2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NFL sezona 2010/2011  (Pročitano 60059 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia krntija
eeee moj Hjuston... sada izgubili za poen  Smile

jel gledo neko Berse i Džetse, kažu bila odlična utakmica isto

evo rezultata od juče, vidim da niste stavili

Arizona - Dalas                    27:26
Čikago - Njujork Džets          38:34
Bafalo - Nju Ingland               3:34
Klivlend - Baltimor                10:20
Kanzas Siti - Tenesi              34:14
Sent Luis - San Francisko      25:17
Džeksonvil - Vašington         17:20
Majami - Detroit                  27:34     Smile
Denver - Hjuston                24:23
Ouklend - Indijanapolis         26:31
Sinsinati - Sand Dijego         34:20
Tampa Bej - Sijetl               38:15
Grin Bej - Njujork Džajants  45:17
« Poslednja izmena: 28. Dec 2010, 01:26:04 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
nisam gledo medvede,samo sam pratio online rezultato al sam zato gledo kako grin bej demolira dzajantse i perfektnu igru arona rodzersa

evo i saintsi dobise falkonse na jedvite jade
« Poslednja izmena: 28. Dec 2010, 05:47:20 od sez »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia krntija
I ja sam gledao Džajantse, Rodžers im se posrao po faci.

Počeo da gledam Seintse, ali nisam mogao od umora. Gledao sam do Vajtovog tačdauna i zaspao.
Donekle očekivana pobeda Seintsa, iako je vidim bilo tesno do kraja, a i ovaj poraz im neće nešto puno odmoći. U zadnjem kolu čekaju raspale Panterse i ako to pobede prvi su u NFC-u.
« Poslednja izmena: 28. Dec 2010, 11:24:27 od bookee »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6610
Gledao sam ja Džetse i Berse, bilo na ESPN-u. To je bila ludnica, pogotovo u prvom poluvremenu, kad odbrane gotovo nisu postojale. U drugom su se malo stabilizovali i jedni i drugi, odbrane su zaigrale, bilo je svega, promašenih FG, ali ključni momenat je bio presječen pas Marka Sančeza na minut do kraja.

Gledao sam i sinoć ovu utakmicu, počelo tvrdo, 0-0 gotovo do poluvremena, nekako dođe Atlanta do rezultata 14-10, a onda je Dru Bris odradio drajv od osamdesetak jardi u 4. četvrtini i okrenuo na 17-14 i ostavio Falkonsima oko 3 minuta. Ovi to spiskaše na neke pasove, sve ukupno pola minuta, bi punt, i onda su čekali da im odbrana osvoji loptu, a u međuvremenu su trošili tajm-aute, međutim, Sejntsi osvojiše ključni novi prvi daun na oko minut i po do kraja, ovi bez tajm-auta, i to bi.
Mada, kad je Bris bacio dva INT u ruke defanzivnoj liniji Falkonsa, mislio sam da će to biti "jedna od onih pobjeda Atlante". Ali nije. Inače, ovo im je drugi poraz kući otkako su promijenili QB (Met Rajan). Imaju 20 pobjeda i 2 poraza.

Meni je šok kola bio poraz Džeksonvila od Vašingtona kući, njima gorilo za plej-of a Vašingtonu ne znači ništa, ali, Džeks. je jedna od rijetkih ekipa koja bi lakše podnijela da im ne igra startni QB nego jedan drugi igrač, u njihovom slučaju raning bek Moris Džons Dru. Bez njega, nema pobjede, a eto bogami ni plej-ofa.

Grin Bej je odradio sve kao što treba, (protekciju Rodžersa i odbranu protiv trčanja) ali im je i pomoglo ono u šta su se potajno uzdali, da Ilaj Mening ima jednu od svojih "ludih" večeri. 4 INT, plus još dvije izgubljene lopte drugih igrača, previše. Iako, na poluvremenu i početkom treće četvrine, bilo je to u egalu. A onda su se Džajentsi raspali. Mislim da je jedan TD postignut od strane GB u tri pasa, a u pitanju je blio preko 70 jardi.

Koltsima svaka čast, nisam njihov ljubitelj ali dobili su šta su trebali, dešavanja na drugim terenima na ruku su im išla.

San Dijego - opet se pokazuje da su cifre koje nabija Filip Rivers izuzezno jalova stvar (što bi rekao Zvonko Mihajlovski da je statistika kao bikini, otkriva gotovo sve, ali ne pokazuje ništa). Bolje da je on slabije igrao, a da su se plasirali u plej-of, e sad, može da počne priča "da je ostao Tomlinson, bilo bi to drugačije"... blablabla

Drago mi je da je i Ditroit nekom utrpao 30+

Rutinske pobjede Patriota, Kanzas Sitija (plej-of!), Baltimora, Tampe. Bredford u Sent Luisu izrasta u QB ranga Meninga (naravno, ako nastavi ovim tempom da igra, ali ruki koji prebaci 3000 jardi u sezoni znači da ima predispozicije), volio bih da uđu makar u plej-of, a to će biti krljanje u posljednjem kolu na najnegostoljubivijem terenu u NFL, u Sijetlu.

