2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NFL Sezona 2012/2013  (Pročitano 35176 puta)
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Veliki povratak Pejtona, sjajni RG3

Prvi vikend NFL-a doneo je mnogo uzbuđenja, neke neočekivane rezultate, i toliko očekivani povratak Pejtona Meninga.

Godinu dana pauze, nekoliko operacija i dug oporavak nisu uticali na najboljeg kvorterbeka u poslednjoj deceniji, pobedio je Stilerse sa svojim Bronkosima 31:19.

Prvu nedelju obeležio je i sjajni ruki Robert Grifin III koji je sa Redskinsima napravio iznenađujuću pobedu nad Sejntsima 40:32. U derbiju vikenda 49ersi su savladali Pekerse 30:22.

Debi Pejtona Meninga za Denver protekao je na za Bronkose savršena način. Sjajni QB predvodio je svoj tim do iznenađujuće pobede nad Pitsburg Stilersima (31:19) sa 253 jarde i dva tačdauna. Mening je stigao do 400. tačdauna u karijeri. Ispred njega nalaze se još samo Bret Farv sa 508 i Den Marino sa 420 tačdauna. Ben Rotlisberger bacio je za Pitsburg, jednog od favorita sezone, 245 jardi i 2 tačdauna.

Derbi vikenda odigran je u Grin Beju gde su San Francisko 49ersi potvrdili da će ponovo biti konkurenti za Superboul. Predvođeni sjajnom odbranom dobili su drugog favorita, prošlogodišnjeg šampiona Pekerse sa 30:22. Aleks Smit bacio je 211 jardi uz dva tačdauna, dok je Frenk Gor istrčao 112 uz TD. Sa druge strane, Aron Rodžers je imao 303 jarde uz dva tačdauna i intersepšn, ali su Pekersi ponovo očajnu trčali, samo 45 jardi, od čeka Rodžers 27. Dejvid Ejkers iz Najnersa izjednačio je rekord NFL-a fild golom sa 63 jarde. Lopta je pogodila "prečku" i ušla u gol. Tačdaun za Najnerse postigao je i povratnik u NFL Rendi Mos.

U centru pažnje bio je i Nju Orleans, ali ne Dru Bris nego ovogodišnji 2. pik Robert Grifin III koji je briljirao na svom debiju predvodivši Vašington Redskinse do neočekivane pobede nad Sejntsima sa 40:32. RB3 je bacio 320 jardi i 2 tačdauna, a ujedno je postao prvi startni QB rođen 1990-ih. Pratio ga je Alfred Moris sa 96 jardi i dva tačdauna trčanje, dok je Pjer Garson uhvatio jedan uz 109 jardi. Sa druge strane, Bris je bacio 339 jardi uz tri tačdauna i dva intersepšna, a 120 jardi i TD imao je Lens Mur. Sejntsi su očajno trčali, samo 32 jarde.

Za razliku od RB3, nije se proslavio 1. pik, Endrju Lak je na debiju za Indijanapolis Koltse bacio 309 jardi uz tačdaun i 3 presečena lopte, u porazu od Čikago Bersa 41:21. Džej Katler bacio je 333 jarde uz dva TD- i presečen pas, dok je Met Forte istrčao 80 jardi i TD. Lak je bacio 135 jardi Redžiju Vejnu, dok je Brendon Maršal sa 119 jardi i TD dokazao da će biti veliko pojačanje Bersa.

Sa nestrpljenjem je očekivan i drugi duel u Njujorku prvog vikenda. Džetsi su možda i na iznenađenje mnogih odigrali fantastično i dobili divizijskog rivala Bafalo Bilse sa 48:28. Mark Sančes je sa 266 jardi tri tačdauna intersepšnom pokazao da neće tako lako prepustiti mesto startnog QB-a Timu Tibou. Dva tačdauna uz 89 jardi uhvatio je Stiven Hil, dok je Šon Grin istrčao 94 jarde i TD. Rajan Ficpatrik je odigrao sa oscilacijama bacivši 195 jardi za po tri tačdauna i intersepšna. Čak 169 jardi istrčao je Si Džej Spiler uz TD.

Nju Ingland Patriotsi su lako savladali Tenesi Tajtense 34:13 uz 236 jardi i dva tačdauna Tom Brejdija, dok je Stiven Ridli istrčao 125 i TD. Veliki prekret napravili su Detroit Lajonsi kojma je Metju Steford u finišu doneo pobedu nad Sent Luis Remsima 27:23. Steford je bacio 355 jardi i TD, dok je Kalvin Džonson uhvatio 111 jardi, bez TD-a.

