Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 22:17:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: New World Order  (Pročitano 27330 puta)
Zvezda u usponu

Dattebayo!!!!!!!! Ko razume shvatice!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
NEISTINE REŽIMA I MEDIJA

1. Lične karte sa biometrijskim čipom su «naša međunarodna obaveza». Ne postoji međunarodno telo koje propisuje «obaveze» za lična dokumenta suverenih država (bar ne još uvek) na globalnom nivou. Čak ni na nivou EU, takva obaveza ne postoji, mada je sada u toku proces propisivanja pasoša EU zemalja sa biometrijskim čipom.
2. Sve zemlje EU imaju ovakve lične karte (tvrdnja lansirana preko RTS-a). Većina zemalja EU nema ovakve lične karte, a čak i one koje imaju lične karte sa biometrijskim čipovima većinom ih ne vezuju za centralnu bazu podataka, tako štiteći privatnost soptvenih građana.
3. Sve susedne zemlje imaju ovakve lične karte. Ni jedna susedna zemlja nema ovakve lične karte. Slovenija i Hrvatska su uvele plastificirane lične karte sa većim stepenom zaštite, ali bez biometrijskih čipova i centralizovane baze podataka.
 4. Nove lične karte su «bezbednije». Upravo je suprotno slučaj.
Kao prvo, centralizovane baze podataka su podložne «hakerisanju», i takvi slučajevi su česta pojava u tehnološki razvijenijim zemljama od Srbije. Na primer, novi holandski biometrijski pasoši su nedavno «hakovani», kao i centralna baza podataka Veteranske administracije u SAD, gde je preko 2,2 miliona dosijea američkih ratnih veterana «ukradeno».
Kao drugo, greške na ovakvim ličnim kartama je mnogo teže ispraviti i, ako dođe do pogrešne identifikacije, njen nosilac može da ima ogromne probleme, morajući da dokazuje policiji, državnim organima i računarima u centralnoj bazi podataka da je u pitanju greška.
5. Nove lične karte se ne mogu koristiti za praćenje ljudi. Svaki put kada budete legitimisani za bilo koju transakciju koja zahteva očitavanje vaše lične karte, trag o tome ulazi u centralnu bazu podataka. Na osnovu ovih tragova, država, kao i svako drugi ko bude imao uvid u bazu podataka, moći će da napravi «mapu» vaših kretanja, kupovine, prodaje, navika, itd. A kad u sledeću generaciju čipova budu ugrađeni RFID čipovi koji su minijaturni radio-odašiljači, onda će svaki vaš pokret biti vidljiv – u realnom vremenu.

1. Nisi potpuno u pravu postoji telo na nivou EU ali jos uvek traje tranzicioni period, u kome koliko mi se cini do 2011. sve drzave clanice treba da predju na "biometrijski cip", samim tim i buduce clanice!

2.Nemaju sve, ali sve vise ih ima!

3.Slovenija ima, BiH ne, Hrvatska ne, Madjarska ima, Rumunija ne, Bugarska uvodi, Grcka uvodi, CG uvodi!

4.Da hakovani i za 6 sati vraceni na prvobitno stanje, zato sto uvek postoji backup, a pocinioci su uhapseni! Mada je ovo mnogo tesko izvesti! Sigurnosni sistem koji se planira kod nas nece moci da prima informacije u objedinjenu bazu, vec samo da ih salje, izmena podataka ce jedino moci da se obavlja offline, zbog jednosmerne tj. jednopropusne magistrale!

5.I treba da postoji sistem pracenja pojedinaca, mapa kretanja svakog od nas treba da bude napravljena, oni koji nemaju sta da kriju, nemaju cega da se plase!

Toliko o obavestenosti i ispravnosti klerikalaca!

