Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nevin a 24 godine, dilema, vaša mišljenja i saveti  (Pročitano 54382 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 134
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Alcatel 
Ovaj decko je puno cekao to je istina,ja sam isto hteo seks sa 15 ko i sada,sada mozda i vise zato sto sam shvatio da sam smrtan i da mi polako gori pod nogama,a to nije stvar u uzdrzavanju vec u nesposobnosti da se nadje devojka zbog svojih kompleksa i strahova,lepo je rekla jedna forumasica za nekog socijalnog anksionznog decka sa takvim ponasanjem verovatnoca da ce imati seks sa  devojkom je kao verovatnoca da ces ti ici u svemir.

i zato sto devojke ne zele da budu sa takvim tipovima koji imaju nisko samopouzdanje,znaci nije problem u devojkama nego u nama koji ocigledno nismo sposobni za ovakav zivot dok ne promenimo sebe nema nista od seksa,a da pitam ovog šmekara na koju foru je imao sa onom syber sex?
« Poslednja izmena: 08. Maj 2012, 23:41:51 od Luki-sb »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.168
Sex je precenjen u svakom mogucem smislu. Jedina satisfakcija koju mozda osetis je samo i iskljucivo u tvojoj glavi, jer se sex prodaje na svakom mediju i bukvalno na svakom cosku. Ljudi ulazu previse vremena i energije kako bi zadovoljili nagon za produzenje vrste bez produzenja vrste. To je isto kao kad bi popio casu vode jer su ti suva usta i zatim je isprovracao jer ti smeta prisustvo vode u organizmu. Ili, sipas gorivo u rezervoar, pa ga zatim istocis, samo da bi mogao da kazes nekom da si sipao gorivo u rezervoar.
Apsurdno.
« Poslednja izmena: 09. Maj 2012, 00:00:48 od Skiner_X »
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple 
Ja bih ti dao savet ,

Nemoj da si budala i da rizikujes zdravlje sa kurvama i ne eksperimentisi sa usisivacem .

Fazon ti je da nadjes devojku koja ti se svidja i koja ima vise iskustva nego ti koja moze lepo da te pripremi i uvede.

Uspeh se sastoji u tome da ih prevaris ,dobar smisao za humor ,negovane ruke ,lepi nokti i beli zubi idu daleko .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
Idem sa razredom na ekskurziju na Ohrid.  Neki roditelji su se uplasili kako cemo imati problema sa Siptarima.  Sta mislite o tome,ja mislim da su neosnovane sumnje zato sto ih nema u samom Ohridu a i ne znam zasto se boje.

Pogledajte mu prvi post. Tad je imao 20-21 godine. Brate mili.

Nisi snazan, samouveren i samostalan muskarac (bar to nisi bio sa 20 godina).
Da bi spavao sa zenom logicno moras je navesti da to i ona zeli i hoce. Dakle da je pre svega privlacis. Zene se prirodno (SVE!) privlace na muskost. Ti brate ako nemas muskost smatras se detetom , vrlo slabom muskom jedinkom i samim tim s tobom nece hteti ni jedna zena (tacnije hoce one koje su jos gore od tebe po pitanju vrednosti , a samim tim moram da te razocaram i izgleda ) da se jebe s tobom.

Radi na sebi.
« Poslednja izmena: 09. Maj 2012, 02:16:35 od Џеј Џеј Окоча »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.168
Idem sa razredom na ekskurziju na Ohrid.  Neki roditelji su se uplasili kako cemo imati problema sa Siptarima.  Sta mislite o tome,ja mislim da su neosnovane sumnje zato sto ih nema u samom Ohridu a i ne znam zasto se boje.

Pogledajte mu prvi post. Tad je imao 20-21 godine. Brate mili.

Nisi snazan, samouveren i samostalan muskarac (bar to nisi bio sa 20 godina).
Da bi spavao sa zenom logicno moras je navesti da to i ona zeli i hoce. Dakle da je pre svega privlacis. Zene se prirodno (SVE!) privlace na muskost. Ti brate ako nemas muskost smatras se detetom , vrlo slabom muskom jedinkom i samim tim s tobom nece hteti ni jedna zena (tacnije hoce one koje su jos gore od tebe po pitanju vrednosti , a samim tim moram da te razocaram i izgleda ) da se jebe s tobom.