Najbolji performans prvog dana imao je Met Rajan koji je u pobedi Atlanta Falkonsa nad Kanzas Siti Čifsima 40:24 bacio 299 jardi i tri tačdauna, te istrčao još jedan. Dva tačdauna bacio je Džuliju Džonsu uz 108 jardi. Met Kasel je sa druge strane bacio 258 jardi uz TD i dva intersepšna. Falkonsi su pokazali da će biti konkurenti za Superboul.

Prema očekivanju Hjuston Teksansi su lako dobili Majajmi Dolfinse sa 30:10, predvođeni svojim sjajnim triom. Met Šaub je bacio 266 jardi uz TD za Andrea Džonsona koji je skupio 119 jardi. Potpuno se oporavio Arijan Foster koji je istrčao 79 jardi i dva tačdauna.

Veliki povratak na teren imao je Adrijan Piterson koji je sa 84 jarde i dva istrčana tačdauna predvodio Minesota Vajkingse u pobedi nad Džeksonvila Jaguarsima sa 26:23 posle produžetka.Blejn Gabert je bacio 260 jardi i dva tačdauna, a na terenu je bio I Moris Džons-Dru, ali bez TD-a.

Klivlend Braunsi umalo su napravili najveće iznenađenje, ali su Filaldefija Iglsi ipak slavili 17:16. Pobedu timu iz Pensilvanije doneo je tačdaun 80 sekundi pre kraja Majkla Vika za Kleja Harbora. Vik je pored 317 jardi i dva tačdauna imao i čak četiri presečena pasa. Lišon Mekoj je istrčao 110 jardi, dok je Džeremi Meklin uhvatio 96 uz TD. Braunsi su postigli samo jedan TD, uahvaljujući vraćenom intersepšnu Dkvela Džeksona. Očajan je bio 28-godišnji ruki Brendon Viden sa četiri intersepšna, dok je Trent Ričardson iz 19 nošenja osvojio samo 39 jardi.

NFL, 1. vikend:
Denver Bronkos – Pitsburg Stilers 31:19
Grin Bej Pekers – San Francisko 49ers 22:30
Nju Orleans Sejnts – Vašington Redskins 32:40
Čikago Bers – Indijanapolis Kolts 41:21
Njujork Džets – Bafalo Bils 48:28
Kanzas Siti Čifs – Atlanta Falkons 24:40
Tenesi Tajtens – Nju Ingland Petriots 13:34
Detroit Lajons – Sent Luis Rems 27:23
Hjuston Teksans – Dolfins 30:10
Minesota Vajkings – Džeksonvil Jaguars 26:23OT
Arizona Kardinals – Sijetl Sihoks 20:16
Tampa Bej Bakanirs – Karolina Panters 16:10
Klivlend Brauns – Filadelfija Igls 16:17

utorak:
01.00h Baltimor Rejvens – Sinsinati Bengals
04.15h Ouklend Rajders – San Dijego Čardžers

četvrtak:
Njujork Džajants – Dalas Kaubojs 17:24
Mening 213jrd, TD; Bredšou 78jrd TD; Krus 58jrd – Romo 307jrd 3TD; Marej 131jrd; Ogletri 114jrd, 2TD

Izvor: B92
« Poslednja izmena: 10. Sep 2012, 16:08:27 od bojan.c »
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.39
mob
Tel.Me Your.Number
Oh shit, nova tema. Subbed.

Mi sa SBB-om pratimo na ESPN America... cenim da je bolje sa američkim komentatorima Smiley
« Poslednja izmena: 10. Sep 2012, 19:42:15 od LaserXP »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia 
Ponedeljak, 10. septembar:

Baltimore Ravens - Cincinnati Bengals
Oakland Raiders - San Diego Chargers

Гласам за Балтимор и Сан Дијего
Па и није ти фора.  Smile

Сваки међусобни меч АФЦ Север екипа је дерби. Па и овај.
Очекујем да ће и Балтимор и Синсинати отићи у плеј-оф.
Mислим да ће Стилерси ове године паузирати.

Окланд је једна од најгорих екипа.
У њиховој конференцији клаће се Денцер и Сант Дијего. Предност дајем Чарџерсима.  Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Ponedeljak, 10. septembar:

Baltimore Ravens - Cincinnati Bengals
Oakland Raiders - San Diego Chargers

Гласам за Балтимор и Сан Дијего
Па и није ти фора.  Smile

Сваки међусобни меч АФЦ Север екипа је дерби. Па и овај.
Очекујем да ће и Балтимор и Синсинати отићи у плеј-оф.
Mислим да ће Стилерси ове године паузирати.

