Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nevin a 24 godine, dilema, vaša mišljenja i saveti  (Pročitano 54337 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
Zastava Vanuatu, međ' šljivama
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia 3720c
Kad smo kod plemenitih materijala, meni više imponuje dijamant, kao sinonim čvrstoće  Smile
IP sačuvana
social share
Mene sve rane moga roda bole,
I moja duša s njim pati i grca.

Neću da budem Švabo, u životu i u kinu

Naše će sjene hodati po Beču, lutati po dvoru, plašeći gospodu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Mislim da je stvar u privlacnosti... jer... kad imas spaceship, ne treba ti cvrstina... sve ce ona sama da obavi... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia 3720c
A pa jbg, ne može se baš bez i malo privlačnosti. Mislim, može, ali ja ipak nisam pobornik tih akcija. Kao što rekoh gore, svaka roba ima svog kupca, i svako gleda da proda ono što ima.

A marketing je čudo... "Kokošija jaja se jedu više od ćurećih i pačijih, koja su kvalitetnija, samo jer kokoška oglašava svako sneseno jaje"  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Pazi, poenta citavog ovog mog brbljanja je da... neki ljudi prosto nece da pokusaju... i u svemu nalaze zamerku...

Kada procitam recenicu "ja ne zelim da prvi put bude sa nekim ko mi se strasno ne dopada", meni se prevrne stomak... To znaci da ce ta osoba jako da se razocara u zivotu... jer ce smatrati da stalno mora da postoji neka magnetska privlacnost, dok u stvarnosti svaka veza prolazi kroz faze usporavanja i ubrazavanja... Plus... bilo koji prvi put moze da bude grozan... prvi put uopste... ili prvi put sa nekom osobom...

Ako ti je nevinost toliko problem.. kresni nesto, pa trazi soul mate..  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

"It never rains, but it pours."

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2563
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
VIP Xiaomi Note 10 P
Hvalaa ti Anea za to vucibatina. Smile Skroz si omasila moju poentu. Po tvome, treba da navata prvu na koju naidje i da je izbambusa, bez obzira sta osecao. Kad je vec cekao 25 godina, ne mora da znaci da mora da srlja u to, pa da mu ostane neka ruzna uspomena. Covek ima pravo da bira sebi najbolju, spram sebe. Ne treba mu spaceship, ali mu ne treba ni bilo kakva za prvi put. Kad vec ima sansu, nek napravi od svega toga nesto lepo. Na kraju krajeva, mozemo mi pricati st hocemo, bice onako kako on odluci.
IP sačuvana
social share
Who is Kaiser Soze???

Merovingian: You see, there is only one constant, one universal, it is the only real truth: causality. Action, reaction. Cause, effect.
Morpheus: Everything begins with choice.
Merovingian: No. Wrong. Choice is an illusion, created between those with power and those without.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
Ali ja uopste nisam govorila o tome sta zene tvrde za sebe, vec sto dobar deo muskaraca ocekuje...

Koliko je zenama pomereno merilo vrednosti, toliko je i muskarcima.. posebno onim mladjim i\ili bez iskustva...

Danas je prisutna ta generacija koja smatra da im je k**** od zlata i da je svaka zena obavezna da padne na njega... ali... eto.. mogu samo ti spaceshipovi sa balonim...
Avaj... niti im je k**** od zlata, niti su cice koje toliko uloze u sebe zainteresovane da se petljaju sa likovima koji ne mogu da plate do odrzavanje ...
Pa pazi, sve to sto kazes je(kao sto si i rekla) i za muskarce i za zene. To sam odavno rekao ovde, svi misle da su nesto posebno, a niko ne pogleda sta uopste ima da ponudi i sta moze da dobije tom ponudom. Tako dobijas ljude koji misle da su super i da zasluzuju naj, a ustvari su isprazni ljudi skoro bez ikakvih dostignuca koji traze za sebe nesto specijalno.

Ali ovde je generalni problem sto ovome iz uvodnog posta nesto vise od "spaceshipa" i ne treba. Ako trazi nesto cisto usputno zasto bi se uopste zamajavao sa tipom devojke koja bi mozda trazila nesto vise. On trazi isto, ona verovatno isto i to je to. Da trazi neku normalnu, sa kojom bi hteo i mogao da zasniva nesto vise od usputnog, "spaceship" bi mu bio zadnje sto trazi, ali za ovo njegovo i to je dovoljno...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Mac OS X v: 10.7.3
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Apple 15
Hvalaa ti Anea za to vucibatina. Smile Skroz si omasila moju poentu. Po tvome, treba da navata prvu na koju naidje i da je izbambusa, bez obzira sta osecao. Kad je vec cekao 25 godina, ne mora da znaci da mora da srlja u to, pa da mu ostane neka ruzna uspomena. Covek ima pravo da bira sebi najbolju, spram sebe. Ne treba mu spaceship, ali mu ne treba ni bilo kakva za prvi put. Kad vec ima sansu, nek napravi od svega toga nesto lepo. Na kraju krajeva, mozemo mi pricati st hocemo, bice onako kako on odluci.

Jesi li ti kresnuo nesto?

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Nokia krntija
Јесте, али апстинира већ дуго. Не пратиш.  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Mac OS X v: 10.7.3
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Apple 15
Aha.  Smile

Dobro.  Smile

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia 3720c
Na ovoj temi se vodi evidencija o svakoj reči. CIA snajka, CIA
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.