Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 00:57:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nezavisna Vojvodina, za ili protiv?  (Pročitano 14814 puta)
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia 
Pa kakvo je ovo pitanje ? Naravno ZA nezavisnu Vojvodinu.

Pa dokle vise mutavce iz pirota i leskovca da izdrzavamo, gomilu neradnika, srrpske radikale ( u Vojvodini ih nema ni 5 % , a i ti su u Vojvodini par godina ,dodjosi), maloumne nacionaliste, retardirane navijace sto pale dzamije i ubijaju strance,  1389, obraz i ostalu bagru.

Mi da radimo, a vi da kenjate o nacionalizmu, patriotzmu, mi da zidamo a vi da rusite.

Dogovoreno, ostavljamo vam zagadjeni Beograd, Pirot, Krusevac pa ih rusite, lomite, nase iz Vojvodine nemoj te  da zagadjujete.

I zapamtite, nama u Vojvodini je drazi svaki Slovak, Rusin, Rumun od nekog patriJote iz leskovac, pirot, vranje, draza mi je Kanjiza od vranja, Selenca od kraljeva ( tamo su ljudi vredni, radni, posteni za razliku od ..... )

Jos par godina i ili debela autonomija ili dovidjenja pa se snalazite sami.

« Poslednja izmena: 23. Nov 2010, 10:31:43 od pakodazna »
IP sačuvana
social share
"Zar da se stidim Srbije"----Novak Djokovic............
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ajde ...  Smile

Vojvodina ce biti ruska gubernija .  Smile
IP sačuvana
social share
“The quick brown fox jumps over the lazy dog.”

Najsladje se smeje onaj koji prvi puca .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44

Pa dokle vise mutavce iz pirota i leskovca da izdrzavamo, gomilu neradnika, srrpske radikale ( u Vojvodini ih nema ni 5 % , a i ti su u Vojvodini par godina ,dodjosi), maloumne nacionaliste, retardirane navijace sto pale dzamije i ubijaju strance,  1389, obraz i ostalu bagru.

Mi da radimo, a vi da kenjate o nacionalizmu, patriotzmu, mi da zidamo a vi da rusite.

Dogovoreno, ostavljamo vam zagadjeni Beograd, Pirot, Krusevac pa ih rusite, lomite, nase iz Vojvodine nemoj te  da zagadjujete.

I zapamtite, nama u Vojvodini je drazi svaki Slovak, Rusin, Rumun od nekog patriJote iz leskovac, pirot, vranje, draza mi je Kanjiza od vranja, Selenca od kraljeva ( tamo su ljudi vredni, radni, posteni za razliku od ..... )

Smile Smile Smile

Prvo da nam izgradite autoput! Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia 6230
sistem
daj mi primer covece na cemu temeljite to vase separatisanje kada takav dogadjaj nije zabelezen u ljudskoj istoriji

Ma ko ti bre trazi separatisanje, trazi se autonomija kao ona koju smo imali od 1974-te do 90-tih i jogurt revolucije.
Pa bas je ta autonomija davala prerogative drzavnosti.Drzava i pokrajina (refion) ne smeju da budu u konfliktu vec u zajednickom interesu. A to mozes postici samo totalnom ekonomskom nezavisnoscu.
Za to moras imati drzavu. Kojoj se placa porez. Ali za sta porez? Za javni interes svih: vojska, sudtvo, policija, deo visokoskolskog obrazovanja, dok porez za razvoj samog lokala ne ide vise drzavi, nego ide u lokalu, ali i to tacno definisano zakonski, jer inace chicha Marks, koji je usadjen u srpska jaja debelo, odmah pocne da deluje: otmi, ubi i nauzivaj se dok ima.
Bez restitucije nema napretka, jer sada onu imovinu koju imaju javna preduzeca, arche partije (poslovni gradjevinski prostori) i zaobilaze drzavu.
Po tom pitanju a Chanak a Seselj isto ti se fata, jer je u pitanju ista ideologija, samo interesna grupa (banda lopina) se razlikuje.Naime Chanak predtsvlja lopine, ubice i pljackase od 45-e a Seseljevi one pokrstene od 90-e.
Njihov zajednicki interes je tudja muka bez rada, a predtsvljena je u vidu: narodna vlast, javni interes, Veliki Srbin, mali Rus, Vojvodjanski autonomas, sve kurtoni bez identiteta.
Evo recimo jedan primer. Kaze Chanak: cim utvrdimo cije su nase pare, sve ce biti u redu.
E sada kad mi Pancevci pitamo: cije su nase pare, dobijamo odgovor: pitajte Beograd.
Pretpostavljam da su u istoj situaciji Vrscani, Zrenjaninci, Kikindjani itd.
Ja mislim da sa autonomijom se postize samo da jedinka ima RTV na glavi u mesto RTS-a, a dzep prazan.
A tek ako posadi struk, da li ce se nezhdere onaj Chankov iz Novog Sada ili Borisov iz Beograda isto mi se fata.
Dzaba sadim, kad drugi zhdere. To treba resiti.
« Poslednja izmena: 23. Nov 2010, 10:57:19 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia 

TO ce drug Mrka da obavi, dobicete ga taman kada bude gotov i kineski most.  Smile Smile

EH, da smo se mi pitali, da nije bilo balasta pacijenata bez padeza ( a srbi  Smile ), patriJota, gomile obozavalaca  ivana i njemu slicnih, navijaca, neobrazovanih dodjosa, ratnika, sagradili bi TRI autoputa...jedan bi ostao i viska, ali sa "postenim" beogradom, cemo se nacekati i na most i na autoput, a nama bi najvise  odgovaralo da cekate SAMI bez nas.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Over & out

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4706
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia E51

Kad si ti bio u Pirotu, 'leba ti?
Tamo sam rođen a živim u Vojvodini i da ti kažem nešto:
taj Pirot je imao asfaltiranu svaku ulicu pre XY godina,
uključujući tu i sva sela kojih, usput budi rečeno, ima 72,
a u mom gradu sam razvalio auto na kaldrmama u sred centra
a po ovakvom vremenu mi treba helikopter jer od blata ne mogu da
odvedem dete u zabavište.
Drugo: kanalizaciju mi uvode tek sada, valjda su shvatili da nemamo više gde
da kopamo septičke jame pa kopamo već i opštinsku zemlju.
Da ne nabrajam dalje...

I da dodam: jesam za ekonomski nezavisnu Vojvodinu

P.S. Ako ikad odeš u Pirot reci mi da li se u gradu oseti bilo kakav miris osim
mirisa roštilja i da li u sred podneva ima besposlenih ljudi po gradu k'o što misliš.
LJudi rade i krpe se koliko mogu, ne jedu tvoj lebac.

P.S.' Burek u Pirotu je 50-60dindži a kolač u poslastičarnici 25. Pljeska od 150g. je 100 RSD, pa ti vidi.
IP sačuvana
social share
Happiness has 4 paws and a blue tongue

Daniel Alves da Silva
Ako ima Boga, teško da se zove drugačije.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44

TO ce drug Mrka da obavi, dobicete ga taman kada bude gotov i kineski most.  Smile Smile

EH, da smo se mi pitali, da nije bilo balasta pacijenata bez padeza ( a srbi  Smile ), patriJota, gomile obozavalaca  ivana i njemu slicnih, navijaca, neobrazovanih dodjosa, ratnika, sagradili bi TRI autoputa...jedan bi ostao i viska, ali sa "postenim" beogradom, cemo se nacekati i na most i na autoput, a nama bi najvise  odgovaralo da cekate SAMI bez nas.

Nema sta da se pitate, mi smo vama izgradili autoputeve i fabrike sad ste vi na redu da nama izgradite. Pa onda mozete da idete gde ocete.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia 3510
А од чега да изграде? Од бундева и тикви? Smile
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
А од чега да изграде? Од бундева и тикви? Smile

Ne znam, nek se snadju Smile

IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia 

Nema sta da se pitate, mi smo vama izgradili autoputeve i fabrike sad ste vi na redu da nama izgradite. Pa onda mozete da idete gde ocete.

Autoput je gradjen iz republickog budzeta, koji je punila i Vojvodina, ( tako da ga nismo bas za DZ dobili ) ali ako je tako evo sagradicemo vam i jedan pride samo da vas ne gledamo vise,  vi se lepo se zakljucajte po kucama nedeljom kada bagra odluci da rusi zbog nekog  ubice ili im se nesto drugo nebude dopalo.

Rajh***

U kom tvom gradu 'leba ti ?

U Pirotu retko svracam, ali zato Leskovac  Smile, pa samo prilaz tom gradu vas vrati  momentalno u 17. vek, ali zato ih je u opstini zaposleno 99%  ( pa treba mi iz Vojvodine to da finansiramo ).

Imao sam par kontakata sa pirotskim biznismenima, pa to je smehotres sta ljudi valjaju, kako varaju i lazu ( preblizu je bugarska, a predaleko Vojvodina ), pa oni nebi /znali marcedesa da prodaju za 100e.

Kanalizaciju, puteve, pa to je nasa Maja obecavala dodjosima kada su nelegalno zidali gde su hteli, kada su nam zagadili NS , kada su se rasirili po svakoj slobodnoj njivi ( bosno moja....), eno sada se aktivirala u politici pa pitaj nju.

pljeska u bg 200 din, kolac 150, koka kola 160, burek 150 .....

Da naravno od bundeva i tikvi, mozda uz pomoc psenice, kukuruza....pa znas li ti smesni covece koliko se moze zaraditi za godinu dana od tikava i bundeva ( pitam onako, jer sigurno  Ne znas, ali zato znas ko je misa obraz, 1389, ivan gepek i sl. ),  da necemo mozda da ih pravimo od aviona, kamiona turbo biznisa....Pa znas li ti smesni covece gde Srbija zaradjuje u trgovinskoj razmeni sa svetom ? I odakle to potice, ( mala pomoc, sever Srbije, zaobidji pirot, leskovac tamo samo administracija radi )

« Poslednja izmena: 23. Nov 2010, 11:26:01 od pakodazna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 00:57:50
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.