2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 15:30:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko će biti šampion?
New England Patriots
55.1%  (27)
San Diego Chargers
8.2%  (4)
Indianapolis Colts
10.2%  (5)
Chicago Bears
6.1%  (3)
New Orleans Saints
0%  (0)
Neko drugi
20.4%  (10)
Ukupno glasova: 49
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NFL 2007/2008  (Pročitano 33279 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 334
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 
Sta je jos potrebno da EAGLES urade, pa da pobede??? Smile Sinocna utakmica protiv BEARSA bila je fantasticna, ne treba da ostane u senci ubedljive pobede NE protiv DOLPHINSA i zaista sjajne partije Brejdija,Mosa i & co...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1152
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhon 6
Joj kako ovi iz Filadelfije umeju da zaseru stvar,znaci bre vola ne mogu da ubodu ove godine ](*,)Mrljavi bersi ih dobiju,znaci dno dna Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

ma ja sam obican predstavnik svoje (de)generacije

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Sta je jos potrebno da EAGLES urade, pa da pobede??? Smile Sinocna utakmica protiv BEARSA bila je fantasticna, ne treba da ostane u senci ubedljive pobede NE protiv DOLPHINSA i zaista sjajne partije Brejdija,Mosa i & co...
Joj kako ovi iz Filadelfije umeju da zaseru stvar,znaci bre vola ne mogu da ubodu ove godine ](*,)Mrljavi bersi ih dobiju,znaci dno dna Smile Smile

Brajan Dovkins povredjen, Micel Luis otiso u San Francisko, a dobar sejfti im je bas hvalio u poslednjem napadu Cikaga, i jedan siguran hvatac im mnogo hvali, Kurtis jeste brz ali nije to to
IP sačuvana
social share
  Veliki Duhovni Vodja A.LJ.K.-a        

"Smrt ljigama"                                                           
@2007 Co., LTD. All rights reserved.         
This is oficial moto of A.LJ.K. internacional organisation 
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1152
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhon 6
Nije u pitanju ko kome fali nego kako uspeju da ispuste vodjstvo par minuta pre kraja( činimi se 2:50) odavno nisam video da Filadelfija izgleda ovako loshe Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 354
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG KG 810
Samo mi se cini da je bio u zadnjem napadu kod onog pasa za TD, cist holding ofanzivnog linijasa Bears-a. Cak je i komentator na SK isto to primetio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5368
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
teshka sezona za navijache orlova .. shta bi tek delfini trebali raspustit klub .. ne ..

uvjek se rado sjecham prije neku sezonu kad je miami dobio patriote ( ne podnosim NE )  a ja se kladio da che bit tako ..  a to je tad bila naravno senzacija .. shteta vishe bih volio da takve tekme postanu normalan rezultat ..

al vrijeme u nfl zna promjeniti sve kao i svugdje drugo.. i payton se nacheko i dobio je ..

ne pratim neshto nfl al imam osjechaj da che ove sezone bit oni stalni osumljicheni ..

ostali nek grade tim za novu sezonu i nek je sa srechom..
IP sačuvana
social share
Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all ...  ili
dvije babe se obabile, četri lađe otplov'le, djed ostao kod kuće, u gaćama šapuće, četr oraha pod zubom strunio..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

ma ja sam obican predstavnik svoje (de)generacije

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Nije u pitanju ko kome fali nego kako uspeju da ispuste vodjstvo par minuta pre kraja( činimi se 2:50) odavno nisam video da Filadelfija izgleda ovako loshe Smile

Pa tih 2:50 min cine razliku izmedju dobrih i najboljih ekipa, a njima je Dowkins mnogo hvali samo za ta 2:50 min jer je on najbolji FS u ligi u poslednjih 10god
IP sačuvana
social share
  Veliki Duhovni Vodja A.LJ.K.-a        

"Smrt ljigama"                                                           
@2007 Co., LTD. All rights reserved.         
This is oficial moto of A.LJ.K. internacional organisation 
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1003
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6300
Indijanapolis Koltsi nastavili su seriju trijumfa i u sedmom kolu NFL-a, a u svom šestom ovosezonskom nastupu savladali su Džeksonvil sa 7:29.
IP sačuvana
social share
One Jerry Edwards, There is only one Jerry Edwards...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2519
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Siemens 
teshka sezona za navijache orlova .. shta bi tek delfini trebali raspustit klub .. ne ..

uvjek se rado sjecham prije neku sezonu kad je miami dobio patriote ( ne podnosim NE ) a ja se kladio da che bit tako .. a to je tad bila naravno senzacija .. shteta vishe bih volio da takve tekme postanu normalan rezultat ..

Tad je Miami imao najboljeg  trkaca lige, a danas nemaju ni solidnog, a kamoli odlicnog. O ostalim pozicijama ne vredi ni govoriti Smile
IP sačuvana
social share

Only good die young!
Born To Be Hated!
Dying To Be Loved!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5368
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
pojma nemam ko je tad dobio NE .. znam da sam se dobro nasmijao telefonirajuchi sa nekim poznanicima koji su brejdi fenovi.. pokazem im tiket pa nek racunaju na tog running back-a njih 40 i kusur .. ahahah

ps.. ne druze se samnom vishe poslije toga al iz nekih drugih razloga .. shteta htio sam sa njima slavit zajedno proshli superbowl ..

ja bih sigurno imao i shta slavit ..   Smile
IP sačuvana
social share
Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all ...  ili
dvije babe se obabile, četri lađe otplov'le, djed ostao kod kuće, u gaćama šapuće, četr oraha pod zubom strunio..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 15:30:07
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.