Зашто је људима тако тешко да ме схвате? Баш је тужно када је човек несхваћен.... Замислите како се осећао Гандор... Нико и није веровао у моћну Нирдалу. А она вреба на сваком ћошету. Човек волео класичну музику. Замислите какав је Гандор имао укус лијеп када није слушао Карлеушу...
Ја отишао до теме о Карлеуши и опет нико није имао разумијевања. Модератор тражи сисе и гузице а ја покушавам да људе отклоним од рукоблуда... Па реците, ко је у праву... А како неко може да рукоблуди на онакве ноге. Баш неки застранијели људи.
Однекуд се појавила и мушка карлеуша. Ја мислио да је то мушкарац, кад оно реинкарнација прасића... Страшно. Ни он ме није схватио. Још се чуди каквих лудака има. А када сам му видио слику, ко Зорица Брунцлик на стероидима... Можда је боље да ме не схвате такви људи...
А онај СФ, јест неки, ја бих укинуо секс форум. Ставио бих натпис ("Ништа пре брака"). Мада ни он не би схватио...
Кажите ми људи, како да будем схваћен и како да помогнем људима да се отарасе гријеха???
Znam da ces se razocarati odgovorom ali on je realan...ti ne mozes nista da uradis povodom toga...zasto se uopste trudis,gledaj sebe i svoje bliznje...vrlo malo ljudi razmislja kao ti i ne veruju svi u boga,a i oni koji veruju grese i vode se nagonima...postoji izreka "juce sam bio pametan pa sam hteo da menjam svet...danas sam mudar pa menjam sebe" razmisli malo o tome...