Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 07:49:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta ciniti kad se svi konci umrse  (Pročitano 3566 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Nisam skapirao ko tu ima starateljstvo, na tvom mestu bih insistirao da to zajedno, vas troje resite, ako to  nikako nije opcija ...treba se raspitati, mozda mozes nekom da se zalis ( socijalni radnik itd. da ne lupam ) a da ti se to ne odbije o glavu ...

Ne razumem , jer sam mislio da kada vas je napustila ti si dobio starateljstvo .. a ako se brines sto tvoja bivsa zene nece da komunicira sa tobom, zvucace surovo , ali nazdravi u to ime kada budes pio nesto ...

Jutro je pametnije od veceri..tj. posto je sad 7:00 , bice da je popodne pametnije od jutra ... odoh da spavam... odmori  , resice se to  ...
« Poslednja izmena: 06. Jan 2007, 07:01:35 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 12613
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
@istvan

zahvaljujem na epitetima  Smile Smile

zezam se, naravno, normalno da sam razumela šta si hteo reći, ok je tvoj stav potpuno  Smile

ali se ja i dalje držim svog stava -  Smiley 1
nezahvalno je to, davati savete o takvim problemima. to radim samo sa prijateljima, pa i sa njima selektivno (opekoh se jednom pošteno, i izvukoh pouku iz toga)

i naravno da ti želim da rešiš to na najbolji mogući način  Smile

p.s. ako on ne želi da posetite zajedno psihologa ili socijalnog radnika, zašto ti to ne učiniš sam?
vidim da si otvoren za sve savete i mišljenja, a deluješ i kao obrazovano stvorenje bez predrasuda, ne znam kako tebi to nije do sad palo na pamet...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
  Smile uf uf

naravno, svi smo mi ovde psiholozi naivci, ali imamo dobro zelju da pomognemo  Smile... makar razgovorom
ako nista, bar mozes da se 'ispricas' sa nama  Smile
a mozda, samo mozda, cujes i neki dobar predlog koji ti inace samom ne bi pao na pamet  Smile

mnogo tu ima momenata
on veci deo dana sam samcat sa sobom
vasi losi bivsesupruznicki odnosi
retke prilike da bivas sa sinom
.....

a jel' kaze on nesto, sta mu ne valja? sigurno nesto prica, ocigledno mu stosta nije kako valja  Smile
na sta se zali?

i jos: jesi li pokusao da razgovaras sa zenom, ali bez prebacivanja i optuzivanja? mislim, vidi i ona da tu svasta nesto nije kako valja  Smile ok, postoji i ta mogucnost da ona ne zeli da vidi i negira,
ali ipak... nekako da pokusas sa njom da razgovaras, ali ne u stilu 'od kad je kod tebe, sve mu je krenulo naopako', vec u smislu 'sta da radimo sa nasim decakom, kako da mu pomognemo? sta ne valja?'
... bio je ovde skoro jedan tekst sa porukom 'mozete se razvesti jedno od drugog, ali od dece se ne razvodi'
razumem da je ljudima koji se vise ne vole tesko da se sporazumeju, ali ovde se ne radi o vama dvoma...  Smile

i jos: pa gde bwe ti to istvane zivis, u zanzibaru? Smile
je li moguce da nema jos neki iole veci grad sem BGd-a nigde blizu? a Beograd toliko daleko  Smile
« Poslednja izmena: 06. Jan 2007, 13:35:28 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Slazem se sa Machkom.
Mislim da je jedino resenje uspostaviti zdravu komunikaciju sa bivsom zenom, koliko god to bilo bolno i neprijatno.
Detetu nikada, ali nikada ne govoriti nista lose o njegovoj majci.
Shvati da ste oboje krivi zbog nastale situacije, a ne samo ona... jer za taj brak je, kao i za razvod, bilo potrebno dvoje. O razlozima je suludo pricati jer svako ima svoje vidjenje i verziju dogadjaja.
Najbitnije za njega, u ovom trenutku (a nikada nije kasno), je da zaboravite proslost i okrenete se buducnosti.
Postanite normalni ljudi i to ce sigurno uticati na njega.
Daj sve od sebe da im na svom primeru dokazes da je tako nesto moguce.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Ocu i ja nesto da kaze za dnevnik...

Prvo...

@Istvan22 - Naravno da te nisam pogresno shvatio. Zato sam stavio  Smile Smile Smile

Drugo...

Machakz je kao po obicaju u pravu...
Ja bih samo jos nesto dodao.

Clinci u pubertetu nisu bas najsrecniji kad im roditelj kaze
"nesto nije u redu s tobom... Hajmo kod psihiloga"
Mozda bi bilo najbolje (ako je moguce)
da kod psihologa odete ti, klinac i zena.
Tako se on nece osecati kao da je on jedini sa problemom
i lakse ce da podnese odlazak...

Izmena:

Specijalne pohvale za YTP-ov genijalni nacin razmisljanja
« Poslednja izmena: 06. Jan 2007, 16:09:14 od pakiman »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Upravo , u stvari si se slozio samnom  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Zadovoljan na izmeni? :[17]:
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 9677
Zastava Wien
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Citam i razmisljam ,sta je pametno u toj celoj, ni malo jednostavnoj ,situaciji  Smile

u svakom slucaju morate da razgovarate svo troje...druge nema...moje misljenje..
IP sačuvana
social share
Ne cini drugome ono sto bi zeleo da drugi ucine tebi.

Njegov ukus mozda nije isti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 146
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Znam da zvuci gotovo nemoguce ali po svaku cenu moras da uspostavis kakvu takvu komunikaciju sa majkom deteta,nalazis se u jednom ozbiljnom problemu ti,a najvise dete..............i zalosno je sto se to ne moze jednostavno prekinuti,problemi takve prirode se iz dana u dan produbljuju...ne zelim da te plasim,ali najozbiljnije otvoreno popricaj sa njegovom majkom i zajednickim snagama uz dogovor spasavajte dete podhitno jer obicno se bivsi supruznici dogovaraju i traze resenje kad je vec za sve prekasno..........ne dozvoli da u vasem slucaju dodje do toga ucinite zajedno sve sto mozete potrebno je da se dete oseca sigurno i voljeno,kao i jako puno strpljenja....njegovo ponasanje je posledica vasih gresaka zato je dete konfliktna licnost...podhitno ispravite to i srecno! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 07:49:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.