Evo ja sam na brzinu malo okitio forum, posto se radi dosta sa strane nema potrebe vise da se kiti. Bio je i sneg, ali sneg je stravicno gusio ljude sa slabijom vezom pa sam izbacio. Eto tako, pa uzivajte
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Evo tek sada vidim da je bio sneg ali nisam videla to prilikom otvaranja foruma pa sam bas htela da ti kazem da stavis malo snega.. steta sto ne moze, inace super je kicenje
Hm... Meni se ne svidja sto su ovako velike pahulje i sto su ovako joze Probaj malo sitnije i bele... Ovako su mi kao neke tapete... Inace lepe su pahulje
znam ja da moze mnogo bolje, al stvarno nisam imao vremena i uslova da se bakcem .. i ovo sam jedva postigao... Radi se na komplet novome, pa ovo i onako nece biti vazno.. vazno je da za sada vrsi ok posao. vise sam se oko ikona trudio nego oko ostalog
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pa... ne Bice samo jedan novi template koji ce komplet promeniti sve i to je to, on se nece menjati po godisnjim dobima,.. ne bi ja ni ovo zbog zime uradio, ovo je cisto zbog nove godine