Окланд је једна од најгорих екипа.
У њиховој конференцији клаће се Денцер и Сант Дијего. Предност дајем Чарџерсима.  Smile

Zasto mi nije fora ? Ne razumem  Smile

Oh shit, nova tema. Subbed.

Mi sa SBB-om pratimo na ESPN America... cenim da je bolje sa američkim komentatorima Smiley

Dosta bolje veruj mi ... jos kad pocnu da se deru i urlaju .. a isto tako i komentatore pa i igrace cujes kad pricaju o svemu Wink
« Poslednja izmena: 10. Sep 2012, 20:17:44 od bojan.c »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Идемо Патриотееееее  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Flako i Rejvensi opasno uriniraju po Sinsinatiju.

San Dijego počinje u pola 5 jebote. Htedoh da gledam, al to pre 8 neće da se završi.
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Убише ови из Балтимора ... рекох ја већ ал мени нико не верује што се тиче Балтимора  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Nokia 6610
Evo da se i ja upišem, odgledao sam pola utakmica uživo, pola od ostatka u reprizi, a ostalo neke hajlajtse, pa da dam kratak sud prvog kola i kako sezona izgleda. Navijački sam orijentisan, tako da, prašćajte.

Srijeda

Dallas «   24   
   NY Giants   17   

Ovo otvaranje sam gledao uživo, očigedno da su šampioni oslabljeni (Meningem, Džejkobs, Balard) a i poznato je da oni nisu ekipa koja dominira tokom svih 16 kola, da ne kažem da pale sporije. Romo je odigrao perfektno protiv njih, ustvari čitav Dalas je igrao izuzetno izbalansirano, sve su uradii kako treba, uništio ih je WR Ogltri koji je do sad imao vrlo tihu karijeru. Da li je došlo vrijeme da se "Sveamerički tim" ponovo dokaže kao vrhunska ekipa, šta ja znam, Dalas se često znao raspasti na pola sezone, vidjećemo. Ali dobiti šampione na otvaranju na njihovom bunjištu, to odavno nekom nije pošlo za rukom.

Nedjelja

Indianapolis   21   
   Chicago «   41

Jedan od pet QB debitanata ove sezone (bar što se tiče startera), najisčekivaniji igrač ove sezone, prvi pik na draftu, QB Koltsa Endrju Lak je odigrao otprilike kao što se očekivalo. Dosta bačenih jardi, ali dosta i grešaka. Welcome to NFL. Koltsi neće biti opasni ove godine, to je ekipa u "rebuild" modu, i jednostavno su ih Čikago Bersi nadigrali u svakom segmentu igre. Ja svake godine očekujem da Čikago bude konkurentan za titulu, ove godine pored sjajne odbrane konačno imaju i ujednačen napad koji je za godinu dana uigraniji sa QB Katlerom, koji ove godine ima i pojačanje u vidu Brendona Maršala.

Philadelphia «   17   
   Cleveland   16   

Ovo sam pratio krajičkom oka, i j**o me onaj ko me ubijedi da stavim Vika kao prvog QB-a moje fantazi ekipe. Vik je odigrao katastrofalno, bacivši četiri presječene lopte, i samo činjenica da su igrali protiv jedne očajne ekipe prepune rukija (dva rukija na poziciji startnog QB i RB, kojii jesu odigrali očajno) ih je spasila poraza. Isuviše su kvalitetni igrački da bi izgubili, imaju sjajan napad, raznovrstan, takođe su se pojačali i u odbrani, pa ih ne treba otpisati, ali u teškoj diviziji u kakvoj su, s ovakvom igrom nemaju šanse. Moraju se popraviti. Klivlend opet rupa godine.

St. Louis   23   
   Detroit «   27   

Ovo sam ispratio da je bila drama, uprkos 350+ bačenih jardi Staforda (ali i tri INT-a), da su morali da se čupaju u posljednjim sekundama. I dalje nisam ubijeđen da je Ditroit vrhunska ekipa, dok od Sent Luisa treba očekivati rezultate za koju sezonu, kad naplate sve svoje draft pikove koje imaju kao i kad novi trener počne da usađuje svoju filozofiju u ove igrače koji su navikli da gube.

Miami   10   
Houston «   30   

Ovo je bila najočekivanija pobjeda kola, tako da se nisam ni zamarao da ovo gledam. Hjuston je očigledno favorit u AFC-u, pogotovo u svojoj diviziji, iako su izgubili neke dobre igrače u odbrani (Rajans, Vilijams), imaju dobar napad, odličnu odbranu, trenere, sad je samo pitanje da im ključni igrači ostanu zdravi (Šaub, Foster, Džonson). Majami se u "izgradnji" od odlaska Dena Marina, dali su našli svog QBa u Tanehilu, nije fer da sudimo ovako rano.

