2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 11:57:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: I sampion ce biti
Chicago Bears
43.5%  (10)
Indianapolis Colts
56.5%  (13)
Ukupno glasova: 23
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NFL 06/07  (Pročitano 24458 puta)
Ucesnik diskusija

Uglavnom bezopasni

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 188
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
da, denda samo cheka da pricha o jakom prostoru i velikim majstorima u fudbalu...

a veruj mi, znam barem 10 ljudi koji bi prenosili bolje i od jurishevica i golaica...
....ja sam jedan od tih 10?  Smile
IP sačuvana
social share
Radivojevic je retardirano kopile!
Vujosevic je svinja debela!
E Petko debilu, sad si usrao motku!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Death walks behind. Hell waits ahead

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 300
Zastava Craig
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Alcatel OT-997D
Koliko sam ja chuo NFL ce prenositi Sportklub kanal ili tako neshto..kanal postoji na SBB-u za ostale kablovske provajdere ne znam..inache kao i svake godine navijam za Eagles-e i Steelers-e  Smile
IP sačuvana
social share
They died hard, those savage men-like wounded wolves at bay. They were filthy, and they were lousy, and they stunk. And I loved them.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Sudbina je samo za one koji u nju veruju.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 296
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
da, denda samo cheka da pricha o jakom prostoru i velikim majstorima u fudbalu...

a veruj mi, znam barem 10 ljudi koji bi prenosili bolje i od jurishevica i golaica...
....ja sam jedan od tih 10?  Smile
Koliko sam ja uspeo da zakljucim prema tvom potpisu, ti umes samo da vredjas one sportiste koji ti se ne dopadaju...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 410
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson w900
Evo sta kazu kladionice navece sanse daju za:

1. Indianapolis Colts       1:6.5-7
2. New England Patriots 1:8-9
3. Carolina Panthers       1:11-14
4. Seatle Seahawks       1:13-14
4. Pitsburgh Steallers     1:13-14
6. Denver Broncos         1:15

Posto ima najvise ljudi koji navijaju za Miami sanse da osvoje Superbowl su od 1:19-21

Medjutim ljudi najvise uplacuju na Pitsburgh cak 43% kladionicara daje sanse njima i to je oko 70% od svih uplata!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Uglavnom bezopasni

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 188
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

....ja sam jedan od tih 10? Smile
Koliko sam ja uspeo da zakljucim prema tvom potpisu, ti umes samo da vredjas one sportiste koji ti se ne dopadaju...
Hoces da kazes da Radivojevic nije retardirano kopile, da Dusko nije svinja debela i da Petko stvarno nije usrao motku?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 296
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Radivojevic mozda i nije bas dobar igrac, ali on na svakoj utakmici, treningu ili ulicnom basketu ostavlja srce na terenu, mozes li ti da se pohvalis takvim necim?
Dusko Vujosevic je ceo svoj zivot posvetio kosarci i svojim entuzijazmom mnogim momcima je pomogao da postanu daleko bolji igraci nego sto bi bili da ih je trenirao neko drugi. Mada se ni meni ne dopada sto ponekad gura nos gde mu nije mesto.
A sto se Petka tice... Da li si tako pisao o njemu i kada smo onako zestoko slavili prvo mesto u grupi i plasman na svetsko prvenstvo?
I iskreno da ti kazem meni se malo gade likovi sto pljuju po ljudima koji su ulozili veliki trud i veliki rad u poslu kojim se bave.
I mislim da se upravo takvi koji misle kao ti nikada nisu zaista potrudili za neki svoj cilj, jer da jesu, umeli bi da cene druge koji upravo to rade.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Ko poveze to o cemu pricate sa NFL-om dobije tri bambija.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

OK...idemo dalje...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11512
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
 Smile
IP sačuvana
social share
Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Uglavnom bezopasni

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 188
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Radivojevic mozda i nije bas dobar igrac, ali on na svakoj utakmici, treningu ili ulicnom basketu ostavlja srce na terenu, mozes li ti da se pohvalis takvim necim?
Dusko Vujosevic je ceo svoj zivot posvetio kosarci i svojim entuzijazmom mnogim momcima je pomogao da postanu daleko bolji igraci nego sto bi bili da ih je trenirao neko drugi. Mada se ni meni ne dopada sto ponekad gura nos gde mu nije mesto.
A sto se Petka tice... Da li si tako pisao o njemu i kada smo onako zestoko slavili prvo mesto u grupi i plasman na svetsko prvenstvo?
I iskreno da ti kazem meni se malo gade likovi sto pljuju po ljudima koji su ulozili veliki trud i veliki rad u poslu kojim se bave.
I mislim da se upravo takvi koji misle kao ti nikada nisu zaista potrudili za neki svoj cilj, jer da jesu, umeli bi da cene druge koji upravo to rade.
To sto je Vuk "igrac", moze ponajvise da se zahvali svom ocu koji je platio debelo da taj momak igra. Sto se tice srca na terenu, znam poprilicno sta to znaci (utakmica kvalitetne lige Srbije - juniori, kad sam igrao za ekipu iz malog grada pokraj granice protiv Crvene Zvezda predvodjene Rakocevicem, kad smo ih dobili u sred Pionira 90:86).
Sto se tice Vujosevica, s obzirom na podatak da sam sudija, mogu prilicno toga da ti kazem sta on u stvari radi i kojim se sredstvima sluzi kako bi dosao do pobede pa i titule. Iskreno, Dusan Vujosevic je odlican trener i izuzetno los covek.
Sto se tice Petkovica, nikada nisam velicao njegove rezultate cak i kada smo se plasirali na Svetsko prvenstvo, a ova poruka je postavljena onog dana kada je odlucio da njegov sin igra za reprezentaciju. Kazi mi, da li je zaista usrao motku kad je pozvao Dusana da igra?

Mislim da smo totalno sklrenuli sa teme...... Valjda niko nece da se ljuti

Ajde nazad na NFL......... Celicni RULZZZZZZZZZZ!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Death walks behind. Hell waits ahead

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 300
Zastava Craig
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Alcatel OT-997D
Medjutim ljudi najvise uplacuju na Pitsburgh cak 43% kladionicara daje sanse njima i to je oko 70% od svih uplata!!!

Ukoliko Philadelphia ne uradi opet nishta ove sezone pogotovo sada kada su ajde da kazhem slabi na pozicijama WR-a naravno da bih voleo da Steelersi odbrane titulu....NE organski ne podnosim....mozhda najvishe zbog Brejdija...shta znam....Seahwaksi su sjajno odigrali proshli sezonu ali neshto sumnjam da mogu da je ponove...GB Packersi se nigde ne pominju a i njih se treba chuvati...Favre iako je pred samrti nece lako odustati
IP sačuvana
social share
They died hard, those savage men-like wounded wolves at bay. They were filthy, and they were lousy, and they stunk. And I loved them.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 11:57:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.