Њу Ингланд).

Ову боранију, Чивсе x2, Рејдерсе x2, Браунсе и Пантерсе, НЕ РАЧУНАМ у екипе! Smile
« Poslednja izmena: 01. Jan 2013, 10:10:31 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Ne može Nju Ingland da bude domaćin. U slučaju da igraju 49 i Grin Bej igralo bi se u San Francisku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.