Atlanta «   40   
   Kansas City   24   

Majstori "regularne sezone" Atlanta, izgledaju fantastično u napadu. Možda i najubitačniji trio cijele lige su QB Rajan i dva hvatača Hulio Džons i Rodi Vajt. Tu je i iskusni TE Toni Gonzalez (koji se proslavio u Kanzas Sitiju), međutim, povrijedio im se glavni CB Grajms, završio je sezonu, pa treba vidjeti kako će reagovati odbrana. Atlanta još treba da dokaže da je ekipa za velike utakmice. Kanzas Siti je ekipa sa suviše rupa da bi bili smatrani konkurentnom ekipom za dobar plasman, ali s obzirom u kojoj su diviziji, nije isključeno da ih vidimo u plej-ofu, mada, pored Denvera i SD, teško.

Jacksonville   23   Final(OT)
   Minnesota «   26   

Ako ništa drugo, ovo je bila najuzbudljivija utakmica. Džeksonvil je poveo tridesetak i kusur sekundi prije kraja sa 21-20, uspjeli su 2-pt konverziju, a onda je Minesota uspjela da izjednači za manje od pola minuta, a kasnije i dobila u produžetku (gdje su se primjenila nova pravila o obaveznom posjedu obje ekipe). Adrijan Piterson je očigledno spreman, ali ove dvije ekipe sa vrhunskim RB ne vjerujem da ćemo gledati u plej-ofu.

Washington «   40   
   New Orleans   32   

Najbolji debi jednog QB-a? Od svih ruki QB-a ove godine, jedino Robert Grifin III nije izgledao kao ruki. Došao je na jedno od najnezgodnijih gostovanja i rasturio Nju Orleans Sejntse. Budimo fer pa recimo da su NO falili trener, par igrača, da su na zlu glasu zbog afere "Bountygate", ali se očekivalo da je Dru Bris i napad dovoljan da zaustavi Vašington. RGIII je držao taj napad na klupi strplljivim napadom i pokazao kako se igra protiv NO. Ove godine tipujem da će NFC Istok biti najinteresantnija divizija (Džajantsi, Dalas, Filadelfija, Vašington).

Buffalo   28   
   NY Jets «   48   

Napad koji nije mogao da postigne TD u predsezoni je natrpao odbranu koju su mnogi proglašavali najboljom u ligi. Bilsi su brljali u napadu, što je odbrana Džetsa koristila, a napad za koji se najavljivalo da se vraća filozofiji napada putem starog dobrog trčanja je zapravo bio odličan u fazi pasa. Sančez odličan, Tibou je bio tu, ali ništa spektakularno.  Što ne znači da poslije prve sabije partije Sančeza široke narodne mase neće početi da traže Tima Tiboua. Raspad Bilsa (uz par povreda bitnih igrača) ne obećava za ekipu koja je bila označena kao moguće prijatno iznenađenje.

New England «   34   
   Tennessee   13   

Nju Ingland je dokazao još jednom da predsezonske utakmice ne znače ništa. Napad je šljakao kao podmazan, OL se držala iako su mnogi predviđali raspad, vidjeli smo mnogo više trčanja nego što smo navikli od napada NE, rukiji u odbrani su odradili odličan posao. Tenesi nije protivnik koji može da pokaže pravu snagu, pogotovo reformisane odbrane, jer su igrali bez glavnog hvatača i sa novim QB-om. Pravi test slijedi protiv Baltimora u trećem kolu.

Seattle   16   
   Arizona «   20   

Takođe jedna od zanimljivijih utakmica. Arizona je opet počela s jednim a završila s drugim QB-om (počeo Skelton pa se povrijedio, završio Kolb) Sijetl je zanimljiva ekipa sa novim QB-om, dosta pojačana, ali u ovoj diviziji postoji samo jedan favorit, a to nisu ni Sijetl ni Arizona.

San Francisco «   30
   Green Bay   22   

Derbi kola je opravdao očekivanja. Jedan od glavnih favorita, ekipa GB je izgubila na svom terenu što se nije desilo odavno. Za otvaranje nisu mogli da dobiju gadnijeg protivnika, SF igra staromodni fudbal sa čvrstom odbranom, puno trčanja, fizički jako, a ove sezone su svom QB-u Aleksu Smitu dali opcije u napadu dovođenjem Meningema kao i vraćanjem iz penzije Rendija Mosa. SF je po meni prvi favorit NFC-a, dok GB mora ozbiljno da se pozabavi odbranom, pogotovo sekonderi linijom,, jednostavno, ovako jednodimenzionalno ne može. Takođe, doveli su Sedrika Bensona da poprave trčanje, ali mora to bolje.

