2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 21:42:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: I sampion ce biti
Chicago Bears
43.5%  (10)
Indianapolis Colts
56.5%  (13)
Ukupno glasova: 23
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NFL 06/07  (Pročitano 24850 puta)
Ucesnik diskusija

Uglavnom bezopasni

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 188
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ukoliko Philadelphia ne uradi opet nishta ove sezone pogotovo sada kada su ajde da kazhem slabi na pozicijama WR-a naravno da bih voleo da Steelersi odbrane titulu....NE organski ne podnosim....mozhda najvishe zbog Brejdija...shta znam....Seahwaksi su sjajno odigrali proshli sezonu ali neshto sumnjam da mogu da je ponove...GB Packersi se nigde ne pominju a i njih se treba chuvati...Favre iako je pred samrti nece lako odustati
Iako zestoko navijam za Packerse tesko da cemo i ove sezone napraviti nesto znacajno. Ako se treba paziti neke ekipe onda je to Kanzas ili mozda i Hjuston.......
IP sačuvana
social share
Radivojevic je retardirano kopile!
Vujosevic je svinja debela!
E Petko debilu, sad si usrao motku!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Death walks behind. Hell waits ahead

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 300
Zastava Craig
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Alcatel OT-997D
Ako se treba paziti neke ekipe onda je to Kanzas ili mozda i Hjuston.......

Kanzas i 'ajde ali gde nadje Hjuston? Jeste da su se dosta popravili ali chisto da mogu da urade neshto vishe nego proshle sezone...josh su oni zeleni za neke vec uspehe...po nekom mom mishljenju oni ce za 3-4 sezone i te kako biti opasna ekipa...

Inache ove godine ce mnogo biti zanimljivije u AFC-u..ima strashno dobrih ekipa Bills-i mogu da iznenade...Bengalsi takodje pogotovo shto ce zheleti neku vrstu osvete zbog proshle sezone...Titansi,Broncosi i Chargersi su timovi koji chekaju svoje prilike...i ne bi me iznenadilo uopshte ako shampion opet bude iz AFC-a
IP sačuvana
social share
They died hard, those savage men-like wounded wolves at bay. They were filthy, and they were lousy, and they stunk. And I loved them.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung i5700 + D880
Ukoliko Philadelphia ne uradi opet nishta ove sezone pogotovo sada kada su ajde da kazhem slabi na pozicijama WR-a naravno da bih voleo da Steelersi odbrane titulu....NE organski ne podnosim....mozhda najvishe zbog Brejdija...

Ista situacija,posebno ovo podebljano Smiley Vise volim QB-ove koji i trce i bacaju,kao MekNeb i Vik,mozda i Stiv MekNer,samo sto ga je pokopala ekipa.Brejdi mi je ko neka pickica,zamrzeo sam ga na prvu,bez posebnog razloga
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 300
Zastava Craig
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Alcatel OT-997D
McNabb je odlichan QB ali zna nekada da pretera i pochne da baca one Hail Mary pasove preko celog terena...jedino zbog toga zna da me nekada iznervira ali i pored toga on mi je omiljeni QB
IP sačuvana
social share
They died hard, those savage men-like wounded wolves at bay. They were filthy, and they were lousy, and they stunk. And I loved them.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung i5700 + D880
Znam,ali mene je kupio kad sam ga video par puta u onim NFL emisijama (kao pandan NBA action-u) kako ide direkt u igrace dok trci sa loptom,kad vec ne moze da ih pretrci.Nije mi fazon ono sto rade kvoterbekovi,bacanje dole cim naleti neka strvina,iako znam da je to izbegavanje povrede i fumble-a,ali jebiga.Mocno mi je izgledalo,iako je i on sam zivotinja Smiley

On mi je nesto kao Dzej Dzej Okocha - ima boljih,ali je atraktivan za gledanje
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 300
Zastava Craig
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Alcatel OT-997D
Znam,ali mene je kupio kad sam ga video par puta u onim NFL emisijama (kao pandan NBA action-u)

NFL Blast

Inache shto se tiche te njegove igre stvarno mu treba odati priznanje ima chovek jaja shto bi se reklo ali je zbog toga bio doveo u pitanje nastavak karijere posle one povrede kolena...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Sudbina je samo za one koji u nju veruju.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 296
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
I dva preloma clanka.
IP sačuvana
social share
Sudbina je samo za one koji u nju veruju.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 410
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
SonyEricsson w900
Citat
....NE organski ne podnosim....
Citat
legija bice nam veselo ove sezone, jer je obozavam Patriots
Navijam za njih od kad pobedili GB kao velike favorite i posle produzetaka osvojili titulu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 300
Zastava Craig
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Alcatel OT-997D
@nemanjini

Videcemo  Smile ali NE sam pored Brejdija zamrzeo i zbog one njihove (po meni) trule igre kad uzmu pa na 10-20sekundi pre kraja pochnu da shutiraju field goal-ove i pobede iako su celu utakmicu igrali ko poslednje pi*de...e to je josh veci razlog shto ih ne volim...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 410
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
SonyEricsson w900
@legija84

Sve to sto ti mrzis kod NE je odlika velikih timova i igraca. NE je ili izjednacio ili oborio vecinu rekorda u NFL, a da prosle sezone da ih nisu zadesile one silne povrede mozda bi i uspeli da osvoje Super bowl 3 x zaredom (sto se jos nikad nije dogodilo).
Brady je 2001 uleteo kao zamena i sam izneo ceo play-off i finala, tako da mogu da kazem samo RESPECT. Posle toga je samo napredovao i po meni je najbolji QB u NFL.
Ko jos od kvoterbekova moze da za pola minuta osvoji 60 jardi?
Mozes da budes srecan, jer Adam Vinatieri vise nije u NE, ali sigurno su nasli adekvatnu zamenu za nega. (Presao je u Indijanapolis Colts-e i verovatno je njihovo najvece pojacanje ove sezone)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 21:42:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.