Radi na sebi.
Nemam pojma odakle si isčupao ovaj post ali to nije moj. Ako želiš da se uključiš u temu, ispadneš pametan i deliš savete onda bar pročitaj osnovne podatke (kao što je nick autora npr). A to što se tiče muškosti i fizičkog izgleda, to nije moj problem, pa ako lik visok preko 190 i težak preko 90kg atletski građen nije dovoljno muževan onda ne znam ko jeste (i nije mi pičkast glas, niti sam feminiziran Smiley ). I tvoj čitav post ima konotaciju kao da sam manje muško zbog toga što još nisam jebao. Zaboli me za društvene norme današnjeg vremena, ja sebe ne smatram ništa manje muškarcem, čak smatram da sam po inteligenciji i izgledu dobrano iznad proseka. Poenta je u tome da sam u tinejdzerskim danima imao manjak samopouzdanja (zbog mršavosti jbg) i tu sam propustio određene stvari ali sam tokom studiranja sazreo i fizički i psihički. U zadnjih godinu dana mi se upalila lampica, počeo sam postepeno dejtovati i više izlaziti, potpuni nedostatak istog je bio osnovni problem.  Svakog dana radim na sebi tako da kad dođe pravi trenutak imaću sex. Siguran sam da će mi prva misao nakon obavljenog posla biti NO BIG DEAL. Jednostavno kasno sam sazreo, nismo svi isti. Dosta sam idealizovao ljubav i veze (jbg roditelji su u dugom i skladnom braku) pa sam zbog toga i ignorisao signale devojaka iz mog okruženja koje mi se nisu sviđale na prvu loptu, kao da sam čeko ne znam ni sam šta. Siguran sam da sam dosta toga propustio ali verujem da ću to brzo nadoknaditi kad nađem pravu osobu. Možda je prednost mog kasnog buđenja što nemam stvari iz prošlosti kojih se kajem i što mogu da imam zreliji pristup vezama sa 24 nego neki klinac sa 16,17...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
Moja greska. Mislio sam da je ovaj Luki otvorio temu  Smile

Elem mani se tih engleskih forica i upotrebe stranih reci. To je mnogo feminizirano.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Nokia 
Ja za likove koji nisu kresnuli nikad ili su mozda i nesto kresnuli
mislim da su ili visoko iskopleksirani ili nizak kompleks .
E sad ovi sto su visoko iskoplexirani mozda neshto i budu kresnuli
jer deluju malo ko da imaju samopouzdanja , sto kod nekih pali.
A ovi sto imaju nizi kompleks , obicno mislie za sebe da su ruzni ili im je mali
ili neka trauma iz detinjstva cak i kad bih tela neka devojka da se kresne sa njima
njima ne bi mogo da se digne  Smile
Ako je zaista strpljiva devojka i ako se pomuci mozda bi i uspela da mu digne
no vremenom  bi izgubila zelju za njim jer bi joj se smucilo da svaki put mora da
ceka kad ce njemu da se digne i ostavila bi ga ...
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
aman Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
Zastava Vanuatu, međ' šljivama
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia 3720c
Svakog dana radim na sebi tako da kad dođe pravi trenutak imaću sex.

Au bre dečko, ti od 30. marta do danas pričaš kako lepo izgledaš, kako radiš na sebi i kako će ti se kad-tad posrećiti... Izlaziš li ti? Ideš li po kafićima, parkovima, muzejima, 'bem li ga, bilo gde gde možeš sresti nešto žensko, a da nije brkata prodavačica novina na kiosku ( mada ima i tamo mlađeg, nebrkatog, sveta )?
Batali ovo forumsko piskaranje, nego pravac Ada, Kej, negde gde cirkulišu ljudi...lezi na plažu, sedni negde u kafić, u kafanu sa tamburašima... upoznaj se sa novim ljudima, sa devojkama sa susednog stola, pričaj im o svojim interesovanjima ( gledaj da ne budu baš Ratovi zvezda ili trendovi u savremenoj ekonomiji ),  budi iskren u tome što pričaš ( dakle, nemaš ferari koji su ti trenutno uzeli za potrebe snimanja filma ) i sigurno ćeš upoznati neku koja će poželeti da te upozna, a i ti nju. Od ovog piskaranja ( lep sam i raste mi samopouzdanje ) samo ćeš dobiti pisma podrške ili pisma sprdnje na svoj račun. Možeš s vremena na vreme da se javiš i kažeš kako napreduješ, ali ne očekuj da će neka ovdašnja devojka da ti napiše: evo ja ću da ti pomognem, daj mi broj telefona ( ili možda hoće, 'bem li ga  Smile) Evo, imaćeš Noć muzeja za koji dan...
IP sačuvana
social share
Mene sve rane moga roda bole,
I moja duša s njim pati i grca.

Neću da budem Švabo, u životu i u kinu

Naše će sjene hodati po Beču, lutati po dvoru, plašeći gospodu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Nokia krntija
јао сад сам се сетио овог

batice ti imas retku priliku da zivot prozivis u duhu jevandjelja moj ti je savet da nikako ne cukas pre braka,stupi u bracnu zajednicu sa toj zenom i prozivi svoj zivot uz hrista,mada ima to i drugu stranu medalje evo nas drug sa foruma aca soko tu je negde preko tri banke a jos nije poentirao to je ostavilo velike posledice na njega pa se odao alkoholizmu Smile

Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.