Carolina   10   
   Tampa Bay «   16   

Nisam ovo ispratio, moram priznati, ali sam očekivao više od napada Karoline, iako sam znao da je odbran TB odlična.

Pittsburgh   19   
   Denver «   31   

Derbi u večernjem terminu je bio vrhunski, povratak jednog od najvećih igrača svih vremena, Pejtona Meninga je bio fantastičan. Taj čovjek zna sve o fudbalu, da i će ga zdravlje poslužiti i da li je njegova ruka moćna kao nekad, to ćemo da vidimo, ali da ima kompjuter mjesto mozga, to je bilo više nego vidljivo. Gledati Denver pod Tibouom  i pod Meningom je nebo i zemlja. Ovo je bila taktička bitka gdje je Mening čitao odbranu Stilersa i prilagođavao napad onom što vidi, i ovo je bila šahovska partija njega i sejftija Stilersa Polamalua. Pitsburg je zapravo kontrolisao ovu utakmicu, rezultat, vrijeme, ali par grešaka ih je koštalo utakmice. Rezultat je nerealan i ne prikazuje pravo stanje na terenu. Uglavnom, bilo je uživanje gledati ovu utakmicu kao i vidjeti ponovo Meninga na djelu.

Ponedjeljak

Cincinnati   13   
   Baltimore «   44   

Zaista sam se nadao da će ovo da bude bolja utakmica, tj. napetija. Takođe, nadam se i dalje da će ova divizija dati više derbija i neizvjesnih utakmica, međutim, očigledno Baltimor zna caku svojim takmacima iz divizije. Flako svake godine tvrdi (ili za njega tvrde) da je sazrio u elitnog QB, i večeras je izgledao fantastično, odlično je rasporedio pasove, imao je sjajnog TE. Rej Rajs je i dalje odličan RB, odbrana je starija ali i dalje fantastična, Ed Rid je jedan od najboljih sejftija ikada. Sledeće sedmice Baltimor ide Filadelfiji, i treba očekivati težu situaciju, jer su Rejvensi "domaćinska ekipa" pa sačekajmo test protiv ozbiljnijeg protivnika za neke ozbiljnije procjene. Ali, da su favoriti i bez najboljeg defanzivca prošle sezone, jesu. Sinsinati mora da izbjegne ono što se zove "sophmore slump" ili "raspad igrača u drugoj godini karijere", jer su im i QB Dalton i glavni hvatač Grin ušli u drugu sezonu.

San Diego «   22   
   Oakland   14   

Jedno je sigurno - sa Ouklendom nikad nije dosadno. Prvo ljudi potroše brdo draft pikova da dovedu Karsona Palmera, pa dovedu QB-a i na tzv. dodatnom draftu. U ovoj utakmici glavni hvatač im je bio RB MekFaden, a izgubili su zbog tri zabrljana panta jer im se povrijedio igrač koji dodaje loptu panteru, pa je tu ulogu preuzeo lajnbeker. Pogledati hajlajtse, totalna komedija.
San Dijego izgleda dobro, Rivers je definicija stabilnog QB-a, faliće im Vinsent Džekson ali tu su i dalje Malkom Flojd i Antonio Gejts. Prvi RB Metjuz im je povrijeđen, ali očekuju da će se vratiti na sredini sezone. Godinama su vladali u ovoj diviziji, ali nikako da naprave neki prodor u plejofu, mnogi su očekivali smjenu trenera Norva Tarnera, ali on je i dalje u SD. Biće zanimljivi dueli Denvera i SD-a.
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4670
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.1
Browser
Safari 536.25
mob
Apple iNat
Ray Lewis je mnogo smrsao. Verovatno zbog godina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Nokia krntija
Али је и даље боготац. А реци да је Сагс здрав, каква би то одбрана била.

Citat
Napad koji nije mogao da postigne TD u predsezoni je natrpao odbranu koju su mnogi proglašavali najboljom u ligi.

Ја сам знао да Рејвенси имају добру одбрану, Џајантси, Најнерси, Џетси, Стилерси, Берси (иако Урлахера муче колена), ал да Бафало има одбрану која је можда најбоља у лиги то нисам знао.  Smile

IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.