« Poslednja izmena: 31. Avg 2007, 23:34:30 od pervertito »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Ne hvala dragi moj ljubitelju globalizma.Ja sam individua za sebe i neće vala niko da mi kokne čip jer ću mu ......... majku milu.
------------------
Tvoja petica dovoljno govori o tome da ti je dobrovoljno ropstvo ok.
« Poslednja izmena: 31. Avg 2007, 23:59:09 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Ne hvala dragi moj ljubitelju globalizma.Ja sam individua za sebe i neće vala niko da mi kokne čip jer ću mu ......... majku milu.
 ------------------

A sta je tu ropstvo? Da li si krimos ili imas neke mutne radnje koje za koje ne zelis da se zna?! To samo pokazuje koliko su ljudi pokvareni mozgovi cim imaju tajne koje nisu za siru javnost!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Sony xperia
NEISTINE REŽIMA I MEDIJA

1. Lične karte sa biometrijskim čipom su «naša međunarodna obaveza». Ne postoji međunarodno telo koje propisuje «obaveze» za lična dokumenta suverenih država (bar ne još uvek) na globalnom nivou. Čak ni na nivou EU, takva obaveza ne postoji, mada je sada u toku proces propisivanja pasoša EU zemalja sa biometrijskim čipom.
2. Sve zemlje EU imaju ovakve lične karte (tvrdnja lansirana preko RTS-a). Većina zemalja EU nema ovakve lične karte, a čak i one koje imaju lične karte sa biometrijskim čipovima većinom ih ne vezuju za centralnu bazu podataka, tako štiteći privatnost soptvenih građana.
3. Sve susedne zemlje imaju ovakve lične karte. Ni jedna susedna zemlja nema ovakve lične karte. Slovenija i Hrvatska su uvele plastificirane lične karte sa većim stepenom zaštite, ali bez biometrijskih čipova i centralizovane baze podataka.
 4. Nove lične karte su «bezbednije». Upravo je suprotno slučaj.
Kao prvo, centralizovane baze podataka su podložne «hakerisanju», i takvi slučajevi su česta pojava u tehnološki razvijenijim zemljama od Srbije. Na primer, novi holandski biometrijski pasoši su nedavno «hakovani», kao i centralna baza podataka Veteranske administracije u SAD, gde je preko 2,2 miliona dosijea američkih ratnih veterana «ukradeno».
Kao drugo, greške na ovakvim ličnim kartama je mnogo teže ispraviti i, ako dođe do pogrešne identifikacije, njen nosilac može da ima ogromne probleme, morajući da dokazuje policiji, državnim organima i računarima u centralnoj bazi podataka da je u pitanju greška.
5. Nove lične karte se ne mogu koristiti za praćenje ljudi. Svaki put kada budete legitimisani za bilo koju transakciju koja zahteva očitavanje vaše lične karte, trag o tome ulazi u centralnu bazu podataka. Na osnovu ovih tragova, država, kao i svako drugi ko bude imao uvid u bazu podataka, moći će da napravi «mapu» vaših kretanja, kupovine, prodaje, navika, itd. A kad u sledeću generaciju čipova budu ugrađeni RFID čipovi koji su minijaturni radio-odašiljači, onda će svaki vaš pokret biti vidljiv – u realnom vremenu.

1. Nisi potpuno u pravu postoji telo na nivou EU ali jos uvek traje tranzicioni period, u kome koliko mi se cini do 2011. sve drzave clanice treba da predju na "biometrijski cip", samim tim i buduce clanice!

2.Nemaju sve, ali sve vise ih ima!

3.Slovenija ima, BiH ne, Hrvatska ne, Madjarska ima, Rumunija ne, Bugarska uvodi, Grcka uvodi, CG uvodi!

4.Da hakovani i za 6 sati vraceni na prvobitno stanje, zato sto uvek postoji backup, a pocinioci su uhapseni! Mada je ovo mnogo tesko izvesti! Sigurnosni sistem koji se planira kod nas nece moci da prima informacije u objedinjenu bazu, vec samo da ih salje, izmena podataka ce jedino moci da se obavlja offline, zbog jednosmerne tj. jednopropusne magistrale!

5.I treba da postoji sistem pracenja pojedinaca, mapa kretanja svakog od nas treba da bude napravljena, oni koji nemaju sta da kriju, nemaju cega da se plase!

Toliko o obavestenosti i ispravnosti klerikalaca!

Obrati im se i reci da nisu u pravu

http://www.conopljanews.net/kontroloriuma.html

Citat
To samo pokazuje koliko su ljudi pokvareni mozgovi cim imaju tajne koje nisu za siru javnost!

A jel to znaci da neko treba znati da li jebem zenu u parku, iza kuce ili u krevetu??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Apple 15
A, ko vam je rekao da ti sto tvrde da se mozgovi ispiraju upravo to i ne rade... ispiraju mozak...
Meni se od tih tekstova dize kosa na glavi... kao da prate neki sekstaski obrazac... napadaju jedinke koje su najmanje spremne da se odupru...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Sony xperia
Citat
A, ko vam je rekao da ti sto tvrde da se mozgovi ispiraju upravo to i ne rade... ispiraju mozak...

Pa u tome je glavna caka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
 ------------------

A sta je tu ropstvo? Da li si krimos ili imas neke mutne radnje koje za koje ne zelis da se zna?! To samo pokazuje koliko su ljudi pokvareni mozgovi cim imaju tajne koje nisu za siru javnost!
sta reci za ovakve izlive pameti Smile Smile Smile Smile

pravo na privatnost.....da li ti to,vajni demokrato i borcu za ljudska prava,nesto znaci?
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
  Smile
Anea,ako osećaš pokvarenost ovde slobodno reci.Niko  ne prodaje glupave pričice i to još na neki tamo manipulatorski način.Govorimo o stvarno i meni čudnim i uznemitujućim stvarima na jedan nenametljiv način..Sektaštvo isključuje promenu mišljenja a ja sam spreman da čujem i ozbiljno uzmem svačije mišljenje u razmatranje pa i da promenim svoje usled slabijih argumenata.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
 ------------------

sta reci za ovakve izlive pameti Smile Smile Smile Smile

pravo na privatnost.....da li ti to,vajni demokrato i borcu za ljudska prava,nesto znaci?

Kad si bukvalac ne zasluzujes odgovor!

Ali hajde da ti odgovorim! Biometrijski cip ce samo pamtiti mesta na kojima se kreces, jer ce te lokacije biti zabelezene prilikom trgovine i potvrdjivanja tvoje licne karte, u slucaju da budes na poternici policije, da te lakse lociraju i izvedu pred zakon! Naravno da nisam za zalazenje u covekovu intimu! Druga stvar: Nije moguce u realnom vremenu pratiti citav narod, citavu naciju, to je smesno, pa za svakog pracenog bi im trebao po jedan pratilac, da li mislite da je to izvodljivo!

Anea je u pravu, paranoja je najlakse ispiranje mozga koje je moguce izvesti, i upravo ti, koji vam serviraju teorije zavere, vas zavode kako bi vam i dalje prodavali njihove price(maglu) i zaradjivali pogan hleb!
« Poslednja izmena: 01. Sep 2007, 01:22:49 od pervertito »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Citat
Biometrijski cip ce samo pamtiti mesta na kojima se kreces, jer ce te lokacije biti zabelezene prilikom trgovine i potvrdjivanja tvoje licne karte, u slucaju da budes na poternici policije, da te lakse lociraju i izvedu pred zakon!
Bilo bi jako lepo da je samo ovo.
 Da li si slušao svedočanstvo žene kojoj je pran mozak i imala kontolu uma?Ono što je ta nesrećna devojka ispričala ledi krv u žilama.
http://video.google.com/videoplay?docid=1289338414420676723&q=Revelations+of+a+Mother+Goddess&total=31&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0
 A što ne bi čipovi bili manipulatori u organizmu?Šta znaš o tajnim tehnologijama?
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 22:17:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.