2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 20:00:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NFL 2009/2010  (Pročitano 52191 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2169
Zastava Prokuplje
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Brejdi završio sezonu?     
Nju Ingland se možda provukao peoriv Kanzas Sitija, ali su zato izgubili Toma Brejdija.

Po još nezvaničnim izveštajima, miljenik lige će propustiti ostatak sezone zbog teške povrede kolena

Trener Bil Beličik je rekao da će se sve znati tek posle novih snimaka, ali izvori kao što su "yahoo sports" i zvanični sajt Patriota kažu da je velika šteta na ligamentima i da je operacija neophodna.

Brejdi je imao učinak od 7-11 za 76 jardi pre nego što se povredio. Zamenio ga je Met Kasel, koji je imao 13-18 za 152 jarda i jedan tač daun. Nju Ingland je na kraju slavio sa 17-10.

e jbte ako mi je zbog nekog krivo to je zbog brejdija Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1152
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple iPhon 6
Vidim ja da ova sezona ima da bude selo veselo,poceli smo sa povredama QB sad ce krenu i ovi iz odbrane ,timovi ce biti osakaceni,bes mi sve ako ove godine JETS-i ne budu glavni konkurenti za titulu( mozda isuvise optimisticki) ipak su doveli Favre,a to je 50% svakog tima iako je on tezak rekovalescent i veteran
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2169
Zastava Prokuplje
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
ipak su doveli Favre,a to je 50% svakog tima iako je on tezak rekovalescent i veteran

sto brate sta mu fali.samo da ima neko da ga podrzi i bice ovo odlicna sezona i za njega i ekipu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1152
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple iPhon 6
Nisam ja rekao da mu nešto fali,daleko bilo,mislim da je on stvarno pun pogodak za JETS-e i da ce u mnogom doprineti da oni napreduju na svim poljima,ja sam samo hteo da kazem da me ne bi cudilo da se i oni sad ukljuce u borbu za titulu,jer kako su svi timovi krenuli sa povredama oni vrlo lako mogu da isplivaju na vrh,desavale su se takve situacije i ranije ,pogotvu u 80-tim.

Usput JETS-si imaju solidan tim,koji moze jako dobro da funkcionishe na svim pozicijama,nemaju loše hvatače a pogotovu sad kad imaju QB koji ce da im servira loptu na tacnu bice to sasvim OK napad ,odbrana malo škripi ali nigde niej savršeno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2169
Zastava Prokuplje
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Nisam ja rekao da mu nešto fali,daleko bilo,mislim da je on stvarno pun pogodak za JETS-e i da ce u mnogom doprineti da oni napreduju na svim poljima,ja sam samo hteo da kazem da me ne bi cudilo da se i oni sad ukljuce u borbu za titulu,jer kako su svi timovi krenuli sa povredama oni vrlo lako mogu da isplivaju na vrh,desavale su se takve situacije i ranije ,pogotvu u 80-tim.

Usput JETS-si imaju solidan tim,koji moze jako dobro da funkcionishe na svim pozicijama,nemaju loše hvatače a pogotovu sad kad imaju QB koji ce da im servira loptu na tacnu bice to sasvim OK napad ,odbrana malo škripi ali nigde niej savršeno

ma u redu je skapirao sam sta si hteo da kazes.uostalom vreme ce pokazati dali si jetsi sposobno za titulu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1152
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple iPhon 6
Pa ja razmišljam tako da bi bilo dobro da 4 ili 5 timova ravnopravno konkurišu za titulu a neko da tu još uskoci iz prikrajka,kao prošle godine.

U svakom slucaju nas ocekuje daleko neizvesnija sezona nego prošla ,ako je sudeci po rezultatima ili cak i samim utakmica recimo ko carolina -san diego ,jer je ono utakmica koju vredi gleadti iznova i iznova jer onakav triler se nevidja svaki dan
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2169
Zastava Prokuplje
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Pa ja razmišljam tako da bi bilo dobro da 4 ili 5 timova ravnopravno konkurišu za titulu a neko da tu još uskoci iz prikrajka,kao prošle godine.

U svakom slucaju nas ocekuje daleko neizvesnija sezona nego prošla ,ako je sudeci po rezultatima ili cak i samim utakmica recimo ko carolina -san diego ,jer je ono utakmica koju vredi gleadti iznova i iznova jer onakav triler se nevidja svaki dan

e da salzem se u vezi toga.vidis ja bi voleo recimo san francisko da ode dalje.oni godinama nisu nesto u vrhu,a ako bi kojim slucajem prosli dalje ne sumnjam da nebi napravili nekakav spektakl
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1152
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple iPhon 6
Pa sto se tice 49ers-a mislim da su oni sami po sebi spektakl,jer pored tolike armije navijaca koju poseduju u Americi a bogami i u svetu ,napravili bi ludnicu(predpostavljam) ali sama fransiza je jako slaba tj na staklenim je nogama,oni pokusavaju da nesto urade,cak mi se cini da su skoro pre 2 ili 3 godine podmladili ceo tim i opet inista,ali dobr evo ove godine imash slucaj Atlante koja ce ja mislim biti isto veliko iznenadjenje ako ovaj mladjani QB nastavi sa dobrim igrama a do pre godinu dana su joj prognozirali sudbinu 49ers-a posle hapsenja Vika.Sve u svemu ja cu se nedeljom zabiti pred Tv sa sve kladionicarskim tiketom i uzivati u tekmama   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Big Ben ne priznaje bol
Ben Rotlisberger neće mnogo trenirati ove nedelje, ali će u nedelju sigurno biti na terenu.

On je odigrao tri četvrtine meča protiv Hjustona u prvom kolu, a onda izašao zbog bolova u ramenu

Big Ben i dalje oseća oštar bol u tom predelu, ali kaže da mu ne pada na pamet da propusti veliki derbi protiv Klivlenda.

Pretpostavljate, krivac za njegovu povredu je izvesni Mario Vilijams, a za vreme provedeno na terenu kompletirao je 13-14 dodavanja za 137 jardi i dva tač dauna.

Hjuard umesto Krojla 
Bar sledeće nedelje Dejmon Hjuard će biti ponovo prvi kvoterbek Kanzas Siti Čifsa.

Brojdi Krojl je povredio kolenu u meču protiv NJu Inglanda i njegov status je "od utakmice do utakmice"

35-godišnji Hjuard nekako ima mnogo sreće prethodnih godina, jer nikako ne počne godinu kao prvi kvoterbek, ali je uvek završi kao takav zbog povreda prvo Trenta Grina, pa Brojdija Krojla.

Inače, u Tenesiju i dalje drhte čekajući rezultate snimaka povređenog kolena Vinsa Janga. Po prvim prognozama, njega očekuje pauza od oko mesec dana.

Fili u Džetsima     
Njujork Džetsi potpisali su jednogodišnji ugovor sa šuterom Džejom Filijem.

Fili je otpušten iz Majamija, iako je imao najbolju sezonu u karijeri, a nije se najbolje snašao na trening kampu sa Kanzas Sitijem

Fili će zameniti Majka Nudženta, koji se povredio u prvom kolu upravo protiv Majamija i još se ne zna koliko će odsustvovati.

Džetsi su ovu sezonu počeli pobedom od 20-14, a u drugom meču protiv Nju Inglanda ćemo ih gledati na Sport Klubu u nedelju od 22.15

Izvor: SportKlub
« Poslednja izmena: 10. Sep 2008, 13:53:25 od trstra »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1152
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple iPhon 6
 Smile lepo ja kazem JETS-i ce da figuriraju za titulu ,zivi bili pa videli Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 20:00:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.