Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 06:36:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nevidjena depresija!  (Pročitano 15303 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 361
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
nece sebi da pomogne, a voli mazohizam, sta drugo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1078
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Nokia N70
hmm ..
ajde da nastavim ..

ovako znachi ..
krenulo je nabolje, tih dana, kad sam otvorio ovaj topik!
pocheo sam sa max. dozom anti-depresiva, Zolofta ..
i bolje! i bolje!
nadam se da tje se nastaviti niz poboljshanja, da ne ureknem ..
btw, mozhemo diskutovati do beskonachno ..
ja sam samo iskulirao zato jer mi ne odgovara neki zaista-ne obavezan-chat .

pozz svima!  Smile

Postavis temu bez ikakvog objasnjenja.Kao treba da te razumemo , a za sta?Da si zavisnik od antidepresiva......strasno , nisi ni prvi ni poslednji.I na kraju pored celog bezobrazluka ti kazes
Citat
ja sam samo iskulirao zato jer mi ne odgovara neki zaista-ne obavezan-chat
.
Tebi ne treba psihijatar , vec par dobrih samara.
a shto si ti tako iznerviran ?
josh jedan razlog zashto se ovde ne treba dopisivati ..
shta god to znachilo ..
a shto se tiche moje prave bolesti ..
to ni moj psihijatar ne zna ..
nemoj ti da mi odredjujesh dijagnoze molim te !
ja uljudno zahvalim, i ne vidim chemu dalja svadja ..
ok mozhda nisam uljudno zahvalio, al ni ne bih, sad josh vishe ..
kad prochitah tvoju iznad poruku ..

josh jednom, izlechen sam od depresije ..
hvala svima na trudu da pomognu, pomogli su ..
to bi bilo to .
IP sačuvana
social share
funnyk!d
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Imam i ja problem.
Brat mi agresivan u toj meri da se bojim da ne ucini nesto meni ili mojoj mami. Toliko je postao bezosecajan da se bojim da ce toliko njegova osecanja izblediti da vise nece imati osecaj za sestru i mamu. Da ce krenuti na nas i da ce uciniti nesto strasno a onda nece imati nikakvu grizu savesti. Ni sad je nema,nema osecaj ni za sta. Nista mu nije bitno samo novac. (koji dobija od mame)Ne radi nigde vec duze vreme i zadovoljan je samo sto spava,jede i igra se poneka na netu.
Ranije je vec patio od depresije ali to je "kao" izleceno.
Pomozite,molim vas!Ne znam sta da radim,bojim se najgoreg. Sa nama zivi i moj sin od 6 god.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Depresija ne može da se izleči, ona ima faze kad je izraženija i kad je manje izražena. Zato se depresivni pacijenti ne smeju ostaviti izvan terapije i izvan nadzora. Brzo može da im pozli.

Tvoj brat mora hitno lekaru, nema tu mnogo mudrosti. Posebno ako je kako kažeš u maničnoj fazi. Bolje on da se leči i da svi imate mir nego ti da ceo život živiš u užasu jer se on ne leči, a on da pati od bolesti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
dragi Matea, evo da probam da ti ja kazem sta bi trebalo: najbolje je naravno da odes kod dobrog lekara. Bilo je nekada dolicnih lekara u Institutu za mentalno zdravlje u Palmoticevoj u Bgd ali ja neznam odakle si ti, pa neznam gde se mozes obratiti za pomoc. I lekara treba da izaberes sam, makar isao kod 10 razlicitih psihijatara-psihijatrica, dok ne nadjes osobu koja ti se cini kao da bi ti mogla pomoci. Psihijatar treba da prema pacijentu ima upravo Nikakav osecaj tj da ne poikauje nikakve emocije, tako se psotizu najbolji efekti terapije. Sami lekovi nece delovati ako se ne kombinuju sa psihoterapijom. A dugotrajna depresija...
Ako si ti isti onaj Matea sto je meni pomogao savetom i pricom o svojoj mami, onda je kod tebe zaista strasan i razoran oblik depresije, jer si vec probao Ono sto ne bi nikako trebalo da niko od nas nikada proba, a narocito ne mlada i perspektivna osoba kao sto si ti. Pred tobom je zivot koji mozes da sam oblikujes bas onako kako ti zelis. Dakle molim te obrati se lekaru strucnjaku sto pre, i probaj da mislis o zivotu kao sto je meni moj psihijatar govorio: ovaj zivotr koji zivimo je Odvratan, Najgori moguci, Najsuroviji. ali je jedini koji imamo.
i vredi ziveti. molim te da nikad ne odustanes,
KI
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Sve ili nista!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4436
Zastava MunZe
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung D830
zar nije decko rekao da je izlecen, ovde svi pricaju a niko ne slusa ... Smile
IP sačuvana
social share
Sve ili nista!
 Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Tel.Me Your.Number
Ja znam zasto je depresivan.... zato sto mu pise browser Mozilla Firefox 2.0.0.14;fdnet;FileDownloader  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

I am the real Megatron, that asshole is an imposer

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 624
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Motorola raspala
Mislim da je meni zoloft pomogao. Sad sam... paaa nisam tolko depresivan kao pre.  Smile Al ipak kontam da lekovi nisu dovoljni već je "glavna stvar" razgovor sa psihijatrom (možda grešim, nisam ja psihijatar), jer zoloft posle par meseci nisam pio redovno i mešao sam ga sa alkoholom od početka, al tad me je prilično bolelo uvo za sve. Znam tačno kroz šta prolaziš, i znam da ti saveti tipa: trgni se, karaj, radi, šetaj i sl. neće biti od neke koristi ko što meni nisu bili, al ne mogu ti dati nikakav konkretan savet kako da prebrodiš to osim da nađeš dobrog psihijatra.  Smiley ustvari bolje ovaj: Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
i mešao sam ga sa alkoholom od početka

Smile   Smile 

I koja su iskustva ?  mislim sa mesanjem sa alkoholom ? cisto radi istrazivackog rada ...  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

I am the real Megatron, that asshole is an imposer

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 624
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Motorola raspala
Citat
i mešao sam ga sa alkoholom od početka

Smile   Smile 

I koja su iskustva ?  mislim sa mesanjem sa alkoholom ? cisto radi istrazivackog rada ...  Smile  Smile
Pa pijanstvo je nekako... lepše kad si na Zoloftu. Mislim da nisam imao neke neželjene efekte, ako išta samo je pospešio rad "Zolija", a i manje pića mi je trebalo da se napijem... Sad kad sam "čist" pijanstva više nisu ista. Nije bilo loših iskustava, čak obrnuto. Voleo bih da nisam prestao da ga pijem, ostala mi skoro puna kutija al džaba mi jer bi krenuo da deluje taman kad bi završio kutiju, a bez recepta ne mere... to me prosto me baca u depresiju... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 06:36:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.