Пуцко није Рума етнички чиста Нема већег места у Војводини за које се може рећи да је етнички чисто, а при том не мислим на 100% чисто.
Е а ја помислио да се са овим Мргијевим лалама уортачим противу новосадских кабадахија ал онда се сетим да међ лале спада и другар нам Шкорпи
Nemoj mene svrstavati tamo. Ja imam pedigre jos od pre 1800 (familija) u Vojvodini, ali sam skroz protiv autonomije.Sustinski ja ne vidim da je uza Srbija iole siromasnija od Vojvodine? Po resursima bi se reklo cak mnogo jaca: Macva, Stig Pomoravlje, ugalj, sume, minerali, termalne vode. Ali ne moze jedna nacija da se olako regenerise, posle pogibije 44-e i 45-e. Mongoli sa istoka i Austrijski kaplar sa zapada, su pobili bioloski ceo srpski narod. Ja cekam nekog novog partijskog mesiju, koji da Beogradjanima i Novosadjanima kaze: e vi niste vise Srbi, nego ste Kurtoni. Onda vec imamo neku sansu Srbi iz Vojvodine i Srbi iz Sumadije da napravimo pravu drzavu.
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
ma zatupljuju narod u stilu zitnica evrope isto kao bre Hitler pomocu lebensrauma i krvi i tla, neka separatisti skoknu napolje da vide kako niko ne zeli njihovo zito jer ga sami proizvode
па сад...или то или да окачим видео са јутјуба ај не лапрдај немојте се ви из србију бринути за нас...кад год су се такви као ти бринули за нешто потоци српске крви су текли
ti nisi sposoban ni da okacish video sa jutjuba .
a shto se tiche tih potoka krvi - ne boj se . i ovde je sve prepuno takvih "mudraca" kao ti , kojima niko i nishta ne valja a sami ne preduzimaju nishta . shto reche radoje domanovic - mrtvo more .
sistem daj mi primer covece na cemu temeljite to vase separatisanje kada takav dogadjaj nije zabelezen u ljudskoj istoriji
Ma ko ti bre trazi separatisanje, trazi se autonomija kao ona koju smo imali od 1974-te do 90-tih i jogurt revolucije.
Јел'ону која је настала као тековина комунистичког државног удара, зачету у Јајцу а ископиљену у Кумровцу. Ко си бре ти да тражиш аутономију национална мањино , потомку србождера. Иди у матицу па тамо тражи аутономију. Овде немаш права ама баш никаквих
...ima prava i to kakva!samo sto ih zloupotrebljava.i treba tako da se ponasa,ko mu pa to brani?oni koji bi trebali to da mu brane,odavno su standardizovani i kao takvi,oni su tolerantni.