Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 00:09:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nesigurnost u sopstveni izgled  (Pročitano 13502 puta)
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Postoji li jelkica sa mirisom Meriminog sapuna, da okacim o retrovizor?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia 

Sto sam zla ? Smile

Sto uvek, ali uvek uzimas niske ljude kao primer neatraktivnsti ili eventualni izvor zlobe i kompleksa ! Smile

A licno su mi uvek nekako najlepse devojke one koje su po tom pitanju ''skromne'' i ne u potpunosti svesne svog dobrog izgleda - ne u smislu da su iskompleksirane ili da ne vode rachuna o sebi, ali da to nekako nose prirodno, a osobe koje su svesne da dobro izgledaju uvek to nekako napadno guraju u prvi plan i to mi se nikada nije dopadalo...

« Poslednja izmena: 29. Jun 2009, 00:42:46 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
a osobe koje su svesne da sobro izgledaju uvek to nekako napadno guraju u prvi plan i to mi se nikada nije dopadalo...
Mislim da to više rade iz razloga jer su negde duboko svesni da im je taj izgled jedini kvalitet koji imaju.
Kao i to da je taj izgled koji toliko potenciraju užasno relativna i prolazna stvar.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.33
mob
Samsung Galaxy S III
a osobe koje su svesne da sobro izgledaju uvek to nekako napadno guraju u prvi plan i to mi se nikada nije dopadalo...
Mislim da to više rade iz razloga jer su negde duboko svesni da im je taj izgled jedini kvalitet koji imaju.
Kao i to da je taj izgled koji toliko potenciraju užasno relativna i prolazna stvar.

Ne bih ja potcenjivao moc fizickog izgleda ni u kom slucaju... Opija, Osvaja, Inspirise, Proganja, Manipulise, Zadrzava, Gospodari i Presudjuje  Smile Jednostavno je bitan u svim segmentima zivota, pa sa tim u vezi nema razloga da se i ne istice u prvi plan.

Sto se tice visine, istina moze biti da su nizi iskompleksiraniji. Tipa, momak koji je visok 170, kao prosecna cura. Pa ne znam kako da ne bude iskompleksiran svojom visinom?
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
mob
Apple 15
Mozda je neka nova "Bebiron" generacija devojaka prosecne visine 170cm, ali prosek u svetu/Srbiji je 163-165cm kada su belci u pitanju. Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
Sto uvek, ali uvek uzimas niske ljude kao primer neatraktivnsti ili eventualni izvor zlobe i kompleksa

Pa kad govorimo o izgledu naravno da cu uzeti za primer ruzne i niske,jer je to sigurno da iz njih izbija najveca zloba i kompleksi.To se jednostavno zna da je tako.
Ja licno nemam nista protiv takvih ljudi ,daleko bilo da imam jer zaista ne cenim ljude po visini i lepoti ,ali pokazalo se da su neugledne osobe (pogotovo mi zene) jako nesrecne i isfrustrirane svojim  izgledom(a kako i nece biti kad su muskarci vizuleni tipovi)i najveca boljka ima je lepa zena,kojoj odmah gledaju da nalepe etiketu glupoce.
To je nesto sto ce uvek tako biti i retko ko to prevazidje.
Ti naravno ne spadas u nesrecnice jer nisi iskompleksirana svojom visinom,salis se na svoj racun stalno i nemas potrebe da se pronalazis u mojim recima.Ako cemo pravo ,tebi mozemo svi da zavidimo na misicavim nogama i energijom za vatreni ples  Smile

Sto se tice niskih frajera - uvek su me obozavali i zaista nikad nisam imala problem sa njima kao sa malim zenama .
Borba za opstanak je cudo  Smile

Citat
Jednostavno je bitan u svim segmentima zivota, pa sa tim u vezi nema razloga da se i ne istice u prvi plan.

To samo moze tako da izgleda da se lepota istice u prvi plan jer ona j ko je lep ,vidi se da je lep ,isticao to ili ne -lepota se lako uocava. Opet mislim da osobe nezadovoljne svojim izgledom mogu da kazu da neko istice u prvi plan da je lep- pa to nema potrebe da se istice ,to je nesto se vidi.Izgled jeste bitan i ja volim da vidim lepe ljude ,ali to niposto ne sme da bude merilo necijeg kvaliteta.Niko od nas ne bira kako ce da izgleda.
Koliko god da si ruzan ,jos ces vise sebe nagrditi ako imas lose i zle misli .Isto tako i lep covek nije vise lep ,ako ne misli dobro i ispravno.Barem to mogu da prepoznaju duhovni tj dusevni ljudi.
« Poslednja izmena: 29. Jun 2009, 06:50:41 od lolana »
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Kada je neko lep, to se vidi.
Kada se neko upinje da svima pokaze kako je lep, to se, takodje, vidi.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 938
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.31
mob
Nokia 7310 Supernova
nesigurnost u sopstveni izgled je gadna stvar... nazvala bih to nedostatkom samopouzdanja  Smile
IP sačuvana
social share
To nisam ja - to je moja schauma. Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.33
mob
Samsung Galaxy S III
Mozda je neka nova "Bebiron" generacija devojaka prosecne visine 170cm, ali prosek u svetu/Srbiji je 163-165cm kada su belci u pitanju. Smiley
Cepidlacis i to namerno  Smile
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15
Ne, nije namerno... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 00:09:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.