Elem, sem pitanja ko je prvi u AFC South i NFC East, ovako izgleda plej-of situacija

AFC

1. Patriots
2. Pitsburg

3. Kanzas Siti
4. Indijanapolis (eventualno, ako puknu od Tenesija kući, a teško će, a Džeks. dobije, onda je Džeks. četvrti)
5. Baltimor
6. Džetsi

(u prvom kolu, takozvanom vajld kard igraju 3. i 6. odnosno 4. i 5., prve dvije ekipe odmaraju)

NFC

1. Atlanta
2. Filadelfija/Čikago (zavisi od ishoda Grin Bej-Čikago)

3. Čikago/Filadefija (vidi 2.)
4. Sent-Luis/Sijetl (direktan okršaj)
5. Nju Orleans
6. Grin Bej/Džajents/Tampa Bej (prosta računica - GB dobije i ide u plej-of, ako izgube onda neki krugovi se formiraju itd)
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6610
Filadelfija usrala šanse za first round bye, da ne igraju vajld kard, porazom od Minesote

Filadelfija - Minesota 14:24
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Tel.Me Your.Number
Indianapolis - Tennessee 23:20

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Tel.Me Your.Number
 Smile Smiley

Odoše Saintsi

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6610
Ode i Mening  Smile

WC - Subota

Sijetl - Nju Orleans 41-36

Inijanapolis - Njujork Džetsi 16-17
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia krntija
Ispadoše i šampioni i vicešampioni.

Gledao sam Koltse i Džetse sinoć. Solidna utakmica sa jako dobrim odbranama u prvom poluvremenu. Džetsi su odigrali jako kvalitetno, raning bekovi Šon Grin i Tomilson odlični.
i još jedan pokazatelj da u sportu nije gotovo dok se ne svira kraj. Na 57 sekundi do kraja, posle panta usledilo vraćanje Kromartia od skoro 50 jardi, pa potom dva odlična pasa Sančeza i na 3 sekunde pre kraja prilika za fild gol sa 32 jarda čini mi se, što je Folk lagano pretvorio u 3 poena.
Ne mogu da kažem da je bolji tim prošao jer ne bi bilo i nezasluženo da su i Koltsi prošli, ali i Džetsi su pokazali da imaju štofa za velika dela.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6610
Iako (ponavljam po stoti put) ne volim Meninga, poštujem ga, juče je odigrao opet solidnu utakmicu, mada ne neku od njegovih "monster" kad baci 400 jardi i 3-5 TD. (Što opet daje za pravo kritičarima koji mu zamjeraju da u plej-ofu ne igra kao na nivou regularne sezone) Ali, ovaj put moram da stanem u odbranu i kažem da su mu zaista falili Dalas Klark i Ostin Koli, kao i par igrača u odbrani. Takođe, Darel Revis je zatvorio u potpunosti njegovu prvu hvatačku opciju, Redžija Vejna, koji se nije vidio.

Ipak, jučerašnja utakmica je pokazala da jednodimenzionalni napad ne vodi nigdje. Sem donekle Adaija, trčanje Koltsa je bilo slabo, pogotovo od strane Dominika Roudsa, a kiks specijalnog tima u odbrani na vraćanju šuta od strane Kromartija će ih proganjati dugo. Odbrana Koltsa protiv trčanja nije bila na nivou na kom je bila prethodnih nekoliko utakmica, što su Tomlinson i Šon Grin iskoristili vrhunski, kao što je primjetio bookee. Ali zato je odbrana Džetsa na 3rd and short bila fantastična.

Elem, ključevi uspjeha su bili, kao i što je najavljeno prije utakmice, zaustavljeno (preporođeno) trčanje Koltsa, Sančez je bacao bez nekih kardinalnih grešaka i izbalansiran napad Džetsa. Uz to i fin doprinos specijalnih timova Džetsa i imali smo jednu odličnu utakmicu.

A što se prve utakmice tiče, odbrana Sejntsa (pogotovo DB linija) je bila očajna, Haselbek ih je bacao u očaj, Briss je bio na svom nivou, ali zaboga, primiti 41 poen od ekipe koja je skupla 7 pobjeda ukupno, a u posljednjih desetak kola samo 3, je smiješno. Negdje sam našao podatak da su sve te poraze u posljednjih 8 kola regularne sezone Sihoksi pretprili sa više od 15 razlike, a i u kladionicama u USA hendikep je bio +11 u korist Sijetla.

Ipak, trčanje Linča i partija Haselbeka zaslužuju svako poštovanje. Pogotovo nakon negativnog rezultata od 10-0 i 17-7, kada su svi, pa i ja, već bili spremni da ih otpišu za ovu sezonu.

Večeras nas očekuju opet dvije dobre tekme. Kanzas Siti igra odlično kući (7-1), mladi su, napaljeni, a Baltimor igra tvrdo, jako, žestoko, sa legendama poput Reja Luisa i Eda Rida u odbrani.

A poslastica vikenda bi po imenima trebala biti utakmica Filadelfija-Grin Bej. Vik protiv Rodžersa, Vik protiv odbrane Pekersa, Dešon Džekson i Lešon Mekoj protiv Metjuza, Hoka, Barneta. Igra se u Filadelfiji, ali GB može da pobijedi svakog i svugdje, kao recimo kad su tukli Džetse u Njujorku 9-0. Drama u najavi.
« Poslednja izmena: 09. Jan 2011, 16:05:36 od Consigliere »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.