Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nestanak slike na monitoru?  (Pročitano 1571 puta)
23. Jun 2005, 22:57:47
Hronicar svakodnevice

'OĆEŠ DA TI OPEREM ŠAJBU?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 864
Zastava vazduh-zemlja-voda
Pred Novu Godinu malo sam unapredio racunar, sada imam pentium 4 na 2,4 GHz sa odgovarajucom plocom, ATI All In Wonder 9800, 512 MB RAM  i ostavio sam monitor kupljen pre nekoliko godina Samsung SyncMaster 750p(T). Kada nesto radim na racunaru, volim da usput ukljucim TV, smestim ga negde u cosak i pustim neki TV program sa muzikom ili ako ima neka utakmica...I to sve lepo radi al se onda ponekad iznenada desi da se ekran jednostavno zacrni, znaci tona ima al nema slike. Tada ne mogu nista da uradim i jednostavno resetujem racunar. Mislio sam da je do monitora, pa onda da je mozda malo RAM-a, a jednom mi se, ne znam kako i zasto, slika vratila i pojavio se prozor sa porukom:
"VPU Recover has reset your graphics accelerator as it was no longer responding to graphics driver commands"
Sta je VPU Recover a sta graficki akcelerator i koji su moguci uzroci sto on ne reaguje na komande grafickog drajvera pa mora da se resetuje i postoji li lek?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Toje do graficke tj do drivera za istu meni se cini...

VPU Recover
VPU Recover significantly reduces the number of system crashes caused by graphics hardware hangs. If the display driver detects that the graphics processor has hung, VPU Recover will attempt to reset the graphics processor, eliminating the need for a system reboot and allowing users to continue using their computer without interrupting or losing their work.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2178
mob
Nokia N85
Ili je hardverski problem na grafickoj ili do drajvera mada nazalost simptomi vise "vuku" na stranu da je hardver u pitanju.Da li ti se to desava posle duzeg rada racunara ili bez nekog pravila (tj.da ti se to desi nekada posle nekoliko minuta ili desetina minuta od paljena racunara a nekada posle par sati rada)?
« Poslednja izmena: 24. Jun 2005, 15:35:11 od djwhite »
IP sačuvana
social share

Ne koristi "kaps".Koristi "bold" kada hoćes nešto da naglasis.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

'OĆEŠ DA TI OPEREM ŠAJBU?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 864
Zastava vazduh-zemlja-voda
Kada pustim samo TV, ne desava se, kada radim bilo sta a da nije ukljucen TV ne desava se, jedino kada nesto radim i plus sam startovao TV, e onda se desava i to bez pravila, nekad se ne desi nista, a kad se desi nema vremenskog pravila...
Ako je hardverski problem, jel to znaci da graficka kartica ne valja?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Ako je hardverski problem, jel to znaci da graficka kartica ne valja?
Logicno. Ako imas prava na reklamaciju svakako kontaktiraj prodavca da vidis sta ce ti reci, pa tek ako nema resenja eksperimentisi
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2178
mob
Nokia N85
Moj ti je prijedlog da mozda prvo skines najnoviji drajver za tu graficku pa da probas (eto cisto da potvrdimo pretpostavku da je "hardver" u pitanju) s novim drajverima sta se desava.
IP sačuvana
social share

Ne koristi "kaps".Koristi "bold" kada hoćes nešto da naglasis.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3021
mob
Nokia n80-1
Ili da probaš drajvere koji su došli uz prateći cd ..
IP sačuvana
social share
Svi za jednog - jedan za sve! Te noći kad me stignu potere, kurve sudbine .. sa dva lica ..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7441
Zastava Krusevac
Ajd da ne otvatam novu temu jer ovo ima veze sa monitorom.
Danas sam primetio da mi na monitoru cas normalna slika cas pocrveni, onda rozikava boja....
El mi se to izgleda i monitor izj*bao? Smile
kad podignem monitor na gore, slika je normalna i nema nista ni kad ga udarim ali kad ga spustim dole onda stalno trepcu ove boje.
IP sačuvana
social share
Nabijem na kurac ceo ovaj forum i zelim svima sve najgore i da bog da svi imali retardacije i da bog da vam se svima desilo isto ko i meni sto se desilo
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Imas neki ili magnet ili kabl sa strujom oko monitora.. skloni doticni i sve bude ok.. ako hoces mozes iskljuciti monitor i dobro ga isfenirati (mora da bude potpuno iskljucen iz struje i kompa) da se razmagnetise ako je nesto pokupio...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7441
Zastava Krusevac
imam samo kabl od misa ispod njega...
IP sačuvana
social share
Nabijem na kurac ceo ovaj forum i zelim svima sve najgore i da bog da svi imali retardacije i da bog da vam se svima desilo isto ko i meni sto se desilo
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.