Ghost, na brzaka sam sklepao izgled aviona koji bi bio kombinacija ove dve šeme koje si poslao, ali na žalost morao sam da osiromašim sliku maksimalno da bi bila uploadovana (nadam se da će se videti išta), no, evo još jedne mogućnosti izgleda našeg MiG-29.
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
Na Wikipediji sam pročitao da Armija CG poseduje 50 T-55, 9 G-4, jednu Gazelu i jedan Mi-24(?). Odaklevam Mi-24?
T-55, ako ostanu sve da se lupamo nogama u guzicu, zvanična CG kaže da joj vazduhoplovstvo ne treba, tj. borbena avijacija, a za G-4 sam čuo da će ići vazduhoplovstvu Srbije. 2 G-4 koje su bile u najboljem stanju Vojska Crne Gore ih je dala na korišćenje privatnom aero klubu Naša krila. U privatnoj državi može i privatna avijacija. Pa ako ste dovoljno krali, švercovali preko granice ili ljubili dupe nekome iz vlasti imaćete svoje RV. CG zemlja iz snova A Mi-24, ni u snu. Kad bi ga imali ovi iz vlasti, izvodili bi ga pred svake izbore da demonstriraju silu
@magnusartist Што не пробаш uploadovati на imageshack.us Тамо је макс. величина 1.5 mb
Vidiš, nije mi palo napamet. Ali, šta sad, pogreši čovek. Makar ste stekli kakvu-takvu sliku kako mogu da izgledaju 29-ke "u akciji" (pa makar bila i kompjuterski generisana )
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske