2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 13:08:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko će biti šampion?
New England Patriots
55.1%  (27)
San Diego Chargers
8.2%  (4)
Indianapolis Colts
10.2%  (5)
Chicago Bears
6.1%  (3)
New Orleans Saints
0%  (0)
Neko drugi
20.4%  (10)
Ukupno glasova: 49
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NFL 2007/2008  (Pročitano 33006 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1152
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple iPhon 6
Po zadnjim informacijama neke cerka vlasnice Rams-a bi trebalo da proda neki deo vlasnicima UTAH jazza ali je sve na pocetku price,koliko ja posedujem informacije citajuci na nekim forumima LA je odustao od kupovine(tj. neki konzorcijum).Cela prica bi kao trebala da bude resena do kraja Maja,no videcemo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 410
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson w900
shta je bilo sa njima .. jel se to mozda misle selit
Po pravilima NFL-a jedan clan mora da ima 50%+1 akciju, a posto je vlasnica umrla (imala je 60%), a ima sina i cerku...  Smile
Bilo je price da ce se preseliti u LA, ali viiking je cuo da nema nista od toga
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
L.a bi i ovako trebao da dobije tim,mada Ramsi jesu bili tamo par godina
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ajmo, droga, petarde, ulosci na komad!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3545
Zastava Dry Valley Nis Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
SonyEricsson K510i
Mogao sam iz NFC da ocekujem bilo koga ali NYG nikako. Oni su mi ono kao Miami, Oakland timovi iz velikih gradova gde igraci odu cisto da se provode a slabije igraju
IP sačuvana
social share
Najzad sam pobedio u fantaziji!!!

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1152
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple iPhon 6
Ne znam da li je razlog slabijih igara to sto u velikim gradovima iima vishe provoda ali znam da je LA totalno ne zainteresovan za NFL ustvari oni da ih je interesovalo ne bi ni pustili mnoge klubove da odu iz njihovog grada ,ovde se pre radi o kolicini novca koja je u oipticaju i mestu gde ce se nov stadion graditi ili u infrastrukturi postojecih stadiona.Solt Lake City ima Olimpiski stadion kapaciteta priblizno 80 000 dusa i veoma bogatu sredinu(mormoni,malo ko zna da je to jedna od najbogatijih crkava koja obitava na prostoru USA i finasira se iz snaznog lobija u toj drzavi) sam BYU koji je inace iz Prova mesto 75 mila od Solt Lake City-ja ima jednu od boljih skola sto se tice Americkog fubala,takodje i UTAH state,oba ta univerziteta se finansiraju iskljucivo iz crkvenih fondova.Usustini da skratim pricu ,UTAH zeli NFL tim da li ce ga dobiti videcemo,ja se nadam da nece jer ce biti josh jedan teren sa brdo snega ali sa druge strane Amerima odgovara da naprave novu sredinu i da crpe finansiske moci jedne drzave koja samo ima jedan profesionalni tim a to su Dzezeri u NBA.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 53
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Sutra super bowl
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.25
NFL: Superbol - dan kada staje sve
Subota, 2. februar 2008. 16:59

Jedini dan kada sve staje u Americi nije praznik. Bar ne zvaničan. Kada se igra Superbol svi poslovi prestaju, i uključuje se televizor zbog najgledanijeg sportskog događaj ana svetu. Ovogodišnje 42. finale NFL-a biće odigrano u Arizoni na najsavremenijem stadionu koji prima 73.000 gledalaca.

Finalisti su, do sada neporaženi, Nju Ingland Petriotsi i najprijatnije iznenađenje, Njujork Džajants. Nju Ingland je, očekivano, veliki favorit u ovom meču. Kvoterbek Tom Brejdi i družina imaju skor 18-0 i ove sezone su oborili neverovatan broj rekorda. Mnogi analitičari kažu da su Petriotsi najjači tim koji je ikada sastavljen.

Povezanost Brejdija sa hvatačima Rendijem Mosom, Dante Stalvortom i Vesom Velkerom je izuzetna. Brejdi je bacio čak 50 tačdaun pasova ove sezone, čime je oborio rekord NFL-a. Pored sjajnog hvatačkog korpusa u plej-ofu zablistao je i trkač Lorens Maruni.

Petriotsi imaju i jednu od najboljih odbrana u ligi gde u najjačoj lajnbekerskoj liniji igraju veterani Džunior Šeu, Majk Vrabel, Tedi Bruski i Adalius Tomas. Pored njih sekundari čine imena kao što su Rodni Harison, sa 14 godina igračkog iskustva, Džejms Sanders, Asante Samjuel i Elis Hobs.

Sa druge strane, njujorški Džajantsi predvođeni kvoterbekom Elijem Meningom, u odličnoj su formi. Iako se njihov tajtend i jedan od najproduktivnijih igrača napada, Džeremi Šoki povredio pred kraj sezone, Džajantsi su pobedili sve tri plej-of utakmice u gostima.

Meningu će ovo biti prvi put da igra u Superbolu, ali će mu pomoći i sjajni trkački tandem Brendon Džejkobs, Ahmad Bredšou. Hvatači Pleksiko Bures i Amani Tumer igraju životnu sezonu, i biće veliki faktor na utakmici u nedelju.

Defanzivni linijaši Džajantsa Majkl Strahan i Osi Umeniora moraće da vrše konstantan pritisak na Brejdija kako bi smanjili veliki broj uspešnih pasova.

Njujork je jedini tim koji je ove sezone namučio Nju Ingland, jer je u njihovom duelu koji su odigrali u poslednjem kolu, rezultat iznosio 38:35. Ovo, svakako uliva samopouzdanje Džajantsima, a sigurno je i da je imalo uticaja i na rezultate u plej-ofu.

Na poluvremenu će nastupiti Tom Petty & The Heartbreakers, jedan od najpopularnijih rok bendova u Americi koji su i članovi Rok end Rol Kuće Slavnih.

(Darko Milovanović, MONDO)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

This time next year we'll be millionaires!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 697
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung Galaxy CORE
kolike se pare obrcu na owaj dan pa to je bruka...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1152
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple iPhon 6
Stvarno kad covek pomisli koliko ce veceras pojedini da zarade a najvishe NFL organizacija ,pripadne mi zlo.Kad sam cuo da neke karte kostaju i do 16.000 dolara ,onda stvarno shvatish zasto je ovo sport broj 1 u americi ,iako mnogi tvrde da je bejzbol ali u njemu se ne obrcu ovoliko enormne pare na glupostima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

This time next year we'll be millionaires!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 697
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung Galaxy CORE
Negde sam procitao da karte kod onih "preprodavaca"  kostaju od 2.500 $ do 19.000 $...strasno
A mogu jos zamisliti likova koji se klade na superbowl...ulazu velike sume novca to je sigurno...kad sam vec kod kladjenja mislim da treba odigrati NYG sa hendikepom (+12) mislim da ce da bude gusta tekma  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 13:08:49
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.17 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.