2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 10:17:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NFL 2009/2010  (Pročitano 52616 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 138
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
толико о централи кад они пишу пицбург...
ко год је гледао знао је зашто је остао целу ноћ. На крају сам баш до јаја навијао за Аризону , поготово кад су направили серију 16-0 у последњој четвртини, али неко је исправно написао.. много грешака, превише пута враћени уназад...
и никако ми није било јасно како је могуће да код последњег тачдауна сантониа холмса три играча око њега а ниједан близу. па логично је било да ће на њега да иду, као што су ови ишли на Фицџералда кад се ломило.. ту сам се баш изнервирао..Страшна утакмица, али ипак је пресудио онај тачдаун на крају друге. да су кардинали тада барем три поена постигли ( уместо што су примили 7) + то што су имали први напад у другом полувремену- тотално би се , по мени, другачије све одвијало..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 189
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Zasto je Pittsburgh imao srece??? Zato sto nekoliko puta na jard od end zone nije uspeo da postigne TD... Ma dajte.. Bolji su bili i pobedili... Ta Arizona je u najbolju ruku prosecna ekipa.. Svaka im cast na srcanosti koju su pokazali na putu do SB i ravnopravnosti sa Pitt. ali ruku na srce nisu zasluzili superbowl.. Nepristrasan sam.. Nisam fan ni jedne ni druge ekipe, ali bolja ekipa je pobedila.. Trebalo je pitanje pobednika biti reseno mnogo ranije, ali...
IP sačuvana
social share
"Ako kanite pobjediti, ne smijete izgubiti" Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 1.0.154.43
Imali su srece u zadnjem napadu,onda u presecenoj lopti za vraceni td zatim glupe kazne Arizone za preko 100 yardi,tesko da za ekipu sa mozda i najboljim vazdusnim napadom reci da je prosek,da je bilo malo vise vremena tj da nisu dobili one kazne verujem da bi zadnji napad doneo mozda i pobedu,najpostenije bi bilo da se igrao produzetak ali ovako svaka cast Picburgu Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1973
Zastava Negde u Srbiji
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung 
Imao sam 500 din. na Arizonu, kvota 3,60.
...sta ces...
Ovo je bila poslednja utakmica Kurta Vornera,
koliko sam razumeo komentatore.
IP sačuvana
social share

Што је глава празнија, то је безобразнија.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 1.0.154.43
Nije poslednja igra kao starter na pro bowl-u,a posle ko zna -videcemo,inace Arizona ima 5 startera na pro bowlu
« Poslednja izmena: 02. Feb 2009, 14:11:28 od sez »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Komirao sam se sinoc na poluvremenu i sve do sad nisam se kacio na net da ne bi video rezultat...  Smile

Sva sreca da sam to uradio, stvarno neverovatan mec...  Smile

Steta za Arizonu ali su ih kazne na kraju preskupo kostale... PiCburg je bio za nijansu bolji i zasluzeno su osvojili...  Smile Harison je zivotinja, odusevio me covek...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
E dajte neki  link za dl Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1973
Zastava Negde u Srbiji
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung 
« Poslednja izmena: 02. Feb 2009, 18:27:12 od kliko12 »
IP sačuvana
social share

Што је глава празнија, то је безобразнија.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Tako sam i zeleo Smiley

Na demonoidu skoro da je mrtav torent, ovaj je cool Smiley

Hvala  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 189
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa nije sreca kad protivnik gresi... Ko je Arizoni kriv sto ima preko 100 jardi kazne... To je superbowl neiskustvo.. Trebalo im je dugo da se oslobode grca i treme... Videlo se.. Dobro, ne vidja se cesto da se inters. vrati 100 jardi za TD, pogotovo u SB, mislim da nije nikad.. Ali to su aduti sa kojima Pitt. raspolaze.. Odbrana je kljuc za uspeh.. Jeste Arizona najbolji napad pasom ali su truba trcanjem, odbrana polubezveze.. Po meni je supersreca sto su dosli do kraja uz samo jedan vrhunski segment igre...
Uporedimo Pitt. sa Arizonom..
Pitt. - Odbrana bolja, resiveri i trkaci bolji, ako izuzmemo Fittzgeralda koji je vanserijski.. Edgerrin James, solidan sinoc.. Dok ovamo Holmes, Ward, Parker, Miller (TE)... Ne znam, mozda ja ne vidim dobro, ali po meni je Pitt. daleko bolja ekpipa..
I po stoti put se dokazuje da odbrana dobija utakmice, a ne napad.. Roethlisbergeru je milion puta lakse uci na teren kad zna, da i ako izgubi loptu, Polamalu i kompanija ce da je vrate cas posla... Ne moze on izgubiti koliko njegova odbrana moze oteti..
IP sačuvana
social share
"Ako kanite pobjediti, ne smijete izgubiti" Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 10:17:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.