Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 16:32:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Newcastle United F.C.  (Pročitano 89108 puta)
Ucesnik diskusija

studentarija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 65
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 7600
Sa Raulom i Decom bili bi brutalno dobri!!!!
IP sačuvana
social share
Why did you stop at the red light and let me hit you doing 80??
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 285
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
mob
Nokia 
Al'se Newcastle pojacava! Smile Ali ce se i dalje boriti za sredinu tabele!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Volim te mama,al ne više od Dinama

Zodijak
Pol
Poruke 442
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Engleski reprezentativac Michael Owen tvrdi kako je zadovoljan u Newcastleu, te odvacuje mogućnost odlaska, unatoč intenzivnim špekulacijama i interesu nekoliko engleskih klubova.

"Vjerujem da ovo može biti dobar trenutak za biti igrač Newcastlea, zbog čega sam više nego sretan ovdje. Bilo je puno špekulacija oko moje budućnosti, ali uvjeravam navijače Newcastlea da ja nisam uzrokovao nijednu od njih." rekao je Owen, koji je propustio dobar dio protekle sezone zbog ozljede koljena.

"Bilo je puno priče iz drugih klubova, ali moj stav prema glasinama je uvijek bio da ih ignoriram. Više volim da moje igre govore za mene i želim samo da imam više prilika da pokažem navijačima Newcastlea za što sam sposoban. Siguran sam da će to doći ove sezone." dodao je.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla BonEcho 2.0.0.5pr
mob
Samsung Galaxy
Barzagli mozda u Newcastleu!?

7/17/2007 12:22 PM

Newcastle Linked With Palermo's Barzagli

Newcastle United lack of interest in pursuing Gabriel Heinze and Franck Queudrue may be because manager Sam Allardyce is reportedly considerinmg making a bid for Italian defender Andrea Barzagli.

Barzagli is currently with Serie A side Palermo, and has been hailed by no less an authority than the Azzurri's World Cup winning captain, Fabio Cannavaro, as the 'next great Italian defender.'

According to the Newcastle Evening Chronicle, Allardyce could be lining up an offer that will test Palermo's determination to keep their prized defensive asset in Sicily.

But Palermo are thought to want at least £11 million for centre-back Barzagli, one of Serie A's most coveted talents.  Both Fiorientina and Cannavaro's old club Juventus are reportedly keen to sign him.

The player himself has ruled out a move to Fiorientina, but said although he is happy at Palermo he could be tempted elsewhere.

"I can say that barring any shock developments, I will stay at Palermo.", Barzagli said over the weekend.

"Having said that, with at least another 10 years of my career left, I need to look at all aspects, including the economic one.

"In the past, only Juventus were truly interested in me, but the coach preferred to look towards other options."

www.goal.com

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

barzagli.jpg
(19.88 KB, 200x300)
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
SonyEricsson w700
Na fm-u je dobar  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Džoi Barton propušta početak sezone

Vezista Njukasla Džoi Barton propustiće početak sezone zbog povrede metatarzalne kosti koju je zadobio u prijateljskom meču sa Karlajlom (1:1).

Kako je javila televizija "Skaj", nakon detaljnih lekarskih pregleda, utvrdjeno je da će dvadesetčetvorogodišnji Barton će morati da pauzira šest ili sedam nedelja.

Engleski reprezentativac u Njukasl je došao u letnjem prelaznom roku za sumu od 5,8 miliona funti, a menadžer Sem Olerdajs već mu je dao kapitensku traku.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung i5700 + D880
Ne verujem da je malom papku dao da bude kapiten Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Njukasl nudi 8,8 miliona evra za Smita

Engleski premijerligaš Njukasl spreman je da plati 8,8 miliona evra Mančester junajtedu za transfer napadača tog kluba Alana Smita, objavili su ostrvski mediji.

"Dejli mejl" tvrdi da je menadžer Njukasla Sem Alardajs do skoro tvrdio da nije zainteresovan za 27-godišnjeg fudbalera, ali da je nakon povreda Džoja Bartona i Majkla Ovena promenio mišljenje i odlučio da pokuša da anagažuje Smita.

Interesovanje za Smita, kako prenosi engleska štampa, pokazali su i Aston Vila, Midlsbro i Everton.
Pre Mančester junajteda, u koji je stigao 2004, Smit je šest godina igrao za Lids.

Za rerezentaciju Engleske on je odigrao 18 mečeva i postigao je dva gola.

IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Dragutinović na korak od Njukasla

Iako je bilo gotovo sigurno da će fudbaler Sevilje i reprezentacije Srbije Ivica Dragutinović od naredne sezone igrati u Mančester Sitiju, prema poslednjim informacijima iz Španije, as "orlova" će preći u tabor crno-belih iz Njukasla.

Trener "gradjana" Sven Goran Erikson je poslao ponudu Andalužanima vrednu tri miliona evra, ali je ona glatko odbijena, pa je klub sa Sent Džejms Parka uskočio, i kako tvrdi španska štampa, sve dogovorio sa Seviljom i srpskim defanzivcem.

Izvori bliski Dragutinoviću, potvrdili su da su "svrake" poslale mnogo povoljniju ponudu od Mančestera, koji je preferirao transfer u tabor "gradjana", ali kako je naglasio u nedavnom intervjuu za MONDO, odlučio je da ode onome "ko više plati".

"Svi znaju da gde je Erikson tu se ide na titule... sa njim kao šefom baš bih voleo da saradjujem. Medjutim, u novembru punim 32 godine, moram da vodim računa o sebi i svojoj porodici, tako da će vrlo verovatno dužina ugovora i suma novca na kraju odlučiti gde ću nastaviti karijeru", rekao je prvi srpski fudbaler, koji je zaredom osvojio dva pehara Kupa UEFA sa Seviljom.

Pre andaluzijskog tima Dragutinović je nosio dres Standarda iz Liježa, Genta i čačanskog Borca.

IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Jajima na auto Kirona Dajera

Ljutiti navijači Njukasla napali su automobil fudbalera tog kluba Kirona Dajera, pošto je engleski vezista odlučio da zbog porodičnih problema napusti tim.

Razočarani navijači su, prema navodima lokalnih medija, jajima gadjali automobil engleskog reprezentativca ispred njegove kuće u predgradju Njukasla.

"Moramo da novim pojačanjima dokažemo da je Njukasl lepo mesto za život. Bilo bi katastrofalno kada bi se ovako ponašanje nastavilo", rekao je predsednik Njukasla Kris Mort komentarišući incident.

Dajer je istakao da želi da bude blizu svoje dece koja žive u Ipsviču. Interesovanje za dovodjenje Dajera izrazili su Vest Hem i Totenhem.

Eventualni dolazak Dajera u Vest Hem značio bi i njegov ponovni susret sa nekadašnjim saigračem Lijem Bojerom, sa kojim se potukao 2005. godine posle utakmice Njukasla sa Aston Vilom.

IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 16:32:